NovemberWhisky
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.05.2007
- Poena
- 595
Samo za @djilkosh_ns
Popravili su 3d touch home screen delay na 11.1 beta 3
Popravili su 3d touch home screen delay na 11.1 beta 3
Ja uvek pred spavanje regularno gasim Wi-Fi kao sto sam i na 10.3.3, preko settings i ne vidim cemu tolika drama oko toga. Wi fi se gasi "polovicno" samo preko CC, preko settings je normalno kao i pre
Ako nije tajna - zasto? Koja je poenta gasenja WIFI preko noci?
Samo za @djilkosh_ns
Popravili su 3d touch home screen delay na 11.1 beta 3![]()
Samo za @djilkosh_ns
Popravili su 3d touch home screen delay na 11.1 beta 3![]()
Navika, jednostavno. I ako zaboravim da upalim Do not disturb, da mi ne vibrira telefon ako stizu notifikacije jer moze da se desi da me probudi ta vibracija.
Gmail badge mi stoji par desetina minuta ili sat posto su svi mejlovi procitani... Ne pomaze nista za sad.
Video sam da je većina to prijavila. Bravo. Čekam taj 11.1 i ako su sredili home button delay i baterija da bude blizu 10.3.3 eto mene na 11 [emoji4]
Samo je i dalje sramota šta su oni izbacili kao 11.0
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sto ne staviš scheduled Do Not Disturb?
A čekaj sem DND, sto si gasio? Postojao je valjda neki konkretni razlog pre nego sto si se navikao?![]()
To se moze u DND podesavanjima podesiti da se iskljuciČuje se i zvono, ako neko pokuša da te okrene 2 puta uzastopno
A da prebaciš Silent prekidač sa strane? Kako ti se update-uju aplikacije i radi backup na iCloud ako gasiš net noću?
Ja prebacim prekidač na Silent ili upalim DND, ali u svakom slučaju ujutru me sačeka update-ovan i backupovan telefon sa svim notifikacijama.
Što ne koristiš ovaj Email client
https://itunes.apple.com/us/app/email-edison-mail/id922793622?mt=8
Ili Spark by Readdle by Readdle Inc.
https://itunes.apple.com/us/app/spark-by-readdle/id997102246?mt=8
?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari