Šta je novo?

iOS 11

^ Ne svidja mu se tvoj ruter :p

Ja sam to resio cackanjem po ruteru, pisao sam da l' u ios10 temi ili ip7 ne secam se.

Nema to veze sa ruterom...to je osobina ios-a..stoji im i u dokumentaciji :D

Meni se nije gasio :)

CPU dasherX mi je samo potvrdio. Bukvalno, stara petica mi je brže radila od šestice. Nekad je ovaj telefon toliko spor da ja vama ne mogu da opišem, ali slobodno mogu da kažem da mi je petica obična, ne S bila brža od šestice.... I onda kad sam skinuo cpu dasherX samo sam sebi potvrdio da ne tripujem i zašto je telefon spor

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Što se tiče iphona 6 mnogo ljudi se zali da je mnogo usporio... imao sam prilike da vidim dosta spore šestice. Ne znam sta je u pitanju, ali rade sporije od četvorke... bar par onih koje sam imao prilike da koristim od prijatelja, dok recimo 5s radi bez problema (generalno, osim poznatih bugova).

Sent from my iPhone using Tapatalk

Neke sestice rade ok neke su katastrofa, a primetio sam da su popravili emoji bag u 11.2.5. Bilo je da kad kucam i prebacim na emoji tastatura zapuca i ne možeš da vratiš na normalnu.

Ne znam šta je sa baterijom danas, skinuo sam fon sa punjača pre 3 sata i napravio par poziva i par poruka. Od 100% bio je na lpm, sada je na 64% i pada skoro minut/procenat i u standby-u. Inače evo nešto zanimljivo, iPad air u banci sa ios8, neverovatno kako radi :D, animacija je fluidnija 2x nego na mom SE sa 11.2.5

6s i ios 11.3 incl sve prethodne verzije ocaj jad i beda sto se animacij tice

Da li postoji neki drugi način da se ugasi GPS sem da se ide u opcije/location?

Cekaj cekaj, kad je ugasen ekran gasi se wifi? Sve notifikacije i ostali saobracaj idu preko mobilnog neta? Mora da sam ja nesto pogrešno razumeo jer to mi je bas nerealno..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Cekaj cekaj, kad je ugasen ekran gasi se wifi? Sve notifikacije i ostali saobracaj idu preko mobilnog neta? Mora da sam ja nesto pogrešno razumeo jer to mi je bas nerealno..

Nije to do iPhonea, do podešavanja rutera je ova situacija konkretno.

Meni se na nekim ruterima gasio na nekima ne. Kući hvala bogu nije.. I evo sad mi se Android ne gasi na tim istim gde se ios gasio..

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Nije to do iPhonea, do podešavanja rutera je ova situacija konkretno.

Nije do podešavanja rutera, do iOS-a je...po Apple-u 3G radio troši manje struje od WiFi radija pa se wifi gasi kada se telefon ne koristi, tj. kada je u sleep modu..ima dokumentovano na par mesta

https://www.tanaza.com/blog/wifi-disconnects-sleep-mode-iphone-6s-ios-devices-problem-solved/

https://apple.stackexchange.com/que...-iphones-standby-policy-regarding-wifi-and-3g

Odličan pokazatelj za to je ping komanda u windowsu... ping /t ip_adresa_iphona da kontinuirano pinguje telefon i onda isključiš ekran na power dugme i nakon 30ak sekundi će prestati da ga pinguje tj. timeout-ovaće dok ne pritisneš home/power dugme kada će ga ponovo pingovati

Nema veze sa ruterom niti njegovim podešavanjem (kako je Đilkošu to pošlo za rukom, ne znam :D)...
Jedno od rešenja je jailbreak pa instaliranje programa koji će forsirati wifi sleep policy off i sl...

Izgleda da i Google prati Apple u stopu :D Ko ima 8.1 može da potvrdi... http://www.androidpolice.com/2017/1...ight-keep-wi-fi-sleep-option-removed-pixel-2/

xuhe9S.jpg

Poslednja izmena:

Nije nerealno...sav taj saobraćaj je količinski mali jer su sve push notifikacije u pitanju..ništa od tih servisa ne radi bitno u pozadini dok ne otključaš telefon

A šta ako držiš podatke isključene? Meni nije gasio na kućnom wifi.. A desi se npr u kladionici i sl da gasi sam. I gde gasi gasi uvek, gde ne gasi ne gasi nikad.. Sada hvala bogu toga nema.

