Probao sad last pass pošto sam ga koristio na Android-u ali nikako mi ne nudi autofill opciju. Jel toga nema na ios verziji ili treba negde da se podesi(ne nalazim to podešavanje).
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kad kažem "napuni podacima" ne mislim da sirovu popunjenost storidža, već na uobičajeni "prtljag" koji telefon ima. To znači, nekoliko godina istorije u porukama, nekoliko hiljada fotografija i lokalno i u iCloudu, podešene mejl naloge itd. Šta mu od svega toga pojede radnu memoriju, ne znam. Jeste, uradim ja njemu shift-restore, i čim povuče bekap i vrati se u radno stanje, pretvori se u sporu mrcinu. A da se odreknem bekapa, to jednostavno ne dolazi u obzir (pre svega mislim na SMS istoriju, koja se ne može drugačije sačuvati, bar ne bez jailbreaka).
A sta je onda samnom - ja sam uvek na 16GB jer koristim i iCloud od 50GB pa svako malo tamo prebacuje fotke da bude slobodno bar nesto. Imam gomilu apps i nista mi nije izgaseno sto se tice background-a i opet mi radi normalno kao sto sam i pokazao (i to je radio ok dok je radio screen capture). Da malo spustite loptu i probate nesto sto vam je neko predlozio (ko je ako se dobro secam iOS dev kao ja)?Ma to "fantastično" radi prazan i neupotrebljavan telefon. Kad se napuni podacima i upotrebljava jedan dan - druga priča.
Ja imam jedan čudan problem, izbaci mi update za aplikacije ja kliknem da hoću da update i ništa se ne dešava.. Msm očitava u nedogled kao da hoće da krene da uradi update i neće.. Sve dok ne restart fon, posle uradi ali prvi sledeći opet neće...
To se meni dogadjalo na prethodnoj verziji a i sada. A trenutno mi se telefon bas bas zagreje dok gledam nesto na yt
Sad je ok.
Generalno je sporije.Pisao sam nedavno da mi doslo odjednom 7, 8 aplikacija za update i jednostavno pola sata se nista ne desava pa sam morao restartovati telefon.
Presao sam sa androida pre vise od pola godine, mozda je to i ranije bio problem. Ali sigurno na 10.3.3. je to izlgedalo dosta brze. Inace 6s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari