Šta je novo?

iOS 11

Slazem se, steta smrdi mi da neke stvari nikad nece resiti bar ne u ios 11 nadam se da gresim... ali nikako mi se ne dopadaju animacije kod ipad pro-a kada se koristi gestures

Ja sam zarobljen na 11.3 beta 4. Ne mogu nigde. Ako probam OTA update telefon se zakoči i ostane u recovery mode, ako idem preko iTunes isto, ako probam sa ipsw isto. Probam 11.2.6 izbaci error 14,9,3..... Ne znam šta je ovo. Ali super radi i baterija je top

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Jako je čudan.... iPhone 6. Pokušao sam bukvalno na 5 različita PC, svud isto. Neće ni beta 6 ipsw, ni OTA, ništa. Telefon samo zabode u recovery . Kad se zabode u recovery i probam neku drugu betu piše ono kao da otpakuje sistem krene i ne pomera se, a za 11.2.6 izbaca error. Znači može samo 11.3 beta 4. Čekam sledeću final verziju pa da vidim....

probaj oficijalni 11.2.6 sa drugom kablom,ili sa drugim operatvnim sistemom,win 7 ili 10

Jako je čudan.... iPhone 6. Pokušao sam bukvalno na 5 različita PC, svud isto. Neće ni beta 6 ipsw, ni OTA, ništa. Telefon samo zabode u recovery . Kad se zabode u recovery i probam neku drugu betu piše ono kao da otpakuje sistem krene i ne pomera se, a za 11.2.6 izbaca error. Znači može samo 11.3 beta 4. Čekam sledeću final verziju pa da vidim....

Strpi se jos koji dan,pa idi na 11.3 public,nema logike da se vracas na 11.2.6,pogotovo ako sve radi ok.

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Ma pokušavao sam 3 kabla, 5 različita PC, razni interneti, i win 7,8,10 i skidao nekoliko ipsw i ništa...... Na 11.2.6 znači ne daj Bože koliko sistem jadno radi, dok 11.3 je neverovatno dobar. Ima neki manjih bagova ali daleko bolji. Clock mi padne na 400mhz sa 11.2.6, strašno... Videću, nadam se da se nešto nije sjebalo. Jedino da probam u DFU

Skidam ga upravo,pa ide restore preko iT na 6s ;) Tezak "samo" 2.59 GB :D

Poslednja izmena:
Skidam ga upravo,pa ide restore preko iT na 6s ;) Tezak "samo" 2.59 GB :D

Čekaj objasni ovo malo. Ti ćeš prvo da ažuriraš 6s na 11.3 pa da ga bekapuješ preko itunes-a pa da ga preko itunes-a restoruješ? Jel sam dobro razumeo? Ako jesam zašto tako radiš?

Sent from my iPad using Tapatalk

Nije ni napisao da radi backup, samo restore? ide na čistu instalaciju preko PC, ako sam ga shvatio.

Da,cista instalacija,bez bekapovanja.

Pozdrav ljudi. A jel bolje uraditi tako cistu instalaciju, ili je i OTA ok? SE je u pitanju, dosao sa iOS 11..

Ok opet ne razumem. Ti ćeš instalirati novi 11.3 preko iTunes-a i uraditi restore odmah potom? Zašto tako? Šta dobijaš ovako za razliku od update-a direktno preko telefona?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa samo će čovek da instalira preko iTunesa, ne razumem šta je komplikovano shvatiti?
Pošto sam vam na prethodnoj starini opisao moj problem, šta mi preporučujete, da probam OTA 11.3?

Cim mu je "samo" toliko gb, sigurno je jos na iOS 10..
Pa da cisto krene u iOS 11 pretpostavljam.

Ok opet ne razumem. Ti ćeš instalirati novi 11.3 preko iTunes-a i uraditi restore odmah potom? Zašto tako? Šta dobijaš ovako za razliku od update-a direktno preko telefona?

Prvo ide restore,moras da iskljucis find my iphone opciju,brise se sve iz telefona i instalira 11.3 koji se trenutno skida. To ti je cista instalacija. Bekap mozes posle i preko iCloud-a poslednji.

Steta sto je battery health i dalje u beta fazi iliti ista kao od pocetka (neupotrebljiva) nema on off dugmeta

Pa da,ali vidim da moze i na X-u da pokaze stanje baterije,ja razumeo da ce biti samo na starijim modelima ta opcija,tj do 7/7+.

Pa samo će čovek da instalira preko iTunesa, ne razumem šta je komplikovano shvatiti?
Pošto sam vam na prethodnoj starini opisao moj problem, šta mi preporučujete, da probam OTA 11.3?

Kakva je situacija,daje li znake zivota? [emoji23]
Probaj OTA na 11.3 ako si vec na beti,nista te ne kosta.

Restore znači da će kliknuti shift + klik na restore dugme u iTunes (izabrati ipsw što je skinuo) i podići novi ios 11.3. Šta ste se zbunili?

Takođe nema veze sa kog ios-a dolazi ipsw(ios 11.3) je toliki za sve.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Kod mene je ovako, 6s star godinu i po
b0de5eef4a901fee6c15b054716ac39f.jpg

Osmica plus, stara mesec dana:
f202e92687ab99daca245439dc9cba97.jpg

Restore znači da će kliknuti shift + klik na restore dugme u iTunes (izabrati ipsw što je skinuo) i podići novi ios 11.3. Šta ste se zbunili?

Takođe nema veze sa kog ios-a dolazi ipsw(ios 11.3) je toliki za sve.

Ima veze,pogledaj kod Igora na onom ss,tezak je 800 mb update,jer je vec na 11.2.6 ili nekoj od 11.3 beta.

Ima veze,pogledaj kod Igora na onom ss,tezak je 800 mb update,jer je vec na 11.2.6 ili nekoj od 11.3 beta.

Pročitaj malo bolje, rekao sam kad skidaš sa ipsw ceo fw.. Kad oćeš restore preko kompa.

Koja je fora ovo sa baterijom? Jel ovo pokazuje njeno “propadanje”? Mada pošto je beta verzija verovatno nije previše tačno.

Kod mene je ovako, 6s star godinu i po
b0de5eef4a901fee6c15b054716ac39f.jpg

To je odlicno ako je tako,ne znam koliko imas ciklusa punjenja? Ovaj 6s sto sam ja kupio je star desetak meseci,a pokazuje mi ovde 85%. Danas mi je na coconut-u izbacio 82%,ima 360 ciklusa punjenja. Mada,ne treba se opterecivati sve dok je na “normal” [emoji1]

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno