Drugari,
imam problem sa iPhone 6s od pre pola sata. Naime, čim pritisnem na ekran, bilo gde telefon kao počne da se restartuje (one crtice se vrte u krug) i vrati me na home page. Ne mogu restart, ne mogu ništa. Šta god i gde god da pritisnem tako se ponaša. Da li je ovo neka known greška ili mora servis?
https://youtu.be/PL60Vvx9dE0
ps. iOS je najnoviji (ne znam tačan broj)
Srdacan pozdrav, pratim ovaj forum vec par godina i do sada nisam imao neku potrebu da se registrujem ali to sad nije bitno. Posedujem iphone 5s i presao sam na 10.3.1 po preporuci vasih komentara koje sam pratio. Negde sam procitao za neke stavke koje iskljucujete da bi se baterija manje trosila i da me ubijete ne mogu da se setim gde. Pa bih hteo da pitam ako znate sta bi bilo korisno iskljuciti? Hvala Vam.
Nije auto. Al drzim smanjeno. U principu meni je baterija dobra i dizanjem na 10.3.1 nisam primetio da mi je kapacitet baterije smanjen.
Generalno sto se tice ove verzije iosa ja sam zadovoljan, lepo radi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Drugari,
imam problem sa iPhone 6s od pre pola sata. Naime, čim pritisnem na ekran, bilo gde telefon kao počne da se restartuje (one crtice se vrte u krug) i vrati me na home page. Ne mogu restart, ne mogu ništa. Šta god i gde god da pritisnem tako se ponaša. Da li je ovo neka known greška ili mora servis?
https://youtu.be/PL60Vvx9dE0
ps. iOS je najnoviji (ne znam tačan broj)
Mozes drzati smanjeno dok ne izadjes na sunce,onda moras svaki put rucno da pojacas da bi video nesto na ekranu. Slobodno drzi na auto ako vec nemas problema sa baterijom.
Da upravu si, ja sam juce uradio update I od tada užas
Edit: sad gledam svi se žale, sa poslednjim update-om viber je sve sjebao
Možeš da isključiš na app store ikomici da ti prikazuje te crvene kružiće sa brojem
Šta je tu krivo, app ili ios, jer mi je Viber do update-a lepo radio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari