Šta je novo?

iOS 11

Koja je fora ovo sa baterijom? Jel ovo pokazuje njeno “propadanje”? Mada pošto je beta verzija verovatno nije previše tačno.

Sent from my iPhone using Tapatalk

U poredjenju sa Coconut aplikacijom,razlika je 1%. Sada sam ga prikacio ponovo posle apdejta,kaze 83.8%.

Sent from my iPhone X using Tapatalk

^Ne znam ni ja koliko ima ciklusa [emoji16] Posto sam ga uzela polovnog u avgustu, maltene nekoriscenog, ovo je super ispalo [emoji4] Taman pred kraj godine da zamenim bateriju [emoji16]

Kod mene X na 97%. Kupljen krajem novembra, ako se dobro sjecam.

Ja koristim Samsung wireless punjač koji sam za Note 8 koristio plus Spigen Thin Fit futrolu. Da li wireless punjenje šteti bateriji više nego kabl? Takođe pogledajte šta Apple preporučuje pri punjenju:
1885619f62c06b23cf2e15eabf3c3574.jpg

Postoji opcija da se isključi downclock ali ona nije vidljiva sve dok se telefon ne isključi sam od sebe kad ima više od 10%. Znači downclock radi kad se telefon iznenada isključi, onda se u podešavanja pojavi opcija da se on isključi i to je to

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

iPhone 7 vise nije iPhone 7 ... :-D sada je iPhone 7S :-D Preporod kao da je neko spustio rucnu :-D. Ali pre svega pricam o prelepim animacijama...

iPhoneSE radi prelepo, radio je prelepo... videcemo bateriju :)

Prvo ide restore,moras da iskljucis find my iphone opciju,brise se sve iz telefona i instalira 11.3 koji se trenutno skida. To ti je cista instalacija. Bekap mozes posle i preko iCloud-a poslednji.

Nema nikakve svrhe raditi restore ako ćeš da vraćaš backup posle. Ne kora se raditi ota može update i kroz itunes.

Sent from my iPad using Tapatalk

Nisam ja vracao nista,zato sam i hteo cistu instalaciju. Rekao sam da moze ako hoce i preko iCloud-a kasnije bekap,ne mora preko iTunes-a.

Cini se da su sredili ram menadzment, za ovih par sati drndanja nije izbacivao aplikacije iz rama.

Bolje je ali su dosta upropastili isti od trece bete... na zalost...

I meni se cini da je sve utegnuto za sada,ostaje samo baterija da se vidi za koji dan. 6s isto radi perfektno,mnogo su mu lepse cucnule nove animacije i “kartice” kod multitaskinga.

Ko bi rekao da ce ios11 da lici na nesto ? :-D Ovo je bio dugacak put... to se vidi i od samih developera ios-a na feedback skoro da nisu odgovarali... dok sa ios 10 je to bilo mnogo ucestalije :) Ali dobili smo sasvim korektan OS :)

Isto potvrdjujem, prvi utisak je da puno fluidnije radi (X).

Hahhaha ladno su nam ukinuli messages u icloud... a na beti sam imao WTF?!?!

Nije prvi put da tako nesto rade,ne boj se,vratice u nekoj narednoj verziji,a bice ih prilicno do 11.4 [emoji1]

pa kako su krenuli airplay 2 i messages on icloud nece nikad staviti obecali su ih na pocetku juna 2017 dobili smo sa prvim betama 11 potom ukinuli, te vratili sa 11.3 beta i sada sa finalnom ukinuli :-D

Primetio sam jos da je brza animacija kod otkljucavanja na 6s,a i ostale generalno prilikom izlaska iz aplikacija. Cini mi se da i swipe back bolje i brze radi,scroll je takodje bolje odradjen u odnosu na iOS 10,tecniji je i manje naporan za koriscenje. To se narocito primeti kod surfa,mnogo je manje potrebno pokreta da bi se pregledala neka stranica. To su mi neke najvece razlike za ovih par sati sto sam primetio. Sve u svemu,bas deluje super 11.3.

I “loading bar” je malo drugaciji prilikom ucitavanja stranica,to sam isto primetio. [emoji1]Nema sta,dosta toga je bas sofisticirano odradjeno. Weather widget takodje radi bez greske za sada.

Poslednja izmena:
Neće............ Probao sam OTA i krene imstalacija i napuni se ona crta do pola i samo tako stoji, ne pomera se. Ja uradim hard reset i ostane u recovery mode. Apple još izgleda potpisuje bete čim sam uspeo da vratim beta 4. Ne smem više da se igram s ovim jer kad prestanu da potpisuju beta 4 mogu da se slikam...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Jesu ovo izbacili opciju “Unload unussed apps”:
23873fa5e1332d772a6d9017452fcfc9.jpg

Igore, jel ti nikad ne spavas ili je to od uzbuđenja ? ;) Svaku sam poruku TT noćas čuo , pogledam -Igor88 . Ispratio si bolje događaj od samog epla ! :)

Како вам се чини батерија до сада на 11.3? Чекам потврду да нису нешто драстично упропастили што се ње тиче, па да апдејтујем и ја [emoji846]

Mora bar dva-tri ciklusa punjenja da prodje,ali za sada meni deluje isto sto se tice baterije. Sve radi besprekorno za sada [emoji1360]

Mislis na offload unused apps? Ja sam je imao malopre i nestala je kada sam je aktivirao.

Nazad
Vrh Dno