Šta je novo?

iOS 17

Videcemo koliko ce ovo azuriranjej da spusti health na se 2020 gde je bh 81% pa cu javim kako se ponasa uredjaj posle toga

Poslednja izmena:
Postoji tema za BH, nemojte trovati svaku temu diskusijom o BH.

Ovaj 17.5 letiiii

17.5 nikad brži fon. Ne znam za bateriju, još je rano, ali telefon leti, mislio sam da ne može brži i fluidnije ali ipak može. Baš su ga utegli, nema ni ralike da se vidi ako app nije u pozadini i pokreće se ponovo iz početka.

Ja sinoc update na 17.5 alarm jutros nije zvonio 15 pro je u pitanju

Ja do sada nisam imao problem sa alarmom IP 15 ( svakodnevno koristim alarm)

Nisam ni ja imao problema do jutros, a sinoc radio update….a video sam da su se već neki žalili ranije

Još veća intriga je odakle su povučene te slike i zašto je onda problem vratiti sveže obrisane slike 😁

Pa i nije neka intriga. "Internet" ne ide u istu rečenicu sa privatnost, izbrisano, nevidljivo, nisam dao pristanak.....

Poslednja izmena:
Sve je to poznato 😃 , reč intriga se odnosi na njihove tvrdnje da ne mže da se dođe do već obrisanih podataka, više ironično 😃

Očigledno im sledi neki minimalni update za ovakve stvari 😃

A evo i jedne teorije zavere... Nisu li skoro tražili da svi povežemo telefone na kompove kako bi se instalirao onaj apdejt koji je mogao samo preko i-tunes-a?

Duck Dynasty Flirt GIF by DefyTV

Jutros da otvorim neke poruke sa whatsappa kad stize obavestenje da ukljucim osvezavanje u pozadini koje sam iskljucio zbog stednje baterije. To mi obavestenje nikad doslo nije pre 17.5 verzije.

Menjaj posao a ne iphone :D

Ma zvoni alarm nego ljudi kad se probude ugase alarm i nastave da spavaju. Ni ne secaju se da su ugasili i kao ju nije zvonio.

Ma zvoni alarm nego ljudi kad se probude ugase alarm i nastave da spavaju. Ni ne secaju se da su ugasili i kao ju nije zvonio.
Meni se jednom desilo koliko me sećanje služi da nije jednom zvonio dok je bio na punjaču, ne sećam se tačno koja verzija ios je bila, ip14pro u pitanju. Od tada ga uvek držim na stočiću skinutog sa punjača i nijednom se nije desilo da se ne oglasi.

Ili podesite sleep - nikada mi se nije desilo da ne zvoni.

jel ima neka druga aplikacija za alarm koja radi stalno i uvek hahahaha ?!
nego posto sam ja novi na ovom srranyu... jel moze da se uradi npr dowgrade sa 17.5 na manji... ja sam i dalje na 17.4.nešto...
prosek SOT-a mi je 4:41min.
sam podesavam osvetljenje.

Meni radi normalno. Još gledam da se ljudi žale i namerno napravim novi alarm da zvoni u roku 5min ili 3h i zovni, plus normalno ujutro koji su od pre napravljeni.

Ljudi su pisali, čak je i Apple priznao, da se alarm nasumično ne oglašava. Znači radiće normalno 4 dana, petog neće, džabe praviš alarm za 5 minuta... čak je i objašnjeno da je nešto vezano za attention awareness, i da se radi na ispravci

Skenirao sam neka dokumenta u notes, kako sad to pogledati na racunaru? Kad posaljem na mail, stize mi link sa icloud-a. Trebaju mi slike ili u pdf.

Poslednja izmena:
Ja samo da isflexujem, 17.5 i nikakvih problema.

Nazad
Vrh Dno