chimpresco
Čuven
- Učlanjen(a)
- 03.07.2004
- Poena
- 660
Pa rezultat je bolji bez obzira sta je unapredjeno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jel ima još neko bug na iOS10 da kad hoću da prekinem vezu, moram da otključam telefon, pa kliknem gore na zeleni bar ispod status bara da prebaci u Phone app? Uopšte nemam opciju da prekinem vezu dok ne otključan fon, samo piše na ekran sa kime pričam, koliko traje razgovor i jedino što mogu je da otključam telefon.
Dešava se povremeno od kako sam na iOS10, pa čak i sad na 10.1, a užasno iritira.
10.1.1 krenuo.
Meni deluje da se vidi po mm praznog prostora gore i dole ?! Možda sam istripovao [emoji51]
Tražim dlaku u jajetu...jabuci
Bolje je i da izbacuju toliko ispravki jer time nesto i rade..Pojedinim nikad nista ne valja..Najbolje bi bilo ko na androidu pa da cekate ispravke i nadogradnje po dve godine..Tek bi tad bila kuknjava i pljuvanje..
I ne treba da budeš zadovoljan tastaturom, ja ovde ni reč nisam razumeo :dpre svega zbog jeb.nog bsod-a koji su OPET VRATILI ZAVARI... tastatura kasbi nisam zadovoljan odzivom kalibracija ekrana je losija bego sto je pre bio slucaj u svakom slucaju ovi au ave gori... jedino sto je malo brze jeste
Pokretanje apps eto bormalnog kicanja u nestu kalibracija ocaj...
I ne treba da budeš zadovoljan tastaturom, ja ovde ni reč nisam razumeo :d
ne znam za tebe, meni je iphone uvek losije radio posle jailbreak. cudni restarti, cudni glitchevi. najbolje bi bilo da apple otvori system particiju i da korisniku root pravaiOS postaje zvjerina onog trenutka kad se ima pristup #root-u, sve ostalo je skoro pa i slicno s androidom, s' tim sto iOS radi ispeglanije za razliku od androida. Dakle, jailbrake-ovan iOS je skoro savrsenstvo, sve mimo toga je napravljeno u granicama i namjenjeno za one koji bi da se skoro ama bas nista ne opterecuju oko bilo kakvog modovanja, samo da im dobro radi i to je to.
U suštini radi dobro, naravno da postoji po koji bug al to je zanemarljivo. Samo mi nisu jasni oni ljudi koji ne žele jailbreak a konstantno su zahtjevni oko nekih mizernih sitnica/propusta u samom sistemu, i kao nonstop im ne štima nešto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari