Šta je novo?

iOS 11

Како вам се чини батерија до сада на 11.3? Чекам потврду да нису нешто драстично упропастили што се ње тиче, па да апдејтујем и ја [emoji846]

Na 11.3 beta 6 je bila odlična, za final je još rano da sudim, ali sigurno nije lošija od 11.2.6.

Bogami odličan:
75dc2ce01bae8f9839013d98b890f64a.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bas se oseti napredak sa updateom cak i na iphone 6! Odlicno! Takodje na iphone X super sad radi. Dilema mi je imam iphone SE koji je jailbrekovan ios 11 ali nikakve koristi od jailbreaka dal da ga podignem na 11.3?

Iphoe SE ima losiju bateriju nego sto je bio slucaj sa 11.2.6 ali hajde videcu jos posle drugog cijlusa... za sad 11.2.6 je bio najbolji os za iphone SE

Ipak bolji na iOS10 u Single :d
https://forum.benchmark.rs/showthre...nje-uredjaja&p=5449822&viewfull=1#post5449822

Vi sa ovim 11 tek treba da stignete stari 10 :d

Dilema mi je imam iphone SE koji je jailbrekovan ios 11 ali nikakve koristi od jailbreaka dal da ga podignem na 11.3?

Moj SE na 10. Kakvo nikakve koristi? Možeš da menjaš CC, YT download, YT svira i sa ugašenim ekranom...

Ma to je zanemarljivo izbaci on i vise ali sam siguran da gpu test ios 10nema sanse :) a sto se yt tice takodje pustam u pozadini :) bez jb

Poslednja izmena:
Weather widget i dalje ne radi na 11.3. To jest azurira se samo ako je Location Service ukljucen.

Jel mi se isto vata uradio OTA update pa onda backup preko iTunes sa PC ili da idem prvo erase all, update preko iTunes i onda backup?

Radi ota, što da se mucis ovako, ubagovane aplikacije i backup pogotovo što može biti corrupted da vraćaš.

Ja radio ota uvek do sada,nikad nikakav problem,pogotovo ako si vec na 11-ki.

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Sinoć odradih update na 11.3 preko itunes-a jer nije bilo OTA na plus-u.....za sada utisci,veoma dobri,fliudniji je od 11.2.6 videćemo za bateriju .....

from my 7+

Ma do sada sam uvek radio OTA, vec sam na 11 nego reko da vidim ima li neke razlike mozda.

Ajde vi koji ste prešli na 11.3, da li su sredili ram menadžment? Pokrenite tipa tapatlak uveče pre spavanja, otvorite neku stranicu i izađite na home (da ostane u pozadini). Ujutru pokrenite talk i vidite da li je tamo gde ste ga ostavili. SE na iOS 10 drži i po par dana, a 7 na iOS 11.2.5 izbacuje. Totalno razočarenje 11, spram v10.

Ajde vi koji ste prešli na 11.3, da li su sredili ram menadžment? Pokrenite tipa tapatlak uveče pre spavanja, otvorite neku stranicu i izađite na home (da ostane u pozadini). Ujutru pokrenite talk i vidite da li je tamo gde ste ga ostavili. SE na iOS 10 drži i po par dana, a 7 na iOS 11.2.5 izbacuje. Totalno razočarenje 11, spram v10.

Kod mene je ranije na 11.2.6 izbacivao npr.Sofascore a sada ne.....razlike u RAM menadžmentu ima....

from my 7+

Onda nemam šta da izgubim, nije lošije od trenutnog stanja. Hvala.

Definitivno se čini da je bolje,video sam na netu da prijavljuju pad performansi meren geekbench-om dok kod mene to nije slučaj....
d02ef98af291fd8d985efcac15380d03.jpg

56ddc7fceaee7c083752bab1a5a864f0.jpg

from my 7+

Poslednja izmena:
iPhone SE 64GB star tačno 1 godinu i 9 meseci.
Mislim da je baterija u odličnom stanju.

Relativno dobro za telefon star skoro dve godine koji se non-stop koristi i ima oko 600 ciklusa punjenja.
U principu, uveče ga stavim na punjenje, pa ga narednog dana koristim.
Pošto imam poslovni phone, ovaj se dok sam na poslu relativno malo koristi, ali zato posle intenzivno.
Uveče retko budem ispod 20%.

Imam identican tel samo je skoro nov ... istim koriscenjenjem sot je bio 8h a sad 6

Vrh Dno