Šta je novo?

iOS 13

A odnosu na 13.4.1 [emoji23]?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Na iOS 13.4.1 je generalno bila losa. Meni na beta 3, jos losija u odnosu na 13.4.1, a sada na beta 4 bolja dosta, kao na 13.4.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ajde neka tako i ostane. [emoji2]

Slažem see, beta 4, bolja baterija. Primeti se stvarno

Nista ja onda cekam 13.4.5 final da odradim update sa mog 10.3.2
Valjda ce uskoro

Bese ipad 5? Hahaha ne znam sta bih ti rekao velika je razlika ios 10 i 13 u trajanju batt ali i u samom sistemu

Slobodno skresi taj usage za 4h ;-) mislim da ce ti biti oko 8-9h i to uz smanjen brightness :) jer kapiram u kuci da ga ne pojacavas do kraja :-D

Eeeeh kamo lepe sreće. Biće gora, brzina manje-više isto, lepo će raditi ali baterija... Nisam stručnjak za iPad ali sigurno ćeš izgubiti dva sata screen on. Neka dr Igor za baterije odgovori [emoji1787]

Radi i bolje od ios 10 da se ne lazemo sto se brzine tice... cak i onaj delay koji je postojao kod ios10 ne postoji na ios 13 ali baterija... kriminalno losija...

Pa iskreno, meni bi baterija igrala veću ulogu[emoji16]
Btw drugarici treba danas da odradim restore na SE, ona je na 12.3, kakav li će biti na 13.4.1? Ne znam da l da joj instaliram ili preko telefona da joj vratim na fabrička... Svakako ga menja za nekoliko meseci ali ipak? [emoji848]

Koliki health ima ... ios 12 generalno isto ima losu bateriju ali svakako bolju od 13 ne nesto drasticno ali ima... imam i ja se na 12.4 nemam nameru da ga dizem...

Onda necu nista da menjam bas me briga. Najvaznija mi baterija ionako samo surfujem i citam stripove na ipadu. I ovih 13 sati mi malo, najgore mi kad moram da ga stavim na punjac, ne mogu da ga koristim lezeci :d
Hvala na pomoci igore, kad kupim nov ipad tad cu imati aktuelni ios

Poslednja izmena:
Ni novi ipadi nisu sjajni sa baterijama da znas :-D nije to ono sto je nekad bilo... meni je na ipad 2 baterija drzala 20h bez punjenja, prvi pro 19h sad taj isti pro 9h :-D pro 11 isto oko 10h jedva da se nategne... ali def je sada sistem daleko napredniji :-D

Poslednja izmena:
Koliki health ima ... ios 12 generalno isto ima losu bateriju ali svakako bolju od 13 ne nesto drasticno ali ima... imam i ja se na 12.4 nemam nameru da ga dizem...

85% health, nema veze, upravo radim rastore. Hvala svakako [emoji16]

Je l zna neko zašto drugarici na XRu ne mogu da istaliram profile da blokira update? Samo se voo pojavljuje
6411f3b65b2ee7fffa84c0843f953c9d.jpg

Maaaa daj. Je l neće možda sam telefon da joj instalira? Ja sam isključio ona automatska ažuriranja

Skinuce sam, kad tad... meni je na ios 12.4 sam ukljucio auto update , kako ne znam... samo nek brise iz Storage-a kad skine nekad...

Da, da, to znam, izbrisao sam joj. Samo da se ne instalira sam nekako, preko noći, ne znam

Neće se apdejtovati sam (bez pristanka na uslove i passcode-a), ali će je vremenom sve češće i češće smarati.

I to na kvaran nacin nekada dodje obavestenje, pa trebas dobrooo procitati pre nego sto kliknes na neko ponudjeno dugme.

13.5 GM izasao, a kada se moze ocekivati public? Kako inace ide to kod apple-a?

Kontam da ce sutra ili u srijedu.

Ljudi, je l je samo meni bukvalno rečeno siri oglupela i kida mi živce?? Koristim je baš često, okej sve radi super OSIM prepoznavanja kontakata u mom imeniku. Ne znam zašto ali neka imena neće uopšte da prepozna. Jeste to srpski ali uvek je prepoznavala, pozove bez ikakvih problema. Naprimer, "Matejić" izgovorim "Matedžik) i prepozna bez problema, ali više ne. Neće ništa, nadimke neke ne daj Bože. Živcira me i bukvalno treskam telefon zbog toga jer sam navikao na to ili kad vozim, radim nešto i ona mi pozove nekog levog, tipa kurira iz dexpressa, daleko bilo. Užas..
Ovo mi se dešava od 13.4 verzije, ništa nisam menjao i radio. Kad joj kažem "learn how to pronounce ----", prepozna, izaberem željeno i onda izbaci neku grešku da me ne čuje i tako u krug.......

I meni je to počelo da se dešava, umesto imena lupeta neke kafiće iz mapa...

Generalno da, ali meni najviše pravi probleme sa pozivima. Kad joj kažem kako se izgovara neko iz imenika, desi se ovo:
4af53523148c1429d9ca8b65d1507e50.png

Nazad
Vrh Dno