Šta je novo?

iOS 16

Povuces na gore app i pokrenes ponovo?

Ne zezaj coveka 🤣🤣

Čovek je tražio email adresu ili direktan kontakt, završiće nam to brže nego što mi pišemo na Feedback strani.

Ne znam u koju temu bih ovo svrstao, ne znam ni kako bih ovaj problem definisao, ali da podelim sa vama ovde. Elem, s vremena na vreme dešava se da Safari počne da baguje. Kako na iphone-u tako i na ipadu, u isto vreme. Stranice otvara kao da sam na dial up-u, odziv dug, a ako je stranica sa slikama učitava polako, sliku po sliku, a one koje ne uspe da učita jednostavno preskoči. Na primer ovako (naslove strane sutrasnjih novina:

IMG_1989.jpeg

Ono sto je neobično je da speedtest meri normalan ping i protok. Probao sam da iskljucim private relay, ali radi jednako kilavo. Imam adblocker na ipadu ali nemam na iphoneu pa ni to nije razlog. A pri tom svaki drugi web browser, Chrome ili Edge, radi sasvim normalno kao i bilo koja druga aplikacija, Instagram na primer. Resetovao sam i ruter, zapravo dok nisam skontao da sve ostalo radi normalno mislio sam da je do konekcije, ali ne, ništa ne menja. Navikao sam na Safari, tu su mi svi linkovi i lozinke i sad me bas nervira da se selim na neki drugi browser. Ima li neko ideju šta bi moglo da bude problem?

Mnogo je istripovan safari u zadnje vreme, mada i telenor internet zeza… jer mi ni kroz druge app ne radi net bolje 🤣

Slično i kod mene, pripisivao sam to VPN koji koristim za blokiranje reklama.
Moram probati i Chrome, ako se dešava isto onda je VPN ili internet (lako ću eliminisati VPN i videti), ako na njemu leti onda je Safari.
Što se tiče Jetela, jeste im se pokvario i signal i interent.

Od 16.4.1 Instagram mi je ubagovao sa zvukom. Ukoliko na random videu ne omogucim zvuk ni jedan story niti video koji mi ljudi salju nema zvuk. A i tada ponovo ubaguje...

16.4 je taman radio kako treba, ovo je samo izazvalo haos na telefonu.

13 Pro Max btw

Osim problema sa zvukom na Instagramu, kakav još haos na telefonu imaš?
Imessages baguje ne stizu poruke, tek nakon gasenja i paljenja telefona stizu poruke dok u medjuvremenu prijavljuje message failed

Baterija je za sad slabija ali ajde par dana mozda se stabilizuje

to mi je dovoljno problema za telefon ovog ranga

Instagram ne koristim pa ne znam. I messages mi funkcionišu bez ikakvog problema, a za bateriju ne mogu da tvrdim ništa još jer sam skoro uzeo telefon, imao dva dana 16.4 pa onda 16.4.1 i deluje mi ok za sad. 14 pro je u pitanju, Yettel mreža. Udri hard reset pa se to možda reši

Ne znam o kakvim bagovima pričate, ja sam na 16.4 beti i sem zvuka na insta (što mi ne smeta, jer 95% videa/storija gledam bez zvuka) sve radi savršeno.
Ne sećam se kad sam zadnji put imao telefon koji ovako brzo, stabilno i pouzdano radi (bez gremlina koji cede bateriju u pozadini i preko noći, ili usporavanje animacija posle 200h uptime). Baš je sve kako treba (sem manjka nekih funkcija koje postoje na Androidu).

Instagram ne koristim pa ne znam. I messages mi funkcionišu bez ikakvog problema, a za bateriju ne mogu da tvrdim ništa još jer sam skoro uzeo telefon, imao dva dana 16.4 pa onda 16.4.1 i deluje mi ok za sad. 14 pro je u pitanju, Yettel mreža. Udri hard reset pa se to možda reši
Samo od te prekobitne informacije da si uzeo telefon pre dva dana i IQ3000 saveta da uradim hard reset telefon mi se transformisao u IP15 Ultra i radi kao zmaj 🙏🏻

Nešto se čudno dešava, ja npr primećujem da mi na benchu ne stižu obaveštenja u vidu ikonice. Upravo ulazim u ovu temu kad ono više novih poruka pisano a notifikacije nigde.
Koliko znam bench sarađuje sa yettelom?

Mema veze sa mrezom ako jednom ne udjes u tu temu nece stizati dok me udjes

Samo od te prekobitne informacije da si uzeo telefon pre dva dana i IQ3000 saveta da uradim hard reset telefon mi se transformisao u IP15 Ultra i radi kao zmaj 🙏🏻
Uh, kad moraš da objašnjavaš vic... :ROFLMAO: Kad je najveći problem na telefonu koji radi savršeno, utišan zvuk na Instagramu, onda je jedino rešenje hard reset

Spotify dobio widget za lock screen konačno :love:

IMG_5945.png

Biće ovo konačno odličan update. Ako se ovo ispostavi kao stvarno ne ažuriram nakon 17 više telefon. 😂😂

Da li neko koristi dual sim? Kako funkcioniše to na IOS-u? Da li zapamti prvi put sa koje sam kartice pozvao određenu osobu ili me svaki put pita sa koje kartice hoću poziv?
Ako je ovo drugo da ne idem bzv da se mučim sa e-sim

Zapamti prvi put sa koje si kartice zvao. Generalno, moje najveće razočarenje nakon prelaska sa androida na IOS je dual i dealer menadžment. IOS tu kaska za androidom 10tak godina.

I kad to ubace, onda cemo naci novu zamjerku. I tako u krug.

Nece nikada ubaciti. Dialer je katastrofalan kao i notifikacije sa lock skrinom i to mora da se odvoji

Ne znam sta fali dialeru, ali ja imam nula problema, kao i sa notifikacijama.

^ najverovatnije je poređenje sa androidima i to Samsung. Generalno radi odlično ali u poređenju sa samsungom fali određen broj stvari.

Vrh Dno