Šta je novo?

iOS 14

Dosta brljavi sa pozivima, izbaci mi pogrešno ime. Juče nekom liku se javim "molim lepoto" jer mi je izašlo pogrešno ime i slika (pri tom taj broj ni nema u imeniku koji me zove), a poziv pre toga je bio od te osobe "lepoto". Kako ga nisam olupao ne znam ni sam. Dešava se na više iP, im veze sa iOS, nema veze da li je SE ili 11 Pro.
Sledeća stvar, WiFi je stalno upaljen, ali neće da se konektuje automatski na mrežu kada se vratim u stan, moram da ga ugasim i ponovo upalim da bi se povezao. Ima li neko podešavanja da se podesi na kojoj lokaciji da se pali wifi, a kada izađem da se gasi? Isto i za BT?

Kad si zakcen na wifi, kliknes na ono i pored imena mreze pa otvori podesavanje, da li ti je auto join upaljen? Nema tu nikakvih specijalnih podesavanja da bi te zezalo.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ništa tu nije menjano, stoji na auto join. Ali se ne konektuje automatski.

Imao sam i ja taj problem dok sam koristio iOS par dana. Do 14ice je, sigurno. Sestra koristio iP ceo zivot i njoj je pocelo to da brljavi.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Meni brljave pozivi od poslednjeg updatea nesto, javim se i samo stoji 0:00, uopste se nije ni konektovao poziv.

Први пут ми се десио рестарт, сам од себе. Хтео да поделим неку слику и само црн екран и рестарт[emoji3166] Иначе остало све ради засад ко сат.

Sent from my iPhone 8 using Tapatalk

Meni se desilo 1 ili 2 puta. Uglavnom se desi ako ugasim mobilne podatke, a tek onda upalim wifi. Ono sto ja radim kad dodjem kuci, prvo upalim wifi, pa ugasim mobilne podatke i sve radi normalno. Ali ja sam na LTE cijeli dan na poslu, pa mozda vam i nije od pomoci.

Poz,Kupio sam polovnu bateriju za iphone 6s original 96% desay 188 sati ubacio sam,Telefon se normalno puni,Ali brzo trosi baterija kad se telefon koristi
Kad vratim kopiju bateriju normalno drzi ne trosi brzo?
Ta baterija skinuta je sa telefona koji je zakljucan na ucloud?
Jel ta baterija otisla ili ?

Ja imam se 2016 128 gb i prezadovoljan sam kako radi ovaj fon sa ios 14 [emoji41]

Ako mislis na spam pozive, nije to u pitanju, u pitanju su osobe sa kojima se cujem svakodnevno

Kod mene se to dešava svaki put kada otkljucam telefon ili kada povučem sa vrha ekrana. Taman sam hteo da okacim snimak kada videh da je postavljeno.

Pustice ubrzo fix za to, do tada je jedino resenje iskljuciti automatsku vremensku zonu, i dole ispod pomeriti datum unazad za par dana. Onda vise ne iskace taj prozor sa porukom.

Poslednja izmena:
Pustili fix, 14.2 GM

• Like
Reagovanja: M J
Ljudi izludeh, ako moze neko da mi pomogne. XS mi se ugasio zbog prazne baterije. Stavio sam ga na punjac, medjutim uleteo je u boot loop. Zakacim ga na komp, nece ni update ni restore. Prebacim ga u recovery, opet nece. POkusavam vec pola sata da dujem u DFU, ali mi se uvek pojavi apple logo i tel ode u recovery. Sve sam ispratio po protokolu - gore, dole, power, pa power+dole 5sec i onda samo dole. Da li neko zna sta da mu radim?

• Like
Mozda nekome pomogne. U pitanju je bila voda. Kvasio sam fon i uslo je kroz mesh do kamere i proximity senzora (karakteristican zeleni bljesak prilikom boot loop-a). Ostavio ga da se osusi do jutra, prekrstio se i upalilo je. Odradio je restore.

Kada li ce ovaj 14.2, Xs mi radi katastrofalno trenutno?

Pa secka dosta i smara onaj bug kada tekst koji otkucas kasni tj ne pojavi se na ekranu odmah kako ga otkucas.

Secka od 14, nisam optimista da ce to resiti.

• Like
Mozda je jos rano, ali mislim da je baterija na X znatno bolja sa ovim novim updateom

• Like
Ima li neko problem sa notifikacijama na Facebook messanger aplikaciji? Prvo mi je stizalo obavestenje i bedz na Facebook aplikaciji a ne na messenger a sad nema obavestenje, vizuelnog . Bude u notification centru samo . Dodavao sam notifikacije u obe aplikacije, cackao , petljao ali nista. Jedino nisam radio deinstalaciju(valda, ne secam se.) To je pocelo sa 14 .

Jesi siguran da je veceras? Ja nisam nasao tacno.

Zeza se verv covek :D

Inace na 14.1 bas mi testatura baguje, nekad nekolko slovca otkucam ono posle 2-3s otkuca...juce takodje imao problem da ubagovala prikom dodavanje kartice

Nazad
Vrh Dno