Šta je novo?

iOS 12

Nema razlike ni na .1 . Primetio sam da na 12.3 se sporije zakaci na wifi. Na .2 se maltene istog momenta kacio, a sad prodje par sekundi pa se zakaci.

Jel ima neke razlike u bateriji između 12.3 i 12.3.1?

Sent from my iPhone XS using Tapatalk

drasticno pobojsana baterija na 12.3.1 :) Iste utiske imam i ja :-D po prvi put komforno dan :-D iPhone 7

Baš gledao malo pre. iPhone 6S uništio i 7 i 8

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ali 6s ina health 100% stavio je batt pre 3 nedelje :) 7 health 90% svakako OSETNO pobojsanje kod mene.

Ali i 8 i 6 imaju 100%. Svakako[emoji51]

A dobro A9 je jedna long term azdaja hahaha bukvalno telefon sa A9 i ios 12 kao flagship :-D

Potvrdjujem. 6S radi odlično na iOS12. Stvarno ne brz i nema apsolutno nikakvih problema osim malo slabije baterije. To rešava low power mode ali ona i nije toliko aždaja jer se oseti da je sporiji, ne može oba....

To je njima i cilj zato su demolirali autonomiju... kapiram jedan glupavi proces ... ali dobro treba zaraditi lovu... videcemo jos 13 najavljen je bolji ram menadzment... meni je i ovo super :-D

Nema za plus [emoji24]

I meni drži top sa low power mode. Ovde je SOT 6.1h a bez njega bude oko 4h. [emoji24] na ranijim verzijama 12.0.1 12.1 je baterija bila t o p
34effe2278a3b15b62b9ffb91dcff59f.jpg

Probaj ti restore? Ja radim to veoma cesto :p jer sam betas pa... ali npr ipad nisam restoreovao od 10.3.2 hahahah

• Like
Reagovanja: M J
Ne svidja mi se kako radi 12.3.1 izgubio je tu fluidnost i glatkocu. Dosta mi secka u radu, ne radi lepo...

• Like
Reagovanja: M J
Koji to telefon? Meni radi identicno uz fantasticnu batt uradi hard restart.

X. Na 12.2 i .3 radio je perfektno. Ko ce svaki cas hard da radi hard :))) kd izbacuju svaki cas ....nesto :) osecam za par dana eto ga .2

Svez sam mu stavio sistem na 12.2 pre nekog vremena. Bas me sad razocarava kako radi, svaka tranzicija radi ko da je nesto ometa.

Probao 2x, probao i clear ram al isto. Neka ga jos par dana pa cu da mu cepim clean ako ovako nastavi. A na koju foru je izasao 12.4 beta , a zvanicno 12.3.1?

Zbog ispravki vezanih za Messages app i VoLTE pozive.

Da li tripujem ili mi ekran deluje toplije posle poslednjeg updatea? Kao da je smanjena plava boja. TrueTone je ugasen jer volim hladnije boje, sad mi sve vuce na zuckasto.

Kakva su vasa iskustva?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kod mene je sve identicno ... vidi da nisi ukljucio color filter?

Sad sam i kod brata proveravao i njemu je bela stvarno bela i max osvetljenje je jace.. da li max ima svetliji displej? Moj je obican xs.

Gde vidis to za color filter?

Evo mozes i u search otkucati color :-D

Prilozi

• A4010B35-6470-4608-97BC-B373D8158503.jpeg
    A4010B35-6470-4608-97BC-B373D8158503.jpeg
    59.5 KB · Pregleda: 120
Paljenje i gasenje autobrightnessa je resilo problem. Izgleda da je zaglupio posle updatea

Ovo mi se desilo danas 4 puta, uvek preko siri, tj. kad njoj kažem da pozove
345e759ec7f7f4c7d4559c12f61321f5.jpg

Nazad
Vrh Dno