Šta je novo?

iOS 16

U beti je to ispravljeno, stici ce ti sa sledecim update, Apple je priznao da to tako ne treba...

Meni je ceo UI katastrofalno bagovit na 11... Recimo otvorim aplikaciju telefona za pozive,ne mogu nikog da pozovem stoji bela pozadina,pa moram da resetujem... Telefonu nije puna memorija pa da je mozda do toga 24 od 64 gb,ne znam uopste sta je odjednom... Radi kao Alcatel od 100 EUR od kad sam ga azurirao. Isto tako,telefonski pozivi su odjednom postali haos,krcim sagovorniku,ja nista ne cujem, Volte odjednom ne radi i ako je uredno radio..

Sad mi i chrome ponekad zabode par sekundi. Ne bi to još smelo tako da baguje, a vidim da je i na novijim modelima.

Ti pun bagova, kod mene ništa, sve fercera kako treba.

Meni je ceo UI katastrofalno bagovit na 11... Recimo otvorim aplikaciju telefona za pozive,ne mogu nikog da pozovem stoji bela pozadina,pa moram da resetujem... Telefonu nije puna memorija pa da je mozda do toga 24 od 64 gb,ne znam uopste sta je odjednom... Radi kao Alcatel od 100 EUR od kad sam ga azurirao. Isto tako,telefonski pozivi su odjednom postali haos,krcim sagovorniku,ja nista ne cujem, Volte odjednom ne radi i ako je uredno radio..
Ne daj boze da su optimizovali za 11. Zato sam jos uvek na 15 verziji. Ranije sam bukvalno vise od godinu i po dana bio na 13.1 dok su mogle aplikacije da se apdejtuju. Tek kad je doslo dotle da ne mogu da apdejtujem app, presao sam na novu verziju os-a. Ip 11. Vise puta sam se zeznuo pa sam morao da spustam verziju, i na kraju rekoh ne, ne mogu vise time da se bavim, prosli su me decacki tripovi na androidu i tvikovanje os-a, od sad cu da cekam stabilnu verziju.

Facebook isto ima fin rad u pozadini.
Ista kompanija a u pozadini harvest podataka.

Da li vam izlazi cesto da unesete pasvord za apple id?
Od upgrade-a na 16 sam uneo pasvord vise puta nego za poslednje dve godine.

Izloguj se i ponovo loguj na iCloud i App Store, vidi da li i dalje traži da ga ukucavaš :)

Da li vam izlazi cesto da unesete pasvord za apple id?
Od upgrade-a na 16 sam uneo pasvord vise puta nego za poslednje dve godine.
Zato sto restartujes telefon. Posle svakog restarta apple ubacio da traži pass.

Jest’ glupo ovo allow paste… nije mi to bilo na 16ci. Azurirao na 16.0.2 i pocelo se pojavljivati.

meni jos nijednom, ne znam sta ga triggeruje

Kompletna informacija bi značila, a ne ovako da nagađamo, pošto je zvučalo da povremeno traži nevezano za bilo šta 😃

Gašenje telefona bolje da ne komentarišem 😁

Jest’ glupo ovo allow paste… nije mi to bilo na 16ci. Azurirao na 16.0.2 i pocelo se pojavljivati.

Kažu da su upravo na 16.0.2 ispravili copy/paste bug 😃

This update provides bug fixes and important security updates for your iPhone including the following:
  • Camera may vibrate and cause blurry photos when shooting with some third-party apps on iPhone 14 Pro and iPhone 14 Pro Max
  • Display may appear completely black during device setup
  • Copy and paste between apps may cause a permission prompt to appear more than expected
  • VoiceOver may be unavailable after rebooting
  • Addresses an issue where touch input was unresponsive on some iPhone X, iPhone XR, and iPhone 11 displays after being serviced

Upravo i ja to mislim, komentar je bio na to što dozvoljava da mu se telefon često ugasi 😃 Mogao sam to i preciznije da napišem 😃
Uvek je mudrije to što si naveo 😃

Osim moje žene kojoj telefon padne na 3% što nikad pre nisam nigde video, ti si prvi čovek za kojeg čujem da mu se telefon isprazni do 0. Svaka čast, mada se slažem sa gore napisanim da to nije dobro.
Elem, da li vi koji ste na beti vidite da li je to ispravljeno na 16.1? I šta još ima od bagova?

16.1 Developer Beta 4
2B4084D0-AAC6-4095-97BE-D9FF9DB84925.jpeg

Prilozi

• 09A4CD42-215C-4FA7-909A-5AA208D5C5C3.png
    09A4CD42-215C-4FA7-909A-5AA208D5C5C3.png
    379.6 KB · Pregleda: 44
  • 88351EEF-8958-4318-A74A-86EAFFCC06F4.png
    88351EEF-8958-4318-A74A-86EAFFCC06F4.png
    396.5 KB · Pregleda: 44
Za par nedelja.

16.0.3 is live

Ispravke za kašnjenje ili nedolaženje notifikacija na iPhone 14 Pro i iPhone 14 Pro Max modelima, smanjen zvuk na mikrofonu tokom korišćenja CarPlay i telefonskih poziva na iPhone 14 modelima, sporije otvaranje kamere na iPhone 14 Pro i iPhone 14 Pro Max modelima, nemogućnost da se pokrene mail aplikacija kod malformed email-ova.

Bas velik update na 14 Pro skoro giga ipo.

Nazad
Vrh Dno