Jako je čudan.... iPhone 6. Pokušao sam bukvalno na 5 različita PC, svud isto. Neće ni beta 6 ipsw, ni OTA, ništa. Telefon samo zabode u recovery . Kad se zabode u recovery i probam neku drugu betu piše ono kao da otpakuje sistem krene i ne pomera se, a za 11.2.6 izbaca error. Znači može samo 11.3 beta 4. Čekam sledeću final verziju pa da vidim....
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Skidam ga upravo,pa ide restore preko iT na 6sTezak "samo" 2.59 GB
![]()
Ok opet ne razumem. Ti ćeš instalirati novi 11.3 preko iTunes-a i uraditi restore odmah potom? Zašto tako? Šta dobijaš ovako za razliku od update-a direktno preko telefona?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pozdrav ljudi. A jel bolje uraditi tako cistu instalaciju, ili je i OTA ok? SE je u pitanju, dosao sa iOS 11..
Pa samo će čovek da instalira preko iTunesa, ne razumem šta je komplikovano shvatiti?
Pošto sam vam na prethodnoj starini opisao moj problem, šta mi preporučujete, da probam OTA 11.3?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Restore znači da će kliknuti shift + klik na restore dugme u iTunes (izabrati ipsw što je skinuo) i podići novi ios 11.3. Šta ste se zbunili?Ok opet ne razumem. Ti ćeš instalirati novi 11.3 preko iTunes-a i uraditi restore odmah potom? Zašto tako? Šta dobijaš ovako za razliku od update-a direktno preko telefona?
Restore znači da će kliknuti shift + klik na restore dugme u iTunes (izabrati ipsw što je skinuo) i podići novi ios 11.3. Šta ste se zbunili?
Takođe nema veze sa kog ios-a dolazi ipsw(ios 11.3) je toliki za sve.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Pročitaj malo bolje, rekao sam kad skidaš sa ipsw ceo fw.. Kad oćeš restore preko kompa.Ima veze,pogledaj kod Igora na onom ss,tezak je 800 mb update,jer je vec na 11.2.6 ili nekoj od 11.3 beta.
Sent from my iPhone X using Tapatalk
Kod mene je ovako, 6s star godinu i po![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari