Šta je ovo? Memorija puna a svud piše da ima slobodnog prostora
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ljudi, ne vuce nista, 92% je health, baterija nema problema itd... Ne mogu vise da pricam po stoti put.
Jednostavno na ios11 i ios12 je baterija u minusu, kad sam se vratio na 10.3.3 je bila opet dobra i ne znam sto sam opet isao na 11 i sad na 12.
Na ios12 mi cak i na iPad2018 traje osetno manje baterija.
Moj drug je kupio SE mozda 3 meseca pre nego sto je izasao ios11, od onog trenutka kada ga je stavio mora da puni telefon dva puta dnevno.
Jednostavno je ios11 katastrofa, a sad i ios12 i oni znaju to, ali se prave ludi i ubedjuju nas da smo magarci koji ne znaju kako da koriste telefon.
Lakse se praviti lud, nego popraviti problem koji si izazvao sa polovicnim updateom.
'De kazi i nama kako to da se vratimo na 10.3.3..Ljudi, ne vuce nista, 92% je health, baterija nema problema itd... Ne mogu vise da pricam po stoti put.
Jednostavno na ios11 i ios12 je baterija u minusu, kad sam se vratio na 10.3.3 je bila opet dobra i ne znam sto sam opet isao na 11 i sad na 12.
Na ios12 mi cak i na iPad2018 traje osetno manje baterija.
Moj drug je kupio SE mozda 3 meseca pre nego sto je izasao ios11, od onog trenutka kada ga je stavio mora da puni telefon dva puta dnevno.
Jednostavno je ios11 katastrofa, a sad i ios12 i oni znaju to, ali se prave ludi i ubedjuju nas da smo magarci koji ne znaju kako da koriste telefon.
Lakse se praviti lud, nego popraviti problem koji si izazvao sa polovicnim updateom.
A bez low power moda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari