Šta je novo?

iOS 16

Mnogo lose iskustvo u vezi ove dve opcije. Na androidu mslm da je bio huawei je mnogo bolje resenje. Kada uzmem zenin honor 5 magic lite mnogo mi se cini da su boje na ekranu mnogo ali mnogo jace i bolje.

Mislim da je teško zamislivio kod Apple-a, ali za WhatsApp instaliras bussines aplikaciju koju vežeš za drugi broj.

Bardan svima,

Krenuo sam od HTC Magic 2010, evo me od pre dva dana na iPhone 14...
Elem imam poslovni i privatni broj pa i tako volim da imam i viber/wa.

Vidim da niste ulazili u dubinu oko toga šta može i kako može. Moje pitanje glasi, pošto već ne postoji built-in opcija za parallel apps, da li može da se plati neka aplikacija koja radi posao? Probao sam dve parallel aplikacije na koje sam prve naleteo (Google preporučio). One u suštini vode na web sajt Vibera gde posle logina nema dalje jer je viber toliko pismen da rade samo desktop aplikacije mac-windows-linux.

Elem ima li neko proverenu varijantu, po sistemu i da se plati ali da može makar Viber da se izvuče, jer kao što i sami znate, sve tetke i bliža rodbina su mi grupisani tamo, pa nije red da propuštam fotografije i poruke sa bližih porodičnih skupova.

Još jedan dokaz koliko je WA pismena aplikacija više od deceniju...

ne trudi se, viber ne moze sa dva broja na iphone ni free ni za pare. Jer je to viber raspali.
Whatsupp moze u varijanti regularna i business app (tako lagano resili ljudi problem..)

Ja nisam uspeo viber da prebacim onda kad preleteh na ios, a isto tako i pre neki dan kad se vratih na android

Elem ima li neko proverenu varijantu, po sistemu i da se plati ali da može makar Viber da se izvuče, jer kao što i sami znate, sve tetke i bliža rodbina su mi grupisani tamo, pa nije red da propuštam fotografije i poruke sa bližih porodičnih skupova.

Još uvek možeš da zaboraviš na ovo. Da postoji, već bi ovde sigurno milion puta bilo napisano 😃
Whatsupp moze u varijanti regularna i business app

Mislim da WhatsApp radi na omogućavanju da budu dva broja na jednoj aplikaciji.

Stvarno ne znam sta su cekali do sad, relano 2023 godina velika vecina nas ima dual sim telefone..

Još uvek možeš da zaboraviš na ovo. Da postoji, već bi ovde sigurno milion puta bilo napisano 😃

Mislim da WhatsApp radi na omogućavanju da budu dva broja na jednoj aplikaciji.
Očekivao sam da imate neki "kombo" što bi mladi rekli. :D
Ništa, Viber ću ostaviti na androidu da bleji dok se ljudi ne osveste. Iskreno dosta veliki deo kontakta se preselilo na Telegram tako da je i tu spas, izuzetna aplikacija web/multidevice korišćenje.

Što se tiče WA, video sam da postoji business i obična varijanta pre šaltanja tako da avaj. Hvala im na svemu.

Ah dual-sim, ako ga apple ne ubije neće niko. Btw zar ga nisu već ubili u USA sa 14 modelima koji nemaju fizički sim ili može 2x eSIM? Hvala na fidbeku. :)

Ah dual-sim, ako ga apple ne ubije neće niko. Btw zar ga nisu već ubili u USA sa 14 modelima koji nemaju fizički sim ili može 2x eSIM?
Nisu ga ubili, može da se koristi dual eSIM, a ni ne verujem da će ga ubiti sad kada im je to selling feature za put u inostranstvo ili poslovni broj, unapredili su i iMessage na dual sim-u itd, a može i na našim modelima (13 i 14) 2 eSIM-a čak i ako ima fizički slot.

1687631538205.png

Poslednja izmena:
Zašto se stalno gubi slika? Postavim je i posle par dana nestane.

Prilozi

• IMG_0948.jpeg
    IMG_0948.jpeg
    91.3 KB · Pregleda: 90
Da li ima neka fora da kad se prebacuju slike na google drive telefon ne prekine prenos cim se ekran ugasi? Moram sedeti pored telefona i pipkati ekran svo vreme prenosa.
Takodje me zanima da li je moguce da samo odredjene slike u nekom momentu posaljem na icloud? Ne treba mi da mi sve skladisti vec po potrebi kad hocu da prebacim? Hvala drustvo.

Da, desava se. Pogotovo ako si na mobilnim podacima a ne wifi. Nema drugog nacina sem da bude aktivna aplikacija,ja bar nisam nasao resenje ali sam zato i batalio google servise sa Apple-om.

Meni uopste nije stiglo.

Prilozi

• IMG_0102.png
    IMG_0102.png
    184.8 KB · Pregleda: 21
Da li ima neka fora da kad se prebacuju slike na google drive telefon ne prekine prenos cim se ekran ugasi? Moram sedeti pored telefona i pipkati ekran svo vreme prenosa.
Takodje me zanima da li je moguce da samo odredjene slike u nekom momentu posaljem na icloud? Ne treba mi da mi sve skladisti vec po potrebi kad hocu da prebacim? Hvala drustvo.

Jedino da podesiš da ti se ekran ne gasi, ali to je sumanuto, bar meni, da bi radio sync sa Google servisom. Inace ga ne koristim i ne znam da li ima podešavanje kad da sinhronizuje slike, ali svakako ne moraš da tapkaš telefon.
Ako uključiš iClod sync za slike, sve ih prebacuje i ako neku obrišeš sa telefona, briše ih i tamo.

Jedino da podesiš da ti se ekran ne gasi, ali to je sumanuto, bar meni, da bi radio sync sa Google servisom. Inace ga ne koristim i ne znam da li ima podešavanje kad da sinhronizuje slike, ali svakako ne moraš da tapkaš telefon.
Ako uključiš iClod sync za slike, sve ih prebacuje i ako neku obrišeš sa telefona, briše ih i tamo.
Hvala, ne zelim da mi dize sve slike na icloud, bitne su mi na tel, kad zelim da ih posaljem na komp proberem sta saljem i to dizem na cloud. Nema veze, tapkacemo ekran :)

Novi Rapid Security Response koji ne pravi problem na Safariju vezano za FB, Instagram, Zoom, kao što je prethodni pravio.

Ne znam kad je nestalo, ali mislim sa 16.5 azuriranjem da vise nema ukljucivanje/iskljucivanje VoLTE dugmeta kod A1 mreze.

Nazad
Vrh Dno