Šta je novo?

iOS 11

Auh kako smara sada sto ne mogu da obrisem poruke odmah sa swipe na levo u imessage. Trazi da potvrdim da li zelim da obrisem i tu baguje, cesto nestane taj dialog box pa moram ponovo svajp pa delete

Pitanje za ostale dev-ove - da li sam se ja utripovao ili su binaries veci za oko 10-15% kada se compile sada sa Swift 4.1? (i app i binary .framework)

5s ne radi priblizno onome kako je radio na ios 10... ja ne bih azurirao

Kako ti se cini 11.4 beta 1? Rekao sam ti da ce vratiti Airplay 2 [emoji1]

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Ova beta je toliko identicna da nemam sta da pisem o njoj... nista novo osim starog icloud messages i airplay2

Wooohaaaa! Do septembra ćemo ovim tempom imati IOS 15 ...[emoji6]
Beta je identična čemu ? 11.3 beta 6?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Da li 11.4 podržava iP6? Imam beta account i imao sam 11.3 beta, a sad mi ne nudi update na 11.4...

Pa 11.3 je aktuelni...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Neka iskustva sa 11.4, meni deluje da baterija puno bolje radi

Na svakom uredjaju je baterija stablinija ono 11.3iphone se je tuga jad i beda

• Like
Reagovanja: M J
Ne secam se koju sam poslednju 11.3 betu imao, 4 ili 5, bio sam off line desetak dana. Radila je tragicno, opet je cesto stravicno kocilo i cepalo, pri prostom scrollovanju ikonica... Ne znam kako je moguce sa se to opet vratilo, isto se desavalo par verzija ranije pa je sredjeno.

Jutros sam stavio 11.4 i da ne ureknem za sada sve opet glatko.

• Like
Reagovanja: M J
Meni za sada 11.3 odlično radi, jedino malo više baterije vuče.

Prosto je neverovatno koliko oprečnih iskustava imamo sa istim softverom - meni 11.3 na X i7 radi strava. Bete su bile odlične, nikakve probleme sa performansama nisam primetio, baterija je kraće trajala ali to je beta, očekivano je. Stabilna i javno dostupna 11.3 verzija radi kako se i očekuje, a baterija mi traje još duže i na 7 i na X nego sa 11.2.6

Jesi radio ota, iTunes + restore ili clean install?

Ako je to pitanje za mene, odgovor je ne za čistu instlaaciju na oba telefona. Čak sam uradio backup restore na X i to sam vratio betu 11.3 nakon što je vraćen sa servisa. iPhone 7 je sa 11.0 stigao kod mene, pa je ažuriran na 11.2.6 i nakon toga na 11.3 finalnu verziju. Na X sam imao 11.2 sve bete, pa prešao na 11.2.6 finalni, pa 11.3 bete i onda 11.3 final, sve preko OTA.

Prosto je neverovatno koliko oprečnih iskustava imamo sa istim softverom - meni 11.3 na X i7 radi strava. Bete su bile odlične, nikakve probleme sa performansama nisam primetio, baterija je kraće trajala ali to je beta, očekivano je. Stabilna i javno dostupna 11.3 verzija radi kako se i očekuje, a baterija mi traje još duže i na 7 i na X nego sa 11.2.6

Mislim da je do aplikacija... Neke aplikacije sa pojedinim updates jedu bateriju... Instagram je najpoznatiji po tome, a ako se dobro secam ti ga ne koristis bas nesto. Tako da cesto ljudi pomisle da je slabije na novijem iOS a bateriju im pojede neki app.

I meni na osmica radi perfektno.Jos sam, da probam, iskljucio animacije, i sto ono kazu, telefon leti.

Jel zna neko kako da namestim da mi google maps i onaj google trip budu na srpskom jeziku? Probao sam da menjam jezik google naloga ali ne pomaze. Telefon mi je na engleskom i zeleo bih da tako i ostane samo ako je moguce te 2 aplikacije da budu na srpskom.

Moras preferred language order da stavis prvo srpski ali onda ce ti pojedine stvari biti na srpskom. Kalendar, datum na lock screen-u i jos po nesto sitno.

Mene nervira što mi na google maps ne piše u kilometrima, neko u miljama ili kako već. Dok mi je telefon bio na nemačkom to je pisalo u km. onda sam stavio engleski(USA) i onda se prebacilo. Region sam izabrao Srbija i opet isto. A da ubacujem srpski za preferirani jezik ima nešto da bude na srpskom a to me užasno nervira.....

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Nazad
Vrh Dno