Hvala Bogu da si promenio telefon, nadamo se da ce prestati da trolujes, i onako ti sve komentare brisu a ti uporan

Poslednja izmena:
A šta ako držiš podatke isključene? Meni nije gasio na kućnom wifi.. A desi se npr u kladionici i sl da gasi sam. I gde gasi gasi uvek, gde ne gasi ne gasi nikad.. Sada hvala bogu toga nema.

Nisam probao tu opciju da ugasim podatke, a ostavim wifi..

Ne trolujem nego pišem realno iz iskustva.. To što nekome smeta istina nije do mene..

Probao ja, uključeni podaci i wifi kući, normalno ostao wifi uključen.

A kad mi se gasi sa gašenjem ekrana onda se gasi i kad nisu podaci uključeni..

Meni se to na staroj petici stalno dešavalo na kućnom wifi ali negde sam pročitao da u podešavanja wifi mreže treba da se uključi nešto i dopiše neki ip, ne sećam se, nakom toga se stvarno nije više gasio, sada mi se dešava ponekad na nekim wifi mrežama, ali hvala Bogu retko na kojim....

Do rutera je sigurno, iz ličnog iskustva...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Danas sam punio telefon 2 puta od ~30% do 100%. 2 puta je sasrkao bateriju u standbaju bez ičega upaljenog. Msm da me 4g ubija, i pre nego sto neko kaže da proverim bateriju fon je star manje od 7 dana :D

Jel može pomoć? Na iOS 8,9,10 kada pojačavam zvuk na slušalicama postoji kao ograničenje kockica je obojena žuro i nakon toga prelazi u crveno, na iOS 11 to nema? Navikao sam na to i odgovara mi mogu li nekako da ga vratim???
462c9ca95f541d8e5d491490aeee3da3.jpg

Poslednja izmena:
Danas sam punio telefon 2 puta od ~30% do 100%. 2 puta je sasrkao bateriju u standbaju bez ičega upaljenog. Msm da me 4g ubija, i pre nego sto neko kaže da proverim bateriju fon je star manje od 7 dana :D

To je tel. za reklamaciju.

Pa nije do danas pravio probleme. Jel moguće da radi nešto u pozadini ceo dan sistem a da ne prikazuje...

Meni recimo mobilni internet jede, znači razvaljuje bateriju. Bukvalno kada ga uključujem samo po potrebi izvučem još 3/4h baterije. Ali ne mogu, uvek mi je uključen i punim telefon dva puta dnevno, popodne i uveče pred spavanje.....

Nije do podešavanja rutera, do iOS-a je...po Apple-u 3G radio troši manje struje od WiFi radija pa se wifi gasi kada se telefon ne koristi, tj. kada je u sleep modu..ima dokumentovano na par mesta

https://www.tanaza.com/blog/wifi-disconnects-sleep-mode-iphone-6s-ios-devices-problem-solved/

https://apple.stackexchange.com/que...-iphones-standby-policy-regarding-wifi-and-3g

Odličan pokazatelj za to je ping komanda u windowsu... ping /t ip_adresa_iphona da kontinuirano pinguje telefon i onda isključiš ekran na power dugme i nakon 30ak sekundi će prestati da ga pinguje tj. timeout-ovaće dok ne pritisneš home/power dugme kada će ga ponovo pingovati

Nema veze sa ruterom niti njegovim podešavanjem (kako je Đilkošu to pošlo za rukom, ne znam :D)...
Jedno od rešenja je jailbreak pa instaliranje programa koji će forsirati wifi sleep policy off i sl...

Izgleda da i Google prati Apple u stopu :D Ko ima 8.1 može da potvrdi... http://www.androidpolice.com/2017/1...ight-keep-wi-fi-sleep-option-removed-pixel-2/

xuhe9S.jpg
Molim te da ne pises stvari koje ne znas i ne dezinformises ljude. Meni se ni jedan iOS uredjaj nije otkacio sa mreze godinama (kada je wifi in range) na kucnim ruterima. Nema to nikakve veze sa sleep...

Molim te da ne pises stvari koje ne znas i ne dezinformises ljude. Meni se ni jedan iOS uredjaj nije otkacio sa mreze godinama (kada je wifi in range) na kucnim ruterima. Nema to nikakve veze sa sleep...

Molba odbijena :)
Pišem sve što znam, a ti dokaži suprotno...

Ovaj...i dalje tvrdim da nema veze sa ruterima jer je wifi standardizovan protokol i isto je implementiran na svim ruterima :)

Nazad
Vrh Dno