Šta je novo?

iOS 16

Najavljuju neke ozbiljne promene za novi update, ajde da vidimo šta će uraditi... :)


Update će dobiti po nekim nezvanicnim informacijama svi uredjaji sem iPhone 6s/Plus, iPhone 7 i iPhone SE prve generacije.


da li neko zna kako da obrišem beta verziju? neće da se obriše kako bi trebalo,ostane opet. ( remove profile tako sam probala obrisati )
 
Koliko sam pročitao mora preko kompa da se vrati ios 15, ne znam da li ostaju podaci itd ako nije napravljen back up
 
Brisanjem profila se samo iskljucujes iz beta kanala i ne dobijas te verzije u budućnosti. Mora restore i update na poslednju javnu verziju kroz itunes. Backup sa beta verzije ti nece raditi na nizoj, finalnoj verziji.
 
Uvek napraviti backup pre bilo kakvog cackanja po telefonu, narocito se odnosi na instaliranje beta verzija :)
Podrazumeva se da je pozeljno da uvek bude ukljucen iCloud backup koji telefon pravi dok je na punjacu i povezan na WiFi, a pre instaliranja beta verzija, napraviti dodatni backup na racunaru.
 
Koliko sam pročitao mora preko kompa da se vrati ios 15, ne znam da li ostaju podaci itd ako nije napravljen back up
to ću i uraditi čim budem pri kompom
Brisanjem profila se samo iskljucujes iz beta kanala i ne dobijas te verzije u budućnosti. Mora restore i update na poslednju javnu verziju kroz itunes. Backup sa beta verzije ti nece raditi na nizoj, finalnoj verziji.
stalno sam imala beta verzije,ovo je prvi put da ne mogu da obrišem onako kako brišem. mislim okej mi je ios 16 ali nekako bih nazad 15.5 🥹
 
Dan treci, sve radi normalno, baterija ista kao na ios15. Nisam primetio neki bug ili problem. Najveci problem Siri koja je ogluvela 80%
 
Takodje, sem sto se greje kao lud dok se podesava lock screen...
 
Meni na 12 mini dosta brze troši bateriju nego inače. Vidim sad da mi non stop Torch vuče bateriju samo ne znam kako posto nije uključen blic nikako…
 

Prilozi

  • C412CFFE-D051-4B75-A263-9EF59B7EC34A.png
    C412CFFE-D051-4B75-A263-9EF59B7EC34A.png
    315.1 KB · Pregleda: 59
Bezveze...
 

Nije nešto revolucionarno ali svakako napredak i definitvno bolje u odnosu na ranije verzije ios-a..to je nešto što je odavno trebalo biti na apple uređajima..ali jabuka ima svoju politiku..i tako je kako je..
Tko to nevoli ili mu se nesviđa uvijek ima alternativa..u svakom slučaju palac gore za ovu promjenu..
 
Znate one reklame za kozmetičke preparate gde se svake naredne godine reklamira novi revolucionarni sastojak, a suština je da on niti je nov niti je revolucionaran. Jer jednostavno, magovi marketinga rade po tom principu. Isti slučaj je i sa Appleom. Sve ovo mogli smo da dobijemo u jednom iOSu pre nekoliko godina ali zašto bi kad je ovako dobro.
 
Pocela galerija da zabada u poslednja dva dana, skoro svaki 4. ili 5. put samo otvori crno preko ekrana i mora par puta da se ugasi aplikacija da bi normalno radilo. Desava se i da zamrzne dok gledas slike
 
Logicno je da je solidan broj bagova, bez uvrede, ovo je prva beta, i to developer verzija i zamišljena da se testira na uređajima koji nisu primarni za upotrebu :)

Photos aplikacija deluje sa zanimljivim folderom gde su duplirane slike, što čini prilično lakšim njihovo poređenje i brisanje i oslobađanje prostora :)
 
Izasla beta 2
 
Samo da su bar malo sredili pregrevanje, Chrome ga ubija, samo 80 tabova radi :)
 
Ne znam je l ovo imalo pre, ja prvi put vidim592EE994-88E5-46C4-92C3-6CC6864777C1.png
 
Ima ovo odavno
 
Ekipa koja je na beti, kakvi su vam utisci sada? Je l može da se koristi kao daily driver?

Do sada sam bio na svim betama i već prva mi je bila good enough za moje potrebe.
 
Ja je koristim kao daily driver od prve bete, nema nikakvih većih problema.
 
Sem grejanja kod podesavanja lock screen i kod nekih app sve radi super...
 
Meni se ne greje od kad sam instalirao drugu betu!
 
Bitna stvar, kod mts banke app ne prolazi login...
 
Pa nikad se ne instalira beta ako koristite aplikacije m bank
 
Zasto ne bi instalirali betu kad od 15 app banaka za koje ja znam, ne radi samo mts banka, odnosno radi ali login nije prolazio kad sam probao, sto je za mts banku normalna stvar i sasvim je moguce i da nije do bete :ROFLMAO:

Neverovatno je da se bukvalno na par meseci pojavi neko ko ce da nam otkrije toplu vodu i objasni sta je beta...
 
Ne radi ni Intezina banking aplikacija, nova. Tj. ”raducka” - puca, kilavi po pola minuta na uvodnom ekranu, vuče se, pa opet puca.
 
Hvala na ovome, da me slucajno ne "zasvrbi" beta. Nadam se da ce srediti app do finalne verzije
 
Ja koristim Beta public 2 i sve aplikacije rade besprekorno, među njima i Intesa i Kombank, IP12pro. Ima tu i tamo neki bagić ali ništa što neće biti prepeglano
 
Nazad
Vrh Dno