Šta je novo?

iOS 10

+

To i mene zanima sta ce ios 11 da donese novo. Gledam sad po youtube oko ovog 10.3.2 generalno nista novo a neki se zale i na bateriju. Ipak ne bih da se igram, zaista sam prezadovoljan kako 10.3.1 radi. Telefon kad sam kupio, kupio sam nov novcijat sa garancijom i dosao je sa 10.2.1 (ako se dobro secam) odradio sam update i nisam imao nikakav problem sa baterijom kako se u ovoj temi pricalo. Pratim ovaj forum dugi niz godina samo sto nisam osetio potrebu da se registrujem. Tako da se trudim da budem u toku.

Sent from my iphone using Tapatalk

Kad pre stigose da se zale na bateriju, nije ni tri sata proslo od apdejta.

Mozda je mislio na ove sto su bili na beta verzijama.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da, ali drugačiji su build brojevi tako da beta 5 nije isto što i 10.3.2 final. Znači još nešto je promenjeno. Uglavnom imate par dana da se vratite na 10.3.1 Apple potpisuje otprilike 7 dana pretposlednji SW.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

A kako ide sledeci update? Recimo telefon je na ios 10.3.1 a izasao 10.3.3. UP ide pravo na 10.3.3 i ako se vraca, vraca se na 10.3.1 ?

A kako ide sledeci update? Recimo telefon je na ios 10.3.1 a izasao 10.3.3. UP ide pravo na 10.3.3 i ako se vraca, vraca se na 10.3.1 ?

Ne. Ako je na 10.3.1 ide pravo ka 10.3.3. A ako hoces da vratis, mozes vratiti samo na 10.3.2 pod uslovom da se potpisuje. Na 10.3.1 bi bilo nemoguce vratiti osim ako imas blobs sa te verzije

Lepo radi 10.3.2 za sada,prvi put sam napunio bateriju od update-a,pa cu videti do kraja dana kakva je situacija. Odradio sam i Geekbench test,cisto radi poredjenja performansi,i cini mi se da je za nijansu bolji multi core score,ne secam se da mi je na 10.3.1 prebacio 6000,ako je to nekome bitno uopste.

IMG_0753.JPG

Posle mesecak dana na 10.3.1, mogu samo da placem za 9.3.5.
Iphone 5s je u pitanju.
Presao sam sa 9.3.5 pre mesec dana na 10.3.1, i zazalio. Baterija je ista, ali otisak drasticno losije radi, i ram je znatno losiji. Na 9ci npr viber nikad, nikad nije izbacivao iz rama, muziku isto, whats app retko kad, face jeste ali to je ocekivano kad je aplikacija djubre. Drzao je tad u ramu kao luuud za 1GB rama, a sad je upola losije bar. Kad krene da ucitava viber i whats app, nekad mu treba i po 10 sekundi da ucita. Sto je mnogo mnogo je.
Samo me cudi kad su ljudi pisali da njima radi ok, dal su zaboravili kako je radilo to na 9ci, ili sta je, na ne znam.
Nisam radio odmah reset, tek sam pre 10ak dana odradio, mislio bice bolje, alu jok, isto. Ovaj telefon je zmaj bio na 9.3.5 a sad izgleda da su krenuli da ga gase.. mada dobice on i ios 11, samo sto cu do tad ja vec biti na drugom telefonu.

Vlade, razlike u brzini ima ali si ti to dodatno zacinio. Nije tacno da toliko ucitava viber i whats app. Imam preko 10 aplikacija upaljenih uvek na task-u i nikad ali nikad nisam imao taj problem, cak sta vise doveo si me u razmisljanje da upalim stopericu i da ovde okacim video kako to radi. Ne znam kakav ti je 5s ali naglasavam da ja taj problem nikad ali nikad nisam imao. A imam takodje 5s.

Jel vam radi instagram?

Meni radi na 10.3.2.
I moram da se ispravim za bateriju. Traje duže nego na 10.3.1:
971aa07d35091d684f57f59f308a1719.jpg

Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk

Proradio. Bio zakucao na par minuta.

Jel puca još nekome Yahoo Weather app na 10.3.2?

Meni sve radi perfektno za sada,baterija takodje odlicna. Skinut sa punjaca oko 12h,cackam ga gotovo neprestano,drustvene mreze,tt,plus sat vremena igrice,sada mi je bat na 60%.

Vlade, razlike u brzini ima ali si ti to dodatno zacinio. Nije tacno da toliko ucitava viber i whats app. Imam preko 10 aplikacija upaljenih uvek na task-u i nikad ali nikad nisam imao taj problem, cak sta vise doveo si me u razmisljanje da upalim stopericu i da ovde okacim video kako to radi. Ne znam kakav ti je 5s ali naglasavam da ja taj problem nikad ali nikad nisam imao. A imam takodje 5s.

