Šta je novo?

iOS 12

Ma gde usporio :-D mislis da mi Betasi ne bi kukali?

Koji uredjaj? Meni na Xs super sve radi,deluje bolje od 12.1.4.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Koji uredjaj? Meni na Xs super sve radi,deluje bolje od 12.1.4.

7+. Moze biti i da je to razlog,ište upgrade[emoji23].

Meni takodje bolja baterija i fluidniji telefon, animacije fluidnije. Nekako je utegnutiji

Xs

Poslednja izmena:
Moj osam plus bolje radi i to je baš primetno. Videćemo za bateriju.

7plus radi mnogo bolje..znam da je rano za bateriju ali čini mi se da je bolja.

Ja ne vidim nikakvu razliku, cak tripujem da je animacija radila lepse i fluidnije ma 12.1.4.

I meni deluje da su animacije bile fluidnije na prošloj verziji. Baterija ista.

X radi kao podmazan na 12.2

Baterija je definitivno bolja na Xs nego na 12.1.4,sada vec mogu da potpisem posle dva ciklusa. Pre svega standby time,ostavio sam ga sinoc na 83% i toliko imam sada posle nekih 7h spavanja,dok je na 12.1.4 znao da se pojavi blagi drain od par % preko noci. Sve je ukljuceno,nista ne gasim,potpuno isto koriscenje. [emoji1362]

Meni trza sve zivo na 12.2, ni priblizno mi nije fluidan kao 1.4 sto je bio, e sad ne znam dal clean instal da uradim ili downgrade. Bateriju mi je preko noci svukao za 3%

Da dopunim, baterija je Ipak bolja na 12.2 ali fluidnost nikako. Ne radi mi se clean install,racunam da je to za 13. Nisam ni na Androidu radio sem kod novih verzija. Nije sad neka katastrofa koliko je usporio ali primetim.

ima li razlike izmedju ponovne instalacije tj restora sa itunes-a i fabrickog reseta?

Nisam bas strucan za IOS, fabrički reset mora dati rezultate a šta mu dodje restore sa iTunes-a,nemam pojma. To je neki bekap?

Bogami ima :) i apple sam kada se nesto desi preporucuje restore ne reset :) mada to mi feedbackeri znamo :)

Igore , zašto posle svake rečenice smajli ? *mjau**mjau**mjau* , ne znam kas se sprdaš , a kad misliš ozbiljno !?

Nisam bas strucan za IOS, fabrički reset mora dati rezultate a šta mu dodje restore sa iTunes-a,nemam pojma. To je neki bekap?

Restore sa iT moze da bude bez bekapa ili sa,ako ga imas na istom. Kada odradis restore sa iT bez bekapa,odnosno setujes uredjaj kao “new device” to ti je clean install.

I to ne dodje kao factory reset? Factory samo brise a restore upisuje novi firmware?

Ostaju repovi nakon reseta meni se nakon reseta nije sredila konekcija na unifi tek nakon restore proradilo je :)

Ja na iosu nikad nisam radio clean instal. Na androidu da. Nikada nisam imao problem.

Ni drugarica do pre mesec dana kada je tel upao u boot loop :-D ali je tel poprilicno bio napunjen... porosto samo restore je tu mogao pomoci...

Nazad
Vrh Dno