Šta je novo?

iOS 10

Pa rezultat je bolji bez obzira sta je unapredjeno.

Sent from my iPhone using Tapatalk

pa bilo bi lose da je isti ili cak losiji :)

Jel ima još neko bug na iOS10 da kad hoću da prekinem vezu, moram da otključam telefon, pa kliknem gore na zeleni bar ispod status bara da prebaci u Phone app? Uopšte nemam opciju da prekinem vezu dok ne otključan fon, samo piše na ekran sa kime pričam, koliko traje razgovor i jedino što mogu je da otključam telefon.

Dešava se povremeno od kako sam na iOS10, pa čak i sad na 10.1, a užasno iritira.

Isti problem imam od kad sam uzeo 7cu,s tim sto ako ostavim tel nakon poziva,ekran ostaje upaljen u beskonacnost :(

Isto na 5S, samo što otkad se to dešava, pozive prekidam sa duplim klikom na power dugme.

Meni se to nikada do sada nije desilo. Ni sa 5s ni sa 7

ne znam iskreno kako,pošto devojka ima 5s i ima isti taj problem :(

Definitivno je problem u iosu 10.

Restore pa set up as new,nikako ne vacaj backup pa vidi dali ce se ponavljati problem..Mozes prvo i sa jednim hard resetom da probas pa ako ne pomaze opali restore..

Nije krenuo duze je vec tu i bulja je... pre svega zbog jeb.nog bsod-a koji su OPET VRATILI ZAVARI... tastatura kasbi nisam zadovoljan odzivom kalibracija ekrana je losija bego sto je pre bio slucaj u svakom slucaju ovi au ave gori... jedino sto je malo brze jeste
Pokretanje apps eto bormalnog kicanja u nestu kalibracija ocaj...

Poslednja izmena:
^Znači nisam lud, deluje mi kao da su kalibrisali displej, bilo je jutro pa sam mislio da nisam još progledao. :D

Ja tek sad izvalio da je ekran malo manji nego sto treba…kud mi rekoste [emoji23]

Ne znam kakve veze imaju boje sa velicinom ekrana? [emoji854]

Meni deluje da se vidi po mm praznog prostora gore i dole ?! Možda sam istripovao [emoji51]
Tražim dlaku u jajetu...jabuci

Bolje je i da izbacuju toliko ispravki jer time nesto i rade..Pojedinim nikad nista ne valja..Najbolje bi bilo ko na androidu pa da cekate ispravke i nadogradnje po dve godine..Tek bi tad bila kuknjava i pljuvanje..

Bolje je i da izbacuju toliko ispravki jer time nesto i rade..Pojedinim nikad nista ne valja..Najbolje bi bilo ko na androidu pa da cekate ispravke i nadogradnje po dve godine..Tek bi tad bila kuknjava i pljuvanje..

Za početak bolje bi bilo da urade jednu verziju kako treba i da to radi mesecima,kao što je nekad bilo i kao što je već dosta dugo na Mac os ;)

Da li instalirati ovaj update ili ne još?

Ne znam da li sam se istripovao, ali cini mi se da mi je ios 10 na pocetku (pre bilo kojih updata) prikazivao u "up next" rodjendane, dogadjaje i ostalo nedeljama unapred, tj prikazivao sledeci dogadjaj/rodjendan/slicno u nizu, nebitno da li je to za par dana, nedelju ili mesec dana, i to mi je jako odgovaralo, jer me jako iritira sto kod standardnog kalendara mozes da podesis naranije nedelju dana do nekog dogadjaja, tako da nisam u mogucnosti da vidim npr. predstojece dogadjaje u nedelji, pa sam se obradovao jer sam mislio da su to napokon sredili, jer mi je to bila bas velika mana kalendara.

Ima li nekih novosti o jb?

pre svega zbog jeb.nog bsod-a koji su OPET VRATILI ZAVARI... tastatura kasbi nisam zadovoljan odzivom kalibracija ekrana je losija bego sto je pre bio slucaj u svakom slucaju ovi au ave gori... jedino sto je malo brze jeste
Pokretanje apps eto bormalnog kicanja u nestu kalibracija ocaj...
I ne treba da budeš zadovoljan tastaturom, ja ovde ni reč nisam razumeo :d

iOS postaje zvjerina onog trenutka kad se ima pristup #root-u, sve ostalo je skoro pa i slicno s androidom, s' tim sto iOS radi ispeglanije za razliku od androida. Dakle, jailbrake-ovan iOS je skoro savrsenstvo, sve mimo toga je napravljeno u granicama i namjenjeno za one koji bi da se skoro ama bas nista ne opterecuju oko bilo kakvog modovanja, samo da im dobro radi i to je to.

U suštini radi dobro, naravno da postoji po koji bug al to je zanemarljivo. Samo mi nisu jasni oni ljudi koji ne žele jailbreak a konstantno su zahtjevni oko nekih mizernih sitnica/propusta u samom sistemu, i kao nonstop im ne štima nešto.

Poslednja izmena:
Kod mene od jutros bug kada hocu da prekinem poziv, telefon bude na lock screenu.. iOS 10.1 iPhone SE

iOS postaje zvjerina onog trenutka kad se ima pristup #root-u, sve ostalo je skoro pa i slicno s androidom, s' tim sto iOS radi ispeglanije za razliku od androida. Dakle, jailbrake-ovan iOS je skoro savrsenstvo, sve mimo toga je napravljeno u granicama i namjenjeno za one koji bi da se skoro ama bas nista ne opterecuju oko bilo kakvog modovanja, samo da im dobro radi i to je to.

U suštini radi dobro, naravno da postoji po koji bug al to je zanemarljivo. Samo mi nisu jasni oni ljudi koji ne žele jailbreak a konstantno su zahtjevni oko nekih mizernih sitnica/propusta u samom sistemu, i kao nonstop im ne štima nešto.

ne znam za tebe, meni je iphone uvek losije radio posle jailbreak. cudni restarti, cudni glitchevi. najbolje bi bilo da apple otvori system particiju i da korisniku root prava

Poslednja izmena:
Da ne listam cijelu temu, jel se desava i drugima da na zadnjoj verziji, a i onoj prije pokazuje procenat baterije cudno (neprecizno)? Npr baterija padne sa 50 na 35% i kad stavim na punjac ono skoci za 5-10%...

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Desava se meni povremeno, a desavalo mi se i ranije na 4s i na 5.

Ja na 90% ga skinem, posle 15 minuta pogledam on 92%

Nazad
Vrh Dno