Šta je novo?

iOS 10

Nisam trenutno kuci da mogu da proverim, ali znam da se meni pre desavalo zbog routera dok sa airport extreme nikada nisam imao taj problem (sem kada izadjem iz dometa ili sam na granici dometa). Ono sto mi se cini danas jeste da se desava cesce nego ranije (bar na routerima na kojima se povremeno desavalo).

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pretpostavljam da ako ugasim cell data da se onda neće raskačivati sa wifi-ja ili ipak hoće? U tom slučaju ću u potpunosti biti nedostupan..mada ne vidim poentu isključivanja wifi-ja u deep sleepu...valjda manje troši od 3G i LTE-a

Jeste manje troši wifi od mobilnih podataka, ali to što je nama logično nije i njima (jer npr imali bi grupisanje notifikacija po aplikacijama)

Inače... Izgleda da sam možda rešio problem, ali mora proći bar koji dan da bi bio siguran.

Uglavnom meni je ovo podešavanje od početka i radilo je, zašto sad ne radi ne znam. Uključio sam visible ssid, stavio na aes encryption, stavio samo AC only za 5ghz. Za sad radi. Ne gasi wifi, videću kasnije.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Jeste manje troši wifi od mobilnih podataka, ali to što je nama logično nije i njima (jer npr imali bi grupisanje notifikacija po aplikacijama)

Inače... Izgleda da sam možda rešio problem, ali mora proći bar koji dan da bi bio siguran.

Uglavnom meni je ovo podešavanje od početka i radilo je, zašto sad ne radi ne znam. Uključio sam visible ssid, stavio na aes encryption, stavio samo AC only za 5ghz. Za sad radi. Ne gasi wifi, videću kasnije.

Ako je 5 GHz rešenje, onda fuck it..nemam ruter za to, a da ga kupujem sad baš zbog toga nije mi u planu ekonomski :d

A za to negrupisanje notifikacija su stvarno carevi :D (jedna osoba pošalje 3 poruke i sve tri lepo jedna za drugom u notifikacijama..ne dao Bog da ti 3 osobe pošalju po tri poruke svaka, izgubiš se u notification centru :D)

Ne mora 5hz. Ja sam stavio, jer samo to koristim. Može i na 2.4 samo sam rekao podešavanja ostala. Bio mi je hidden ssid, pa je možda zbog toga pravio problem. Onda i encryption promenio i to je to. Probaj malo se igraj sa podešavanjima [emoji4]

Povecajte lease time, oce to da zeza

Pretrazio sam forum jer znam da je bilo price oko toga, ali nista konkretno nisam uspeo da pronadjem. Na iPhone 6 baterija se prazni do nekom procenta i cim telefon prikacim na punjac procenat se poveca za nekih desetak posto. Da li se to jos nekome desava, da li je ovo problem i da li postoji resenje? Uradio sam hard reset, podesio ga kao nov uredjaj, praznio bateriju do kraja i nista od toga ne pomaze.

Sent from my iPad using Tapatalk

Kad smo vec kod tih procenata, meni se desilo na 5s juce da sam jutros video da je napunio do 98% i kad sam ga reset pisalo je 100%

Posle toga je normalno radio, barem za sad

Sent from my iphone using Tapatalk

Pretrazio sam forum jer znam da je bilo price oko toga, ali nista konkretno nisam uspeo da pronadjem. Na iPhone 6 baterija se prazni do nekom procenta i cim telefon prikacim na punjac procenat se poveca za nekih desetak posto. Da li se to jos nekome desava, da li je ovo problem i da li postoji resenje? Uradio sam hard reset, podesio ga kao nov uredjaj, praznio bateriju do kraja i nista od toga ne pomaze.

Odnesi u iStyle na dijagnostiku, najverovatnije ti je otisla baterija.

Kad smo vec kod tih procenata, meni se desilo na 5s juce da sam jutros video da je napunio do 98% i kad sam ga reset pisalo je 100%

Posle toga je normalno radio, barem za sad

Isto pre neki dan na sedmici a posle toga sve normalno. Desavalo se to povremeno i na drugim iPhone-ima i na ranijim verzijama iOS-a.
Ako ti se ponavlja, uvek prvo proveri i sa drugim, originalnim ili MFI sertifikovanim, punjacem i kablom.

Poslednja izmena:
Da li neko od vas koristi flickr? Ne radi mi auto-upload u pozadini, pa da proverim da li ima jos neko problema?

i kako vam se čini taj 10.3?

nisam uradio update i ne nameravam ako ima bagova,pošto ovaj 10.2 radi kao sat.

Ja ne vidim razliku. Ima tu malo kozmetike. Generalno je isto sve. Rad telefona, baterija itd.

Većina je under hood.

Ovaj apfs ni ne osetim.

Radi lepo sve,ne primecujem nikakve bagove.

Meni zakuca kamera pre 1h nisam nista mogo jedno 20sec, prvi put. Sedmica je u pitanju na 6S mi se nije desavalo dok ne 6 jeste. Neko je cini mi se pisao da je bas dosta problema imao sa zakucavanjem kamerena 7.

Ja sam dvije sedmice promjenio i nije mi ni jednom zakucala kamera, jeste da je i ne koristim mnogo.

Ni ja nisam imao problem, evo već 7 meseci. Koristim i ProCam i stock kameru i ništa.

Inače jel neko skontao šta koja boja predstavlja?

313f0acbb4f10f07ce7b72289b2144c8.png

Jel svetlije znači manja nadogradnja, a što je tamnija plava onda je veća nadogradnja?

Иста је боја. Само позадина је другачија па делује да су тачке друге боје... Макар је тако код мене.

Hahaha tačno tako. Zapravo, tačka je transparentna pa "prima" boju u zavisnosti od pozadine. Misterija rešena

Moraću da stavim neki drugi wallpaper kada budem update radio da vidim. Inače te tačke, velika glupost.

Ne moraš da menjaš wallpaper, samo svajpuj ekran polako i gledaj kako tačka menja boju

E baš ću obratiti pažnju.

Još oko mesec dana do WWDC, da vidimo jesu li grupisali notifikacije na iOS 11.

Mnogo je dobra fora ovo za ed touch sa leve strane za recent apps ili brzo prebacivanje u predhodnu sa Swipe preko celog ekrana...

Иста је боја. Само позадина је другачија па делује да су тачке друге боје... Макар је тако код мене.
Boja je ista sa tehnicke strane RGBA, ali mi posmatramo boje kao obicne boje - fazon je sto ova ima alpha kanal (transparentnost), pa zato dolazi do ove pojave. Da sada iz ovog SS-a uzmes RGB vrednosti bile bi razlicite poprilicno, ali da mozes u source code da pogledas RGBA, bile bi iste vrednosti...

Boja je ista sa tehnicke strane RGBA, ali mi posmatramo boje kao obicne boje - fazon je sto ova ima alpha kanal (transparentnost), pa zato dolazi do ove pojave. Da sada iz ovog SS-a uzmes RGB vrednosti bile bi razlicite poprilicno, ali da mozes u source code da pogledas RGBA, bile bi iste vrednosti...

Upravo tako ;)

Jesi pogledao možda video? Jel razumeš engleski?

Znaš li možda sta znaci wishlist?

Prevescu ja za tebe. Wishlist znači lista želja.

IOS 11 beta izlazi verovatno posle WWDC. Tako da to što si napisao... Bolje obriši da se ljudi ne smeju.

Nazad
Vrh Dno