Šta je novo?

iOS 11

Meni sve fino radi, ali poslije dizanja verzije naravno išao Full wipe reset...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Resetuje mi se telefon u radu, aplikacije krešuju, widgeti ne rade neki kako treba. Au kako su lošu finalnu verziju izbacili. Ovde patch mora da legne što pre.

Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk

Rekoh ja da se ne zuri, a vi ko junci poleteli. Sad lepo nazad, instaliras TvOS profil i sacekas barem mesec do dva, pa onda mozda ce ispraviti bar deo.

Mada ako im se delay i seckanje vuklo 3 meseca, ovo ce ispraviti tamo negde u martu :d

Jel to podrazumeva ono iz itunes-a kad mu kažeš da napravi backup na kompu i treba mu malo duže vremena sa napravi taj backup?

Encrypted backup je kad oznacis u iTunes-u da ga enkriptuje. Mozda sporije uradi ali nije to parametar preko koga znas da je enkriptovan.

macos-itunes12-7-iphone7-summary-backups-encrypt-backup-callout.jpg

https://support.apple.com/en-us/HT205220

Resetuje mi se telefon u radu, aplikacije krešuju, widgeti ne rade neki kako treba. Au kako su lošu finalnu verziju izbacili. Ovde patch mora da legne što pre.

Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk

Bukvalno ništa od ovoga mi se nije desilo za ovih mesec dana kako sam na ios 11

Kod mene sve radi kako treba. Jedino sto sam primetio je da ponekad osvezava vidzete pa kao neki lag mali... ostalo sve ok. Radi mozda duplo brze nego na ios 10. 6s je u pitanju - 64gb

Meni isto radi sasvim okej, ne znam zasto i kako, ali radi. Baterija gotovo ista kao na 10.3.3., nema vidljivih bagova i lagova za sada, animacija je super. Estetski necu da komentarisem jer nije nesto vau, ali funkcionalno je okej.

uzasno me nervira weather, bukvalno samo azurira kada se upali telefon kao sto je receno vec...
i kakva je ono *****ska fora da kad se ugase wifi i bt iz control centra, samo se otkace sa mreze/uredjaja, ali ostanu upaljeni?

Kako ne kapirate to su sve inovacije

Ja sam se uspešno vratio na 10.3.3. Ne sviđa mi se vizuelno i baterija brže curi. Ali sve je radilo bez bagova i fluidno. SE.

Razocarali su...pustili live verziju, a ima toliko bagova i gluposti...ovo im je najveci fail do sad sa iOSom

Meni na 6s radi sasvim dobro, baterija odprilike ista. Cak mi se cini da radi brze, mada mislim da je to opticka varka zbog animacija :D Jedino sto mi 3d touch malo zabaguje, nije tecno kao sto je bilo. I malo oko notifikacija mi je konfuzno, navikao sam na 3d tac pa clear all

Bas neverovatno,a najvise je imao beta verzija do sada. Sta li su toliko testirali da mi je znati...

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ali bukvalno ne vidim razliku izmedju bete od pre par meseci i ovoga

katastrofa

Meni se od kako sam presao na 11 na 6s zamrzla slika dva puta,bukvalno ne reaguje telefon,dok ga ne zaključam i otkljucam ponovo. Nikad mi se to do sada nije desilo.

jel neko stavio na 7cu ios 11?

prošao na brzinu,al ne primetih da je neko naveo 7cu.

Neću prelaziti,dokle god ovaj 1033 radi kako valja ili dok ne krenu da me uslovljavaju aplikacije.

Ja sam juce stavio 11-icu na ip7. Zasad mi sve radi kao i pre, ne primecujem nikakvu razliku u radu. Nemam lagove ni bagove. Jedino mi je 10ka vizuelno bila lepsa. Onaj indikator jacine signala operatera mi je recimo ovde katastrofalan.

Stiv Dzobs se prevrce u grobu zbog ovog iOSa....sram ih bilo stvarno

Meni na 6s radi sasvim dobro, baterija odprilike ista. Cak mi se cini da radi brze, mada mislim da je to opticka varka zbog animacija :D Jedino sto mi 3d touch malo zabaguje, nije tecno kao sto je bilo. I malo oko notifikacija mi je konfuzno, navikao sam na 3d tac pa clear all

I kod mene 3d touch ne radi tecno, to sam sad primetio posle tvog posta... kao da nema dovoljno frejmova pa izgleda kao da sporo ide... ali funkcionise uvek... Prosto mi je neverovatno da mnogi ljudi imaju bagove sa telefonima i to raznorazne.... izgleda da 6s ima najmanje problema... bar po komentarima. Ne sme apple da dozvoli ovo...

Ostajem ja na 1033 i zbog performansi i zbog eventualnog JB

i ja ću još neko vreme, 10.3.3 odlično radi na 5s.

Ja nemam problema. Sviđaju mi se opasno nove stvari. Pogotovo ovo za ss i novi cc.. Settings mu radi mnogo brže, pre mi se desilo da jako koči kad ulazim da palim i gasim WiFi i podatke da menjam sa 3g na 2/4g i palim iste. Sada to radi savršeno i jako brzo.. Jedino eto što ima negde poneko trzanje ali ništa specijalno..

Plastično da ti objasnim, brže se konsultuje na wifi ili bt samo zato što su te sve opcije uvek uključene i skeniranje je non stop aktivno, a to onda, logično, vuče više i baterije. Da bi skroz ugasio wifi ili bt moraš kroz settings da ideš. Ako uradiš iz CC onda će samo "raskinuti" vezu sa uređajem na koji si u tom momentu konektovan.
Ovo je dobra stvar za sve koji ne gase wifi ili bt iz ovih ili onih razloga, ali za ostale koji te dve opcije pale isključivo po potrebi ovo je loše rešenje. Npr ako imaš wifi kod kuće i na poslu, dobro će ti doći ova opcija, ali ako imaš kod kuće ali ne i na poslu onda ćeš ili brže ostati bez baterije ili ćeš imati malo gimnastike dok ne isključiš potrošača koji ti u tom momentu ne treba.

A ta “gimnastika” se svodi na 3d touch na settings

Da, za one koji imaju 6s i novije, a za ostale? U svakom slučaju, mislim da je ovo totalno glupo rešenje, a još gluplje da se sam od sebe pali u 5h ujutru. Ne verujem da se bilo ko bunio jer je morao da sačeka 10 sekundi da mu se uređaj poveže na wifi ili bt dok je bio na nekoj od ranijih verzija sistema...

prošao na brzinu,al ne primetih da je neko naveo 7cu.

Neću prelaziti,dokle god ovaj 1033 radi kako valja ili dok ne krenu da me uslovljavaju aplikacije.

Sve sto sam ja pisao, pisao sam za sedmicu, pa eto pogledaj.

Ako vidis neki android da ispusta frejmove kada uporedis sa tvojim iP-em, onda nemoj ici na 11-ku. Ako ne vidis kao neki, onda mozes preci i bice ti sve bolje.

Nazad
Vrh Dno