Šta je novo?

iOS 18

Nikakve koristi od tvog komentara nema na ovoj temi. Napravite temu android vs ios i udrite do mile volje. Onda to ne pratimo mi koje to ne interesuje i svima super. I još bolje, neodlučni ljudi između ta dva operativna sistema imaju temu koju mogu da isprate.

Nikakve koristi od tvog komentara nema na ovoj temi. Napravite temu android vs ios i udrite do mile volje. Onda to ne pratimo mi koje to ne interesuje i svima super. I još bolje, neodlučni ljudi između ta dva operativna sistema imaju temu koju mogu da isprate.
Istina, nema. Nema ni od tvog. Za razliku od tebe ja sam bar pisao o samom ios-u 18 tokom beta testiranja. Nema potrebe da me ”saljes” u drugu temu jer sam izbor između ios-a i androida napravio davno.

Ne mogu da nađem ili još nema odložena poruka?

Aha, ok hvala

Ja čekam da proradi, pa ću da skočim na 18, do tada 17, što je sigurno, sigurno.

Sad sam zvao podršku, vrte priču da mi radi LTE. Ja im kažem da radi, jer sam na iOS 17.7, ali da imam info da oni koji su uradili update na iOS 18 imaju problem i da ne želim da uradim i ja update, pa da se posle češem.
Da skratim, tvrde da radi i da mogu da uradim update, a kada sam ih pitao šta ću da radim ako ne radi, kaže momak da to onda nije do njih i da je do Apple-a.
Sve u svemu, ne mrdam sa iOS 17 za sada.

Nemam X ali cu na tom linku da kukam.

Poslao.

Preko X brzo odgovaraju, koristim ga za baš takve probleme jer uglavnom svi imaju X tviti, pitaš za paket i koju promociju možeš da dobiješ itd. Mobi tj. Yetel banka najbrže odgovori na X. Uglavnom svi imaju i tu ide brzo komunikacija. Ja sam im poslao i slike i zaogružio da na Yetel postoji opcija VoLTE a kod njih ne (kada su mi regli da nije do njih).

Još jednom se izvinjavam svima koje sam z@jebao. Nije bilo namerno, sad će mi pola foruma dobacivati 🤣

Samo im pišite za volte, ove tete što rade u call centru nemaju pojma, nemojte da vas dovedu u zabludu da će vam raditi volte ako uradite update.

A ima li nekog ko nije bio na beti, dakle preuzeo je zvanicnu verziju juce i ne radi mu volte na a1? Mozda smo problem samo mi koji smo imali betu 😬 mada koliko vidim potpuno je isti build number RC-a i jucerasnjeg azuriranja.

A ima li nekog ko nije bio na beti, dakle preuzeo je zvanicnu verziju juce i ne radi mu volte na a1? Mozda smo problem samo mi koji smo imali betu 😬 mada koliko vidim potpuno je isti build number RC-a i jucerasnjeg azuriranja.
Taj sam, nisam bio na beti, juče preuzeo zvaničnu verziju i ne radi volte.🙂

Taj sam, nisam bio na beti, juče preuzeo zvaničnu verziju i ne radi volte.🙂
Onda nema sta… kome je volte bitan najbolje da saceka sa azuriranjem ako je na A1 mrezi. Mene uzasno nervira i tako jos od prve bete… nema interneta u toku poziva, uspostavljanje poziva je znacajno duze i juce mi se pozivi iz nekog razloga prekidali sa porukom “call failed”

Bitno je da su svesni problema, da znaju da ima mnogo nezadovoljnih korisnika, pa će brže da srede problem.🙂

Nisam primetio da se spominje, ali meni se svidja sto mek sada izbacuje i notifikacije za aplikacije koje su samo na telefonu, ne i na meku. Npr, mbanking

Imam problem,ne mogu nikog da pozovem,mogu da primam pozive i sve ostalo radi .Iphone14PM A1 mreza,Pomoc
Hvala

Vrh Dno