Druze, mozda je meni felerican, ko zna, samo kazem kakav je kod mene slucaj. Evo sad sam merio, whats app otvori od 3-6 sekundi, zavisi kako kad, a viber lagano otvara preko 6 sek uvek. Kad reload-uje naravno, ne reload-uje non stop, samo kazem da ga na 9ci nikad nije izbacivao iz rama.

Vrlo moguce, al eto nek se javi jos neko ko ima 5s pa da vidimo. Jel ti se greje telefon druze?

Ljudi,ja bateriju ne mogu da potrosim!Bio sam prezadovoljan i na 10.3.1,ali mislim da je sada jos bolja na 10.3.2,da je ne ureknem. [emoji1] Trenutno mi je "Usage" na skoro 7h,a baterija na 45%. Preporuka za update,bar kada je rec o 7+.

10.3.3 beta 1
A mislio sam da neće izbaciti više nijedan update do 11-ke. Znači ima bagova da se peglaju...

Na 5s sa 10.3.1 ja generalno zadovoljan baterijom ali jako se bacam sad u rebus dal da radim update nakon sto je @conquer napisao njegovo iskustvo. Sacekacu da se javi jos neko :)

Za 5s nista ne garantujem [emoji39] Bez zezanja,svakako imas par dana fore da se vratis,u slucaju da ne budes zadovoljan. Ja bih o tome razmislio,samo u slucaju da izbace JB do tada,a iskreno,poceo sam da gubim strpljenje i volju za to.

Ja gubim volju samo zbog tethered varijante, muka mi je od toga. Mada iskreno da ti kazem volim kad mi je telefon ne taknut sto se toga tice, dakle sve fabricki. Nesto sam i navikao posle ovog cekanja :)

Isti slucaj i kod mene,kontam da bih se zezao sa tim samo dok ne izadje iOS11 [emoji4]

Poslednja izmena:
Posle mesecak dana na 10.3.1, mogu samo da placem za 9.3.5.
Iphone 5s je u pitanju.
Presao sam sa 9.3.5 pre mesec dana na 10.3.1, i zazalio. Baterija je ista, ali otisak drasticno losije radi, i ram je znatno losiji. Na 9ci npr viber nikad, nikad nije izbacivao iz rama, muziku isto, whats app retko kad, face jeste ali to je ocekivano kad je aplikacija djubre. Drzao je tad u ramu kao luuud za 1GB rama, a sad je upola losije bar. Kad krene da ucitava viber i whats app, nekad mu treba i po 10 sekundi da ucita. Sto je mnogo mnogo je.
Samo me cudi kad su ljudi pisali da njima radi ok, dal su zaboravili kako je radilo to na 9ci, ili sta je, na ne znam.
Nisam radio odmah reset, tek sam pre 10ak dana odradio, mislio bice bolje, alu jok, isto. Ovaj telefon je zmaj bio na 9.3.5 a sad izgleda da su krenuli da ga gase.. mada dobice on i ios 11, samo sto cu do tad ja vec biti na drugom telefonu.

Ne znam da li je viber jos bio native dok si bio na 9-ci, ali sada je hybrid, a mislim da je i WA (moracu da proverim), tako da te aplikacije nikako ne uzimaj kao referencu. To ti je kao da imas neki supercar i Ficu polu raspadnutog, i svakog dana vozis Ficu, a zalis se kako je (npr)Ferari spor :)

Morao sam da ga restart posle apdejta jer nije hteo da uhvati signal.. Za sada je sve ok. A za bateriju ćemo da vidimo, puna je i ustao sam za posao pre sat vremena..

SE, osetno losija baterija, na 10.3.1 nisam moga da potrosim a posle ovog update bukvalno gledam kako 'curi' i sa usage od 7-9 sati sam spao na ~5

I ja imam SE, ipak cu da sacekam onda. Ionako koristim brdo aplikacija sto samo zderu bateriju, jos mi i to fali. :D

Ja se jos uvek nadam sa treba da se slegne ako to ima uopste smisla. Juce posle update su animacije bile dosta sporije ali se posle dva restarta unormalilo sve tako da pratim i dalje tek jedan ciklus punjenja je prosao.
Inace ta baterija je mozda i prva stavka na listi koja me drzi na SE inace bih presao an veci ekran odavno.

Meni je super baterija,skinut sa punjaca juce u 12 h,ide sada na punjenje posle skoro 24h. A ne stedim ga ni malo.

IMG_0755.JPG

Nazad
Vrh Dno