Airdrop?Kako sa jednog iphone-a (privatni) da prebacim muziku na drugi iphone (poslovni)? Oba telefona imaju isti AppleID.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Airdrop?Kako sa jednog iphone-a (privatni) da prebacim muziku na drugi iphone (poslovni)? Oba telefona imaju isti AppleID.
Kako sa jednog iphone-a (privatni) da prebacim muziku na drugi iphone (poslovni)? Oba telefona imaju isti AppleID.
Evo kako je nakon drugog punjena, s tim sto je skocila na 12% kad sam skopcao na punjac, dakle mogao je izgurati bar jos pola sata Usage-a. Bilo mi je cudno ovo skakanje baterije, ali sam naisao na dosta tema posvecenih ovome na iOS 10, nisam jedini i Apple je navodno svjestan toga te trenutno rjesavaju problem...Javi utiske o bateriji bas me interesuje
Jel' neko zna šta je ovaj update od juče/danas? Vidim isto 10.1.1
Prosao restore na iphone 6 sa error 9 prosto nevjerovatno
Hvala @iOS.
Opet ja sa jednom te istom kuknjavom, ali fakin nedopustivom, kalendar na iosu je nesto najjadinije i najbeskorisnije ikada napravljeno za mobilni uredjaj, skoro 6 godina koristim iPhone i za svo ovo vreme app i dalje ne sluzi funkciji. Ne prikazuje rodjendane u notifikacijama, ne prikazuje nista u upcoming events, jednostavno notifikacije za kalendar ne-po-sto-je, tako je bilo na ios 4,5,7,9,10 ne mozes lepo da stavis da ti recimo prikazuje spisak obaveza u nedelji, ili da ti nedelju dana unapred do samog dana dogadjaja stoji notifikacija. Znaci da tako retardiranu stvar, a toliko korisnu nisu u stanju da srede, meni je to neverovatno, hocu da olupam telefon koliko me to nervira i koliko mi to fali.
Imas Movie Box, ali njega skidas preko vShare-a.
Nije otvoren baš ni za korisnika/vlasnika.iOS nije bas otvoren ka pirateriji [emoji6]
Tačno..Nije otvoren baš ni za korisnika/vlasnika.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari