Šta je novo?

iOS 11

Izašao 11.1 Beta 2.
Deluje malo fluidnije nego Beta 1, novi emotikoni :d, vraćen 3d touch app switcher. Toliko sam primetio za sada,za bateriju ću videti u toku dana

Nije valjda da su vratili 3d touch za "multitasking"? Ne pamtim kad sam zadnji put stisnuo home dugme dva puta za isto to,bas dobra stvar,pogotovo na plus modelima,kada moras da drzis telefon sa obe ruke (levi palac je uvek do ivice displeja). Neverovatno je da su ga izbacili bili uopste.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Ni meni nije jasno zašto su to izbacivali (iako ne koristim).

Ijao vratili su to. A ja se oprostio od te opcije. Hvalim te bože ne moram više dupli klik. :)

Lepo su rekli da su namerno izbacili tu opciju ali da ce je vratiti, kao sto su i uradili :)

Cim su tako izjavili, sigurno postoji neki normalan razlog zasto su to uradili, koliko god da nam se to nije dopadalo ili, u ovom trenutku, ne shvatamo zasto je bilo neophodno da je izbacuju i onda vrate da normalno funkcionise.

Poslednja izmena:
Jeb...i sat ne mogu da srede da stoji na homescreenu hah

11.1 beta 2 radi primetno bolje na iPad mini 4 od prethodne bete... Mada i dalje dosta secka kada se uđe u multitasking deo. Valjda će do finala uspeti sve da srede.

Tradicionalno regionalna podesavanja nisu okej posle major update-a, jel uspeo neko da namesti da prikazuje dane u nedelji u aplikacijama na srpskom. Kao da radi polovicno, format datuma i vremena je ok, ali Phone aplikacija prikazuje dane na engleskom, a Calendar ikona prikazuje na srpskom ali sama aplikacija opet prikazuje na engleskom, Viber engleski, Weather engleski.

Poslednja izmena:
Isto na SE...plus počeli bagovi sa zakasnelim porukama za Viber i WhatsApp iako mi je uključen “background refresh”. Dobijam poruke nekad odmah, normalno, a nekada kasne po nekoliko sati. Užas!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Isto na SE...plus počeli bagovi sa zakasnelim porukama za Viber i WhatsApp iako mi je uključen “background refresh”. Dobijam poruke nekad odmah, normalno, a nekada kasne po nekoliko sati. Užas!

To se i meni desava na 6s isto...smara bas

Da potvrdim da i kod mene kasni viber na novom telefonu, kasnio je i na starom, takodje kalendar nije ok, kao ni weather i ostalo sto je navedeno u prethodnim postovima... nadam se sto skorijem update-u. - 6s

Ja nemam prbl vise nikakvih,i sat se vratio na homescreen :)

Deluje mi da su sada animacije sporije kod zatvaranja...sada su kao sto su bile na ios 9
Mislim kad otvoriš app i odmah stisneš home on prvo otvori do kraja app pa je spusti...bar kod mene na SE je tako...samo sto sam instalirao

I dalje greške sa regionom i vremenskim formatom
Evo kada je region primarni Engleski 24h format
2e6a9a4d6acbf83f31e811bac1781008.jpg

611cce2d5ae5aaedb314699b2671531e.jpg

I kada je Serbian Latin 24h
2b601575188fe03f8a4daa1e745d68ad.jpg

f5030b8f460b1d29d56526dd9959bba7.jpg

Baš me nervira ovo AM/PM tako da ću da ga vratim na engleski...

Ja nisam imao problem sa tim pa ti ne mogu reci,mene je sat na homescreenu zezao,a da probas da reinstaliras viber mozda pomogne ko zna

Viberovi serveri su djubre

I dalje greške sa regionom i vremenskim formatom
Evo kada je region primarni Engleski 24h format
2e6a9a4d6acbf83f31e811bac1781008.jpg

611cce2d5ae5aaedb314699b2671531e.jpg

I kada je Serbian Latin 24h
2b601575188fe03f8a4daa1e745d68ad.jpg

f5030b8f460b1d29d56526dd9959bba7.jpg

Baš me nervira ovo AM/PM tako da ću da ga vratim na engleski...

A da namestiš tamo u prefered lang order da ti srpski bude na prvom mestu?

^ to sam i radio. Prve dve slike su engleski druge dve srpski

Aha, pa onda ništa do sledeće ispravke :p

Tek sa 11.1 ako se nesto drasticno promeni

Skinuo 11.0.3 nadam se da ce mi se baterija malo normalizovati. Po coconut battery health mi je na 80,6 % imam cemu da se nadam :D

Malo mi je čudno da su mi kasnile poruke i za Viber i WhatsApp i da su stigle u istom trenutku a da nije do sistema. Ostalo mi je radilo tj poruke i iMessage.

Vrh Dno