Na ovoj slici imaš 6h sot i bateriju na bukvalno 80% sto znaci da si ga punio u toku dana i taj ti sot ostao. Napunis ga preko noći na 100% i skines ga ujutro kad restartuje merenje jer po ovome sa slike apsolutno nema logike.Sa jako losim signalom 😂 u vecini dana mi je 3G telenor je zvanicno najgora mreza…
Upravo sam rekao znam ljude koji imaju na pm 12h menintelefon ne sluzi za igre i to je to. Posao, fotke, mreze. Igre nikad. Za to imam desktop ☺️^ po tvom korišćenju ja bih na PM imao 14h sota. Bukvalno čisto surfanje.
Ti zaista ne razumes sta ti pisem kazem imas dosta razgovora , tokom dana … opravdano je da imas manji sot… razumes? Ja nemam 12h sot jer ja dnevno korostim max tel kao sto si video 6h^ ne ide dalje, odustajem. Drago mi je da imas 12h sota dnevno.
Podržava, ali mi iOS 15 nije donosio ništa epohalno novo i prijeko potrebno osim vremenske prognoze kad su kupili DarkSky, za šta se na kraju ispostavilo da je svuda super osim za naše podneblje, tako da sam odlučio da ostanem na 14.8. Ni ovaj iOS16 mi ne donosi ništa posebno novo, osim ponekog widget-a na LS, a bez čega opet mogu da živim i dalje. Ono što me "pecka" za (ne)prelazak je (eventualno/sigurno) postojanje gubitka u performansama (i trajanju baterije) kao što sam imao iskustvo sa prelaskom na noviju verziju sistema sa 6S.Ne podržava 15?
Siguran sam da ih manje kosta da stave 1000 ili neograniceno poziva u istoriji nego sto ja necu da kupim jedan ajfonOvo oko 100 poziva znam odavno ali nisam obraćao pažnju. Danas na poslu neka situacija gde ja tvrdim da sam javio nešto početkom aprila, uđem u pozive kad tamo dobacuje do prošlog četvrtka, šok i za mene i za novčanik... Da nema ovakvu bateriju u ovako malom kućištu danas bih ga zamenio...
Sjajno. Originalno.Siguran sam da ih manje kosta da stave 1000 ili neograniceno poziva u istoriji nego sto ja necu da kupim jedan ajfon
+1 devojka kaze da joj je bolja baterija na ovom poslednjem update-u.12 je top na ios 16
A rekao bih da si slikao sa iphone 😀, barem po odsjaju na futroli je tako.Siguran sam da ih manje kosta da stave 1000 ili neograniceno poziva u istoriji nego sto ja necu da kupim jedan ajfon
koliko vidim slikano je sa iphone
Da da, samsung se podešavaA rekao bih da si slikao sa iphone 😀, barem po odsjaju na futroli je tako.
Da, njega sam koristio do sadkoliko vidim slikano je sa iphone![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari