Šta je novo?

iOS 10

Kako sa jednog iphone-a (privatni) da prebacim muziku na drugi iphone (poslovni)? Oba telefona imaju isti AppleID.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sync sa itunes?

Javi utiske o bateriji bas me interesuje

Evo kako je nakon drugog punjena, s tim sto je skocila na 12% kad sam skopcao na punjac, dakle mogao je izgurati bar jos pola sata Usage-a. Bilo mi je cudno ovo skakanje baterije, ali sam naisao na dosta tema posvecenih ovome na iOS 10, nisam jedini i Apple je navodno svjestan toga te trenutno rjesavaju problem...
2bf060ecb8c178711fff14cd17fbfd26.png

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Mozda su vec resili sa betom 2 ja im poslao primedbu ili feedback :)

Jel' neko zna šta je ovaj update od juče/danas? Vidim isto 10.1.1

Sent from my iPad using Tapatalk

Jel' neko zna šta je ovaj update od juče/danas? Vidim isto 10.1.1

Nije dopusteno kao OTA update i verovatno je vezan za greske pri instalaciji koju su neki imali (error 9). Slicno su vec radili i na prethodnim iOS verzijama.

Jel moze neki izvor za taj info da update ima veze sa error 9?
Imam jednu sesticu sa tim errorom pa me zanima.

Ne treba ti info vec lepo skines iOS 10.1.1 build 14B150 i pokusas da odradis restore. Da izgubis, sigurno ne mozes.

Evo skidam ipsw pa cu vidjeti dal ce pomoc, a pitam te jer ne mogu nikako da izguglam da novi bulid resava error 9.

Opet ja sa jednom te istom kuknjavom, ali fakin nedopustivom, kalendar na iosu je nesto najjadinije i najbeskorisnije ikada napravljeno za mobilni uredjaj, skoro 6 godina koristim iPhone i za svo ovo vreme app i dalje ne sluzi funkciji. Ne prikazuje rodjendane u notifikacijama, ne prikazuje nista u upcoming events, jednostavno notifikacije za kalendar ne-po-sto-je, tako je bilo na ios 4,5,7,9,10 ne mozes lepo da stavis da ti recimo prikazuje spisak obaveza u nedelji, ili da ti nedelju dana unapred do samog dana dogadjaja stoji notifikacija. Znaci da tako retardiranu stvar, a toliko korisnu nisu u stanju da srede, meni je to neverovatno, hocu da olupam telefon koliko me to nervira i koliko mi to fali.

iOS nisam koristio 2 godine, sad kad sam ponovo uzeo iPhone, znam sta pricas. Zbog posla dnevno primim oko 100 mejlova, na gmailu imam preko 20 razlicitih filtera i kalendar mi je jako vazan. Srecom, sada se moze obrisati stock aplikacija i za kalendar i mail, a 2 u 1 problem mi je rijesio Outlook, plus odlican widget na kom je sve sto me zanima...
0c8c7b7822e2466479ac2eac039c7b68.png

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Opet ja sa jednom te istom kuknjavom, ali fakin nedopustivom, kalendar na iosu je nesto najjadinije i najbeskorisnije ikada napravljeno za mobilni uredjaj, skoro 6 godina koristim iPhone i za svo ovo vreme app i dalje ne sluzi funkciji. Ne prikazuje rodjendane u notifikacijama, ne prikazuje nista u upcoming events, jednostavno notifikacije za kalendar ne-po-sto-je, tako je bilo na ios 4,5,7,9,10 ne mozes lepo da stavis da ti recimo prikazuje spisak obaveza u nedelji, ili da ti nedelju dana unapred do samog dana dogadjaja stoji notifikacija. Znaci da tako retardiranu stvar, a toliko korisnu nisu u stanju da srede, meni je to neverovatno, hocu da olupam telefon koliko me to nervira i koliko mi to fali.

Pa zar nema u podešavanjima?

Settings - Mail, Contacts, Calendar

Skroz dole u podešavanjima za kalendar ima stavka

Default Alert Times

Podrazumevano je na None, ali možeš da promeniš za svaki posebno.

Taj deo su izmenili :) posto je bilo ukinuto da all-day events se prikazuju sa notifikacijama.

Nisam ni cackao posto mi je glavna aplikacija za kalendar i reminders, Fantastical 2.

Od kad sam stavio 1.1 safari mi nije radio kako treba. Danima sam se igrao sa tim,probao druge browsere i svi su radili kako treba.

Da skratim,ako neko ima 11 i instaliran Clean ili Clear ad blocker,neka ga samo ukine.

Ja sam ga do sad koristio bez problema sa jos 2 blokera

Meni je baterija na 10.1.1 haos. Imam SE i do tog update-a je bilo super, po dva dana mi izdrzi cak i sa dosta koriscenja, a sada jedva jedan. Stvarno me nerviraju.

Zna li neko koja je zamena za android popcorn time program na IOS10? gledanje online serija i filmova, koje program vuče sa neta..mislim da je torrent baza...

Sent from my iPad and crappy IOS.

iOS nije bas otvoren ka pirateriji [emoji6]

I meni je bas baterija slaba na ovaj 10.1

+1
probaj terrarium tv za android.
ja sam se iznenadio koliko dobro radi.

Постоји и лакши начин, и то врло прост, да се остави шифра за закључавање приликом гашења. Ћао здраво.

Ima logike ali sta ako se sam iskljuci posto je baterija prazna :)

Ovo podrazumeva i resava takve stvari.

Vrh Dno