^ Hangouts? Ipak nisam jedini na forumu koji koristi Hangouts![]()
Posto usage moze biti zbunjujuca stavka. Koliko orjentaciono to bude SoT?I meni je baterija "uzas" na 8+, 11.1.1
Sad sam odradio clean install, skroz druga priča na 6s, mnogo fluidnije radi. Za bateriju ću da vidim još, za sada deluje mnogo bolje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bolje da si me pitao koliko je to u laktovima.
Kako radi 3D Touch, jel ima lag kad pritisnes dok se ne otvori meni?
Ok, usporedi mi battery life sa nekim drugim telefonima sto si imao onda?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da li su popravili weather widget na 11.1.1?
Meni se AppStore uopšte ne osvežava. Moram da ga svaki put izbacim iz pozadine pa ponovo pokrenuo, što nikada pre nisam radio. Weather widget mi radi kako treba na primer.
Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk
Nema potrebe. Samo skroluj na dole, pa će odraditi refresh
Jos kad bi znao sta je tacno za iP X bilo bi super. Jedni pricaju losije od iP8+ za bateriju drugi bolji. Ja kontam da je moguce za nezahtevne po cpu kao sto sam ja moguce je da je ekran najveci potrosac pa samim tim ima sanse zbog OLED ekrana, ali za nekoga ko koristi nesto imalo zahtevnije nesto mi to ne pije vodu...Neuporedivo bolje od S8, i dosadasnjeg sampiona OP3T. Sa S8, recimo, prosecno sam imao oko 4h Screen-on-time, kod 8+ je to sigurno bar 6h u toku dana. Naravn otesko je dati preciznu cifru jer prokleti iOS racuna Usage na totalno besmislen nacin.
Prbl i sa whatsapom,ne dolaze not. Dok nije aktivan,cak i izadje poruka koja kaze to,glupost
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari