Drugari, jel bi Paypal trebao da radi sa intesinom Visa Electron karticom? Iz dosadašnjih postova sam zaključio da bi trebao, ali dobijam "This card is not accepted. Please use a different card." poruku.
Mislim moguće je i da još nije aktivirana jer sam je uzeo u petak, ali mi je to čudno pošto je Visa Business Electron izdata istog dana bila aktivirana već u subotu ujutru oO
Da se nadovežem na svoj post. Definitivno je poruka bila zbog toga što nisam imao sredstava na računu, ali ne zato što ja nisam uplatio već zato što su mi u Intezi linkovali karticu za drugi devizni račun, a ne za onaj koji sam do sada koristio za Vizu internet. :wall:Drugari, jel bi Paypal trebao da radi sa intesinom Visa Electron karticom? Iz dosadašnjih postova sam zaključio da bi trebao, ali dobijam "This card is not accepted. Please use a different card." poruku.
Mislim moguće je i da još nije aktivirana jer sam je uzeo u petak, ali mi je to čudno pošto je Visa Business Electron izdata istog dana bila aktivirana već u subotu ujutru oO
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari