Šta je novo?

iOS 10

Постоји и лакши начин, и то врло прост, да се остави шифра за закључавање приликом гашења. Ћао здраво.

Kako to, nisam našao tu opciju?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Već neko vreme tražim aplikaciju u kojoj ću moći da vodim evidenciju događaja koji se dešavaju periodično, tako što događaj bude isplaniran u napred, a uz događaj bi trebalo da postoji i status tipa održan, odložen ili otkazan... Da li neko ima predlog?? Sinhronizacija sa kalendarom je poželjna, ali nije obavezna opcija... Hvala u napred.

Da uradim update na 10.1.1 ili da ne diram nista?

Bolje ne diraj nista.. meni je baterija ocaj nakon tog update

Probaj da uradis reset network settings, navodno moze da pomogne

Da uradim update na 10.1.1 ili da ne diram nista?

Ja cekam sledeci. Ionako mi nije nesto sjajna baterija na 5s, jos mi samo treba da bude jos ocajnija

Ja sam se ponovio sa 6S 64GB simfree space grey i koliko vidim nemam nikakvih problema, osim što ponekad u zavisnosti od ugla pritiska i prsta home dugme se čuje malo glasnije. Rješenje je čišćenje u kućnim uslovima ili nošenje u iStyle kod Mikija i društva sa sokićem i čokoladicom na čišćenje.

Stigao sa 10.0.2, restore na 10.1 i sad čekam 10.2. Kako mi je vrijeme sa 4/4S/5/5S pokazalo, mislim da će 10.x biti ono na čemu ću ostati i da na 11 neću preći uopšte.

Nego, da li neko ima neku kombinaciju kako da se vrati samo Call Log i SMS? Ništa drugo iz backup-a mi ne treba osim to dvoje, pa se razmišljam da ga iscijedim do kraja da bude čist, a samo ovo dvoje da vratim. Gledao sam nešto sadržaj iTunes backup-a i vidim da imam nekih repova od jailbrake-a i beta programa još od petice, pa bi da se riješim svega toga.

EDIT: Ah da. Baterija mi je opušteno preko 1 dan...

Pozdrav.

Djole

Ja sam se ponovio sa 6S 64GB simfree space grey i koliko vidim nemam nikakvih problema, osim što ponekad u zavisnosti od ugla pritiska i prsta home dugme se čuje malo glasnije. Rješenje je čišćenje u kućnim uslovima ili nošenje u iStyle kod Mikija i društva sa sokićem i čokoladicom na čišćenje.

Stigao sa 10.0.2, restore na 10.1 i sad čekam 10.2. Kako mi je vrijeme sa 4/4S/5/5S pokazalo, mislim da će 10.x biti ono na čemu ću ostati i da na 11 neću preći uopšte.

Nego, da li neko ima neku kombinaciju kako da se vrati samo Call Log i SMS? Ništa drugo iz backup-a mi ne treba osim to dvoje, pa se razmišljam da ga iscijedim do kraja da bude čist, a samo ovo dvoje da vratim. Gledao sam nešto sadržaj iTunes backup-a i vidim da imam nekih repova od jailbrake-a i beta programa još od petice, pa bi da se riješim svega toga.

EDIT: Ah da. Baterija mi je opušteno preko 1 dan...

Pozdrav.

Djole
Đole, čestitam.. Moja supruga ima isti fon i nije zadovoljna novim verzijama ios10. Valjda će ispeglati.
Ps.. Svrati.. Imam kafu, sok, pas ne ujeda :)

Poslato sa buđavog S7 edge

Sto je ovo ljudi nema aplikacije koja ce mi kesovat video duzi od 1 sat?! iMusic ( par njih ) razne one youtube streamere i playere... pokusavam da kesujem video malo preko 1 sat, ono ga ucita kao kesovano ali kad radim slide snimka iako je video 1 sat on kad ga slajdujem do kraja prikazuje 30+ minuta? U history stoji kao cached i izludjuje me...

Đole, čestitam.. Moja supruga ima isti fon i nije zadovoljna novim verzijama ios10. Valjda će ispeglati.
Ps.. Svrati.. Imam kafu, sok, pas ne ujeda :)

Poslato sa buđavog S7 edge

Hvala Miljane. Kad budem u tvojim krajevima, ja se javljam, kao i uvijek do sada.

A ti nemoj da se ne javiš kad dođeš 'vamo gore. Sve isto u ponudi. ;) Pozdrav svima.

Ljudi ima li jednostavan način da se odabere omiljena wifi mreža. Pizdim što mi se kući default vezuje na unifi umesto na moju mrežu?

I onda opet moras da kucas user/pass kad ti treba unifi. Imao isti problem i sa macbook i sa iphone, mnogo glupo meni mac odvalio par giga dok sam provalio da se on vezuje na unifi.

Alternativa aplikaciji iMusic?

Nisam pomijesao, tacan naziv aplikacije sam rekao :) neka app sto kupi videe sa jutjuba i mogu se kesovat. Ova je puna bagova.

^
Musik
Ekstra app

Edit: izgleda da su je makli sa store-a

Poslednja izmena:
Mozda zato sto je to poprilicno krsenje autorski prava? [emoji23]

Izadje beta 3 za ios 10.2

Dešavalo mi se par puta i na SE i na iPad Air da se uredjaji totalno ukoče na par sec. Jel neko iskusio ovo?

Meni se to cesto desava na 6s kad sam u pozivima ili viberu ostalo sve ok.

Ja imam problem na sluzbenom 5c od kako je nadogradjen na ios 10 da imam neki freeze pri ulasku u kontakte i trazenju odredjenog kontakta. U gornjem levom uglu se pojavi kao satic koji loaduje nesto i kad to zavrsi mogu normalno da pretrazujem kontakte. Verovatno neka sinhronizacija ali mi se to nije desavalo ranije.

Juce sam uzeo 6s,prvi iOS uređaj u zivotu. Sve super,jedino sam primetio kasnjenje odredjenih notifikacija,konkretno viber i mail. Stignu ponekad tek kad otvorim aplikaciju. Jel moguce da sam ja nesto sjebao ili ima neki bug? Verzija je 10.1.1 zvanicni

Nazad
Vrh Dno