Šta je novo?

iOS 13

Neko je ranije pitao kako moze da ukloni one emojije iz smajlija. Treba samo da se klikne na recent (satić) i sklonice se. Slucajno provalio danas.

Poslednja izmena:
Meni ne. Tj vrate se ali ne odmah vec nakon dan, dva. Ne znam u cemu je fora...

Galaxy watch sam 3 meseca nakon izlaska platio 260e novog u radnji. Da dam 480e za precenjeni Apple watch... pa stvarno mora prvo neko da me udari u glavu (ovo je moj stav, bez uvrede za one po kojima vredi toliko i koji ga imaju).

Nadam se da ce neki update ovo da resi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mali off. Meni je galaxy watch samo elegantiji i mahom lepši, zavisi, hoću da kažem da mi galaxy watch nekako više pristaje uz eleganciju. Ali za optimizaciju i stvari koje ćeš imati sa Apple Watch sa iPhonom, vredi. Zavisi od korisnika ali sve odlično radi, bez ikakvih problema, podmazano. Sestra ima galaxy watch i samsung. Stalno baguje, puca konekcija, stalno ima problema... sorry za off

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ne baguje ništa i ne puca konekcija. Ima nas brdo ovde sa GW-om.
Ima i on svojih problema naravno, daleko je od savršenog.
Interesuje me šta to Apple watch nudi više, u smislu šta ćeš to imati uz Apple watch i iP? Nisam nikad koristio pa ne znam

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kako da iskljucim da mi ne izbacuje svaki put kad sednem u kola putanju do kuce/posla ?

8ccb0f2855f8bb96a1f335f65ea2e654.jpg

Daj link za sliku :D

Settings, siri and search, maps, on lock screen show siri suggestions

Mislim da je to :)

Nije to, posto mi vec stoji iskljuceno

@varicak samo je pocelo da ispisuje posle prelaska na 13.

Edit:
Mozda i jeste, nisam dobro gledao. Videcu kad sednem u auto [emoji1]

Poslednja izmena:
Nije siri, nego Settings pa Maps pa Notifications, pa ga tu ugasi.

Ali to ce ugasiti sve notifikacije od mapa?

Meni ovo sa Siri nije prošlo, odnosno ugasio sam kako si napisao, ali mi je pri prvom sedanju u auto ponovo prikazao poruku, kada sam otišao na opciju "Manage" od te notifikacije na lock screen-u, prikazao mi je kao da je to opcija od notifikacije, pa sam ga tu ugasio.

Ako hoces da budes 100% samo idi na privacy/location/system/significant locations... za pocetak obrisi pa iskljuci videces svako mesto na kom si se zadrzao na mapi... idealno za spijuniranje zena, a i one nas :p takodje iskljuci routing and traffic :) dole ispod se nalazi :)

Poslednja izmena:
Meni ne. Tj vrate se ali ne odmah vec nakon dan, dva. Ne znam u cemu je fora...

Kad bi mogli da se sklone ti memoji skroz da ne izlaze znaci tacno bih platio...

@igor88 ovo ja tek sad pogledao kod mene i vidim da i meni radi to... ladno sve lokacije pobelezene... logicno da ovo trosi brda baterije?

Poslednja izmena:
Trosucka malo da, ali nista drasticno meni je to na off od ios 11 ili 12.0 nisam 100% :-D ali redovno gasim ti na svakom tel incl. popular near me, routing traffic i analytics :)

Poslednja izmena:
Tek maloprije upratio da se u ios 13 sada moze vidjeti koliko garancija traje(mozda je bilo i prije,ja nisam upratio),ovo mi se pojavilo kada sam prebacio region na USA
0e20eab0403b730d465f672039644baa.jpg

Tek maloprije upratio da se u ios 13 sada moze vidjeti koliko garancija traje(mozda je bilo i prije,ja nisam upratio),ovo mi se pojavilo kada sam prebacio region na USA
0e20eab0403b730d465f672039644baa.jpg

Jel garancija krenula od datuma kupovine ili aktiviranja?

Kupljen je 28.09,aktiviran 04.10,sto znaci od datuma aktivacije

Kod mene na iOS 13.1.2 nema tih informacija o garanciji. Mozda se tebi to pojavljuje jer mozes da kupis Apple Care+.

Sent from my iPhone XR using Tapatalk

Jel ima neko 13-icu na 6s? Kako se pokazala? Da instaliram?

iPhone SE, sto je isto kao i 6s, primetno sporije animacije ulaska izlaska iz aplikacija, scroll malo losiji, kucanje, swipe po home-u losiji. Kao blagi lag naspram iOS 12.

Slucajno sam instalirao update, nisam video da je iOS 13, mislio samo update za 12. Bezveze, uvek pazim i sad pozurio, izgleda nema nazad posto vidim da Apple ne potpisuje vise iOS12. Mozda treba malo vremena da se indeksira sve, ali prvi dan nije bas sjajno. Bolji iOS12 delovao, ali nije bas strasno. Videcu kako baterija drzi, nadam se da ne opterecuje vise procesor.

Poslednja izmena:
Ja koliko sam jos bete testirao na SE nije seckalo ne vidim razlog finalna i to 4 update-a nakon finalne secka :) sacekaj da se to sve slegne :-D

U pravu si, sleglo se, dosta je ok :).

Da li uraditi update XR-a na poslednju verziju? Vidim da ste pisali o dosta bagova.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno