Šta je novo?

iOS 12

Da imas bateriju Xs-a, (X) obicnog primetio bi, Xr i Xs Max su druga klasa baterije [emoji4]

Sent from my iPhone Xs using Tapatalk

Moguce, ne kazem. Ali slicnog sam stava bio i kada sam imao iPhone 8. Ljudi su pricali da je nesto losije ili bolje, ali ja u realnosti nista spec nisam primetio. Osim sto sam sam za oko godinu dana kapacitet baterije sveo na 86%. Ali rad je bio super.

Meni je baterija na 100% pa sam primetio poboljsanje , bratu je na 82 msm i on mi je i rekao da odradim up jer njemu mnogo bolje drzi sa 12.3.1. Sad ce za koji dan beta 13ice pa onda grickamo nokte do septembra.

Koje je ovo tupljenje, sa ovim beskrajnim apdejtima, sa ponasanjem baterije na istim. Male su sanse da ikad vise kupim iphone. Uopste ne zelim i nemam vremena da se bavim ovim glupostima.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Niko te ne tera da ažuriraš iOS ako si zadovoljan kako ti radi. :)

Ja imam Xs i baterija mi traje najbolje od kada je kupljen :)

Niko te ne tera da ažuriraš iOS ako si zadovoljan kako ti radi. :)

Ne može se reći da čovek nije u pravu. S druge strane i ti si u pravu. ;)

Ja moj SE i dalje držima na 10.3.3 i po svoj prilici će do kraja ostati na toj verziji. Ne radi mi app za Eko pumpu, to sam jedino primetio. :D Sve ostale "ozbiljne" app rade normalno i normalno se ažuriraju: Fantastical, Spark, Here, Scanner pro, Google Photos, OTP Auth, EON, ...

https://youtu.be/8MfHxZIm-5I

Evo na ovom klipu se moze videti taj delay koji sam spominjao na 12.3.1 da sam dobio. Ovde se vidi na 12.2 ali cisto da vidite o cemu pricam, znaci radi on al su animacije unazadjene... mozda ce vratiti na 13 pa da popadamo u nesvest kako dobro radi :)

• Like
Reagovanja: M J
E bravo za video, dobismo i ti i ja po koju :)
Ne mogu da im objasnim na sta sam mislio jer njima sve radi brzo i super, i meni isto ali je nekako usporenije :))

Sent from my iPhone Xs using Tapatalk

Bolja mi je baterija bila na 12.3. Na 12.3.1.. curi ko luda. Iphone SE.

Meni je osetno bolja baterija na 12.3.1. iPhone SE.

Idemo novi ficersi :p

Prilozi

• 98106486-BB09-481E-9AC7-EC2BFE66F9FE.jpg
    98106486-BB09-481E-9AC7-EC2BFE66F9FE.jpg
    139.5 KB · Pregleda: 184
To nesto na račun leak-ovanog volume hud-a? [emoji23]

Ja sad instalirah 12.3.1 i čudim se kako update od 50MB ovoliko menja rad telefona... Sve mi je nekako podmazano, lepše, čistije, primetno brže....

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Uradio sam clean instal 12.3.1 i razlika je nebo i zemlja izmedju clean i samog update-a. Bar meni... nek proba neko ko ima vremena i videce

Definitivno su nešto s*ebali sa 12.3.1 updejtom. Baterija traje duže to se oseti, ali sve aplikacije skoro mi ne izbacuju notifikacije kada ih dobijem. Na primer sada moram ući u Airmail i osvežiti ga da bih video imam li novih emailova. Nekad je samo potrebno da uđem u njega i vidim da imam nove emaove za koje mi nije stiglo obaveštenje. Ovo je samo jedan primer. Nisam isključio Background App Refresh niti ništa drugo. Sve ovo mi je radilo na prethodnoj verziji a sada ne. I telefon je nekako tromiji malo. Pričam o XS modelu.

Такође сам приметио на Gmail-у и Messenger-у да не добијам обавештења након апдејта на 12.3.1

da li ima neki savet kako da se odradi jailbreak na 12.3.1? Vidim na netu gomila uputstava al sta je najbolje da ucinim?

To mu dođe fejk video čija je glavna namena skupljanje pregleda. [emoji23]

i meni deluje prelako , al ok, vidim dole komentare da su svi odusevljeni :) reko bolje da proverim ovde pre nego sto mi uleti u telefon neko cudo :)

Definitivno su nešto s*ebali sa 12.3.1 updejtom. Baterija traje duže to se oseti, ali sve aplikacije skoro mi ne izbacuju notifikacije kada ih dobijem. Na primer sada moram ući u Airmail i osvežiti ga da bih video imam li novih emailova. Nekad je samo potrebno da uđem u njega i vidim da imam nove emaove za koje mi nije stiglo obaveštenje. Ovo je samo jedan primer. Nisam isključio Background App Refresh niti ništa drugo. Sve ovo mi je radilo na prethodnoj verziji a sada ne. I telefon je nekako tromiji malo. Pričam o XS modelu.

Ovo sto navodis nema veze sa verzijom iOS-a. Identicno ne dolaze notifikacije upravo za AirMail od pre nekoliko dana a telefon je na iOS 12.1.2 verziji.

Jel postoji jb za 12.1.3?

Meni baterija znatno losija na 12.3.1, nego na 12.3. Losija je bar za 30%. Uzas.
6S je u pitanju.

Pitanje, ako je passcode zaboravljen ali znam iCloud sifru da li mogu da otkljucam telefon?

^Srecom po mene bilo je obrnuto (passcode poznat, iCloud sifra ne) tako da sam samo resetovao iCloud sifru i sve je bilo sredjeno

Nazad
Vrh Dno