Šta je novo?

iOS 13

Ali svakako se umerenije trosi nego na 13.4.1 koji je katastrofa..

Tacni su, 19:05 stigao. Da je ovako sa Samsungom [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Je l zna neko zašto ne mogu da isključim automatsko vreme i datum i ručni da namestim?
09b24ceb68ff1a0d4f01cf76b5068f52.png

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Nakon tri sata sam provalio zašto ne može, nekada sam slučajno stavio lozinku na screen time i zbog toga nije moglo. Verovatno zbog kontrole dece, da ne bi menjala vreme na telefonu i koristila aplikacije duže od predviđenog vremena [emoji23]

Jel jos nekome nedoataju messages sa quick share? Od bete 3 ih nemam na ipadu...

Meni je izletelo pre neki dan kada sam izabrao nekoliko slika da pošaljem na iMessage. Ne znam je l misliš na to?

Ahaaa too, ja sam mislio da nešto drugo. Meni je sve normalno

Meni 13.5 za sada radi super na iPhone X, čini mi se dosta bolje nego 13.4.x

Od 13.4 evo i na 13.5, u svim betama i sad u final, Viber mi previše radi u pozadini. Po ceo dan imam background activity, i to samo Viber. Koristim Viber normalno, tokom dana. Ne znam da li je do iosa ili app. Background app refresh isključen. Dešava li se još nekome?

Slicna situacija i kod mene, nije viber, druga neka aplikacija, background activity cepa samo tako. Posto mi nije toliko bitna ja je ubijam iz procesa. Da nema toga mislim da bi baterija bila bolja od 13.4.1.

Wifi od gm verzije je djubre drasticno losiji Signal
Imam sta je bre ovo ljudi moji... 5g u sobi do rutera nemam
Vise a 2.4 je neupotrebljiv i puca na 10 sec ipad,xs,ip7

Poslednja izmena:
Ja sa 11pro nemam te probleme. Na kraju stana hvatam 5Ghz bez problema, 2.4 ni ne koristim a sigurno ima veci domet.

Onda samo da je shi*sbb ruter crkao a star 2 meseca :-D ubee

Cim odmaknem od rutera u dve sobe dalje nemam 5g :-D a sve je bilo ok do pre neki dan

Poslednja izmena:
I kod mene radi normalno. 11 pro

Ljudi baterija? Na starijim uredjajima? 6s?

Poslednja izmena:
I dalje mi se vrti budjavi krug kod wireless indikatora. Mislim da je baterija malo bolja. Viber mi je inače odavno katastrofa, u 50% slučajeva mi samo baci missed call, ni ne zvoni.

Jel vam skida u eurima ili dinarima za Icloud? Naravno ako je neko na nasem storu.

Nazad
Vrh Dno