Šta je novo?

iOS 13

I kad izlazi stable za nas sisice?[emoji23][emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kapiram za par nedelja , jer ove dve nedelje su kljucne :-D

Eeeeeeeeeee[emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Na ipadu def ono sto je skidao 10% sada je 5-6... tipa kucanje listanje foruma daleko manje trose batt mego pre :-D znaci po ovoj racunicu dobicu nazad sot sa 6-7 do 10h... testiracu jos ni jednom nisam punio ipad :-D

Odlicna baterija ip11 sa ovom poslednjom betom....

Konstantno mi vrti onaj krug pored wifi signala kao da učitava nešto na 13.4.1

Resetuj ga.....

Iju! :d

Tako meni na poslu rekli...Ja se nesto zalio na wifi na MacBook Air, dosli ljudi pitaju kad ste resetovali poslednji put, rekoh ne znam bas...Pogleda covek 80 i nesto dana :D

Ja sam odusevljen poslednjom betom, radi prelepo, baterija je fantazija... ne nam stp ne izbace ovakve finalne verzije :-D

Ima li neko ideju zasto me , kad idem preko Safarija, baca na madjarski Netflix i na madjarski Disney plus?

Uradio clear browsin data and cookies iz Safarija ali isto.

Da ti uredjaj nije madjar?

To je to ipad za 1.10h potrosi 10% vratilo se u normalu ranije je za 40 min jeo 10%

Poslednja izmena:
Ima veze za cije je trziste? Moj je Vip ov. Nema logike jer nije pre bilo tako.

Jel ides bas na sajt ili preko google-a? Kapiram da ti region nije hu

Zar Disney+ nije dostupan kod nas, svakako?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Nije ali kad idem preko googla, baci me na madjarski. Region prebacio na Srbiju cim se pojavila.

Probaj u podesavanjima za google... probaj ici na njihov sajt direkt

Pa idem direkt ali mi otvori na madjarskom jeziku i sajtu. Videcu sta je

Glupson tupson , VPN mada to nije klasicni, ne sakriva ip adresu nego samo da me reklame ne dave.

Ja ili sam glup ili ne verujem ocima da folderi na home screen-u nemaju redjanje od A pa na dalje. Znam za reset home screen opciju ali to je kada nemam ili imam foldere? Ako je reset kapiram da ce da mi razvali foldere onda.

Upravo tako. Ako uradiš "reset home screen layout" aplikacije će biti po abecednom redu ali nema foldera.

Pa koliko to moze biti tesko da se ubaci kao opcija...no comment.

Kao i ko zna koliko drugih opcija koje nikada nisu niti će....

Pisali ste ranije, ali opet ne mogu da se snadjem 100% ni kad bih te postove procitao? Koristim usa region i imam 4$. Ako promijenim regiju, dal gubim taj novac ili sta? Postoji li nacin da dolare mi konvertuju u evre, posto mi treba njemacka regija? Hvala

Ne moze, moras potrositi to ili odreci se toga , tako sto ces kontaktirati apple ... ako ti treba uputstvo prosledicu ti, Mikenzi je napisao savrsen tekst vezan za to.

Zašto fotke nekih kontakata pri pozivu prikazuje preko celog ekrana, a neke kao kružić u gornjem desnom uglu? Što je najgore nema apsolutno nikakvog pravila??

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Veruj mi da nema. Drugarica mi je glavu probila da joj objasnim to i kako šta da namesti, nisam provalio[emoji23][emoji23]

Zašto fotke nekih kontakata pri pozivu prikazuje preko celog ekrana, a neke kao kružić u gornjem desnom uglu? Što je najgore nema apsolutno nikakvog pravila??

Sent from my MI 8 using Tapatalk
sve su mobile calls ili je nesto recimo skype/whatsapp/viber (voip) call?

Nazad
Vrh Dno