Šta je novo?

iOS 15

Ja boga mi u petak puštam ovu prvu public betu, pa šta bude :D

Šta znam, od 13 furam bete i dovoljno dobro rade za daily driver (za mene).

Mani se, ova jos nije za svakodnevnu upotrebu. Vidi koji su problemi pa ako ti ne smeta, udri.

Stavih public betu i za sada mi deluje solidno. Prilično stabilno, baterija ok. Nisam stigao previše novim funkcionalnostima da se bavim.

Na beta 3 nisu radili linkovi koji pokreću aplikacije, 4 je to ispravila.

kakva je beta kao daily driver?

Sasvim korektna za moj način korišćenja. Nemam osećaj potpuni što se baterije toče, na odmoru sam bio ali ću od ponedeljka već imati bolju ideju.

Ja sam obično bete instalirao početkom ili sredinom avgusta i nikada nisam imao problem, a neki put su bete bile i mnogo bolje od redovne verzije (npr 12 beta >>>>11). Verovatno i ova sasvim okej radi uz par bagova sa nekim aplikacijama (u ovoj fazi obično aplikacije prave više problema nego sam sistem).
kakva je beta kao daily driver?

Uglavnom je najvaznije da funkcionisu tebi znacajne aplikacije koje koristis na dnevnom nivou, kao sto je od banke i koje su ti neophodne za rad i uzivanje, da nema preteranog trosenja baterije i zagrevanja telefona, da su notifikacije regularne, sinhronizacija podataka :)

Meni radi odlicno od prvog dana :)

Da li neko ko je na Beta profilu koristi Banca Intesa app? Zanima me da li da dižem na 15 kada se pojavi ili da čekam

Ili Raifajzen?

Kod mene ne - nova aplikacija Banca Intesa ne prikazuje obaveštenja. Kratka obaveštenja su u redu.

IMG_0174 (Phone).png IMG_0173 (Phone).png

Ja sam na staroj Intesa mobi aplikaciji i na 15-ci, radi ok

zna li se kad pustaju 15 final?

Verujem da ce za jedno 2-3 nedelje. Mozda danas puste RC.

Pa jel nisu prosle godine pustili odma posle predstavljanja, na iznenadjenje svih?

malo mi nerealno 14.8 i sutradan 15 :D

Imali vec spremnu zakrpu pa da se ne baci🤣🤣🤣

Oni su vec sa spremnom pocetnom verzijom posto trebaju da salju telefone ka prodavnicama a oni su sa tim softverom :)

Tako je. Sutra verovatno RC (koji je isti kao Beta 8), za nedelju-dve final. Tada se može očekivati i 15.1 beta1

da odgovorim samom sebi :D
20.09.

Ипак раније…

Prilozi

• CB4ED446-CFA2-48E2-A3F5-2074B817DEBA.png
    CB4ED446-CFA2-48E2-A3F5-2074B817DEBA.png
    362.4 KB · Pregleda: 72
Ne znam odakle ti taj update na 15, ja sam uradio na 14.8 i to je to.

Provokator😉.

Nije provokator, skida se, doduse jako sporo ali skida se :)

To se ne racuna😜

Nazad
Vrh Dno