Resetuje mi se telefon u radu, aplikacije krešuju, widgeti ne rade neki kako treba. Au kako su lošu finalnu verziju izbacili. Ovde patch mora da legne što pre.
Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk
Jel to podrazumeva ono iz itunes-a kad mu kažeš da napravi backup na kompu i treba mu malo duže vremena sa napravi taj backup?
Resetuje mi se telefon u radu, aplikacije krešuju, widgeti ne rade neki kako treba. Au kako su lošu finalnu verziju izbacili. Ovde patch mora da legne što pre.
Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk
jel neko stavio na 7cu ios 11?
Meni na 6s radi sasvim dobro, baterija odprilike ista. Cak mi se cini da radi brze, mada mislim da je to opticka varka zbog animacijaJedino sto mi 3d touch malo zabaguje, nije tecno kao sto je bilo. I malo oko notifikacija mi je konfuzno, navikao sam na 3d tac pa clear all
Kao nekad na ios 6 [emoji23] Ja ne znam šta je to ljudim toliko katastrofalno na 7?Onaj indikator jacine signala operatera mi je recimo ovde katastrofalan.
Sent from my iPhone using Tapatalk
prošao na brzinu,al ne primetih da je neko naveo 7cu.
Neću prelaziti,dokle god ovaj 1033 radi kako valja ili dok ne krenu da me uslovljavaju aplikacije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari