Šta je novo?

iOS 10

Kako li bi radili da nemaju problema sa performansama kad ovako radi sa problemima.

Da li je moguće proveriti da li je aktivan iCloud na uređaju iako je uređaj zaključan na mrežu i ne može da se aktivira?
Treba mi ovo što pre pa ako neko zna nek kaže. :)

Edit:
Konkretno telefon se konektuje na Wi-Fi ali neće da se aktivira jer fali kartica. Jel on trebao pre ovog upozorenja da izbaci upozorenje za iCloud? Što bi značilo da nije zaključan?

Poslednja izmena:
Moze eventualno preko nekih servisa da se ukuca imei ako imas pa da vidis da li je ukljucen find my iphone.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Izbacilo mi je da je iCloud free a Find My iPhone ukljucen. Znaci ne valja?

Sent from my S7 using Tapatalk

Ako imaš i najmanju sumnju, bolje batali na vreme

Lepo pise da ce da stalno ubacuju notifikaciju ali ne i da obavezno mora da se odradi.

You’ll either have to manually clear it or enable two-factor authentication to get it to go away. Simply unlocking your phone doesn’t get rid of it like traditional notifications.

Pa mene će to veoma da nervira da stalno sklanjam notifikaciju sa ekrana koja se stalno vraća.

Pa mene će to veoma da nervira da stalno sklanjam notifikaciju sa ekrana koja se stalno vraća.

Meni to stiže već nekoliko puta ali sam mislio da je pecanje...da ukucam šifru za icloud..Ali mi je bilo čudno što izlazi kao pop up sistema.

Sent from WC

meni to jos nijednom nije iskocilo

Pa verovatno nisi na beti.
@Dark: koliko često iskače?

Na par dana..Pogotovo ako hoću mail da pošaljem-.---Sad sam dao Ipad sinu pa nemam više pojma..Mislio sam da je ili phishing ili neka greška u sistemu pa nisam ni ukucavao.. I radi sve kao i obično..lagovito...Ali i dalje Ipad 4 drži bateriju kao lud.. Za to im skidam kapu..

Sent from WC

Kod mene nema tih problema na 10.3 beta [emoji2]

Nije dostupno naravno. Srbija ne postoji na Apple mapi i zbog toga mi nikako za sada ne možemo aktivirati ovu opciju a sa novim iOS će nas iPhone stalno podsećati da to uradimo.

Pa nadam se da je ovo samo onda kod beta neki bug, posto i ovako stalno smaraju sa icloud backup-om.

Nije dostupno naravno. Srbija ne postoji na Apple mapi i zbog toga mi nikako za sada ne možemo aktivirati ovu opciju a sa novim iOS će nas iPhone stalno podsećati da to uradimo.

vidim da imaju Apple na Kosovu...Možda da se prijavimo da smo šiptari.. :)

Sent from WC

Jako pozitivno pricaju o ios 10.3 beta 5 koja je blizu finalnoj, reseni problemi sa baterijom, nov fajl sistem - sve brze radi i ustedi koji GB pri instalaciji. Taman da nam ajfoni budu spremni za snimke sa letovanja:D

zasto svi dobijaju 10.3 betu , a ja sam jos na 10.2.1 ? imama iphone 6s

Kako mislis svi? Ja nisam cuo da je zvanicno pusten,bice super ako bude do kraja meseca.

Ako ne mozes da nadjes, nisi ni pokusao ili ne znas engleski

Nije to za sve ljude. Treba biti "malo načitan".

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Vrh Dno