Šta je novo?

iOS 12

Ljudi, ne vuce nista, 92% je health, baterija nema problema itd... Ne mogu vise da pricam po stoti put.
Jednostavno na ios11 i ios12 je baterija u minusu, kad sam se vratio na 10.3.3 je bila opet dobra i ne znam sto sam opet isao na 11 i sad na 12.

Na ios12 mi cak i na iPad2018 traje osetno manje baterija.

Moj drug je kupio SE mozda 3 meseca pre nego sto je izasao ios11, od onog trenutka kada ga je stavio mora da puni telefon dva puta dnevno.

Jednostavno je ios11 katastrofa, a sad i ios12 i oni znaju to, ali se prave ludi i ubedjuju nas da smo magarci koji ne znaju kako da koriste telefon.
Lakse se praviti lud, nego popraviti problem koji si izazvao sa polovicnim updateom.

Poslednja izmena:
5s baterija nikad bolja.
Na beti od ios 11 sada 12.1 beta 2.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Iphone 8 red, i poslednji ios 12, mislim da nisam bio u zivotu zadovoljniji kako se ponasa telefon, baterija, bukvalno nista ja tu ne bih dirao. Sad ne znam mozda ja nisam zahtevan korisnik, kako bilo da bilo, jako sam zadovoljan.

Ljudi, ne vuce nista, 92% je health, baterija nema problema itd... Ne mogu vise da pricam po stoti put.
Jednostavno na ios11 i ios12 je baterija u minusu, kad sam se vratio na 10.3.3 je bila opet dobra i ne znam sto sam opet isao na 11 i sad na 12.

Moj drug je kupio SE mozda 3 meseca pre nego sto je izasao ios11, od onog trenutka kada ga je stavio mora da puni telefon dva puta dnevno.

Jednostavno je ios11 katastrofa, a sad i ios12 i oni znaju to, ali se prave ludi i ubedjuju nas da smo magarci koji ne znaju kako da koriste telefon.
Lakse se praviti lud, nego popraviti problem koji si izazvao sa polovicnim updateom.

Kanda ti večito imaš problem, meni na X i na iPad 2018 baterija super drži.

Ne znam u cemu je stvar, ali pojedini uredjaji imaju problem.

Meni je baterija super na iOS 12, medjutim na zeninom je uzas od kada je updateovala na 12.

'De kazi i nama kako to da se vratimo na 10.3.3..

Ja ne znam stvarno. Meni je baterija na iOS 12 super, svakako telefon skinem s punjaca kad ustanem i u toku dana ga napunim još jednom. Ništa se nije promenilo, zadovoljan sam

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Meni na 8 plus se primeti da iOS 12 troši više baterije. Ne znam iz kog razloga jer manje više ga koristim isto kao i na iOS 11.

iPhone SE, 11 doduše ali evo sa 90% health izgurao više od 5.5h usage i još je ostalo 25%. Ne znam kako se ostalima SE tako loše ponaša, ovaj telefon ima bolju bateriju od iPhona 7
e1154164db65e819ec8c12067226e472.jpg

Jel ima jos neko ovaj bag na beta2? Kad se vracam nazad iz poruka ili teme ovako zabaguje i normalizuje se posle. To mi se desava i sa whatsup-om.
4d4040df80ec194e6c50a47766d9facd.png

Imam ja na 12.1 beta 2. Isto je i u Viber.

Na beti 1 bilo je sve ok, to sad nesto zeznuli.

Da,to je fix za probleme sa punjenjem i wifi na novim modelima.

2390b9fbac22a99703d2747a5f7d55c5.jpg

Jel zeza nekog iCloud storage?? Meni već 3 dana slike neće da učitava samo u uglu stoji onaj kružić i ne puni se ili očitava presporo. Nije do interneta, neće ni na 4G ni na wifi. Užasno me nervira, ne mogu ništa sa slikama

Meni se gase pojedine app`s same od sebe i pored azuriranja.

Poslednje 2 bete su skoro savršene, plašim se da će kad tad nešto da u..ru

Ja jos uvek nisam aktivirao beta profil na novom X-u,ne znam sta mi bi [emoji23] 12.0.1 radi perfektno [emoji1362]

Izašao 12.1 Public beta 3.

Nazad
Vrh Dno