Šta je novo?

iOS 14

Viber ne salje notifikacije ,stari SE

Sent from my iPhone using Tapatalk

Takodje sam ugasio na viberu background app refresh i sve stize u sekund, a npr kod cure nekad zaglupi viber i ne stizu joj poruke, a ima upaljen background app refresh. Svasta [emoji23][emoji23][emoji23]

14.4 beta 1 izasla, rade punom parom.

Или можда пуно греше чим толико често избацују нове верзије[emoji16]

Jel neko dobio ovu poruku od Telenora:

Postovani, podesavanja za vas iPhone mozete preuzeti sa linka. Za preuzimanje je potrebna WiFi veza.
Vas Telenor. http://www.telenor.rs/web/setup/enroll.mobileconfig

I instaliralo je profil:

48b8f863c58c155e76c5755f1112646e.jpg

Šta mu znaci taj profil? Volte?

Sto instaliras njihov profil? mozes da udjes u posesavanja profila da vidim sta ima?

Izgleda da je dosta ljudi dobilo poruku sinoc...

Ne bih ja to instalirao pa makar ne radila mreza.[emoji23]
Cudi me da nisu obavijestili korisnike.

Nista mi nije stiglo

Ne bih ja to instalirao pa makar ne radila mreza.[emoji23]
Cudi me da nisu obavijestili korisnike.

Stiglo je s njihovog sms centra. Gde dobijam obavestenja o propustenim pozivima i slično. Tako da ne sumnjam u autentičnost samo ne znam za šta je.

Ajoj, pa makar je to lako danas zaobici, pa makar bio i SMS. Kad se desi jednom facebook-u, yahoo i ostalim kompanijama, da ne moze Telernou. Ali ajde nebitno, takodje mislim da nije scam, ali kazem ne bih instalirao dok ne provjerim.

To je do tebe, ja na nijednoj verziji nisam imao takav problem, poruke uvek prima fon. IP 11 pro

Šta do mene ? Ništa podesavano, niti ima tu šta da se podesi i da hoću. Pisalo je još ljudi iznad da ima problem. 11 Pro Max u pitanju.

Vidim da ubija posle korišćenja kamere. Kako se gasi trajno live foto? Nema u opcijama kamere.

Settings > Camera > Preserve Settings > Live Photo

Kad budeš prvi put isključio Live Photo dok budeš nešto fotografisao, ostaće isključeno.

Stiglo je s njihovog sms centra. Gde dobijam obavestenja o propustenim pozivima i slično. Tako da ne sumnjam u autentičnost samo ne znam za šta je.

Postpaid Telenor korisnik sam i ništa mi nije stiglo.

Poslednja izmena:
Treba da ti live bude cekirano, ono ostalo je ok.

Nije mi nesto ovaj 14.3. Baterija se dosta brze prazni. Uvijek isto koristim telefon, sad je vec ispod 50%. To mi se nije desilo nikad. Ali ajde. Poznato je sta rade svakim azuriranjem. Smecari...

I meni danas kasnile notifikacije, na 14.2 nisu nikad

Ocajno. Na 30% trenutno. Inace oko 23:00 sam na 40-50%. Mislio sam da su samsung smecari, ali ovo je gore smecarenje 30 puta.
Pokusati restart pa vidjeti situaciju, iako sam sutra kuci bice wifi vecinom, to mi nije mjerilo.

Poslednja izmena:
Sacekaj dok prodju par ciklusa punjenja, i meni se cini da je baterija losija od 14.2.

Je je baterija se i meni čini da puno brže se prazni naspram 14.2.

Sad sam uradio soft reset i obicni restart, iako nepotrebno, pa cemo vidjeti. Nikad nisam dosao radnim danima od kad ga imam do 20% i do obavjestenja, evo vec treci dan je na 20% oko 23h.

Ima na YT kanal Applebytes, tako nekako i po njegovim grafikonima od 13.4 ili 13.2 nisam siguran krece pad performansi baterije sve do 14... Dok xr drzi neku ravnu liniju, 11ka konstantno pada svakim azuriranjem.

Koliko je ovo relevantno, ne znam, ali ne bih zanemario jer sam primijetio slicno kao i on. Naravno telefon je star 8 mjeseci, battery health je i dalje 100%, ali sad sam prvi put osjetio da nije kao na prosloj verziji ios-a.

Poslednja izmena:
Moj main uredjaj na svu srecu nije na ios 14 :) ipad mi je i ako flagship veoma bagovit 14.2 je bolje radio i manje problema imao... :) ali sta je tu je..

Slabija baterija i kod mene, i u mirovanju više troši, iphone 7, ios 14.3.
Notifikacije Viber/WA stižu uredno.

A da li neko na iOS 14 (ne samo .3 već i pre) ima problema sa notifikacijama iz Microsoft Outlook-a? Ubačeno mi je IMAP mail sandruče ali notifikacije uglavnom ne stižu. Na drugim platformama sve radi normalno, server je ok.

Kako si podesio mail? Fetch, push, itd?

1063410b6dfd46143f908690a9cb47a4.jpg

Ništa tako ni nemam od podešavanja. IMAP server ke u pitanju.

Probaj spark trebalo bi da radi kako treba.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

A mislio sam da ides preko stock mail app, nisam dobro procitao. Ja koristim yahoo mail vec 5 i vise godina i u sekundu mi dolaze mailovi (2 aktivna). Nemam nikakvih zamjerki. Apple mail nekad kasni, nekad dodje u sekund, kako kad. Spark mail je isto dobra alternativa.

Baterija na wifi solidna.
25% ostalo, 8h sot. Spotify pustao na tv i na telefon. Vecinom na wifi, mozda 30 min koristenja vani.

047734ad2bc35d2980377dc64a750afb.png

be835c81462c0b937cc31dce416ab314.png

1a8d56a8ad6e3087309aa0d8644357f4.png

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno