Šta je novo?

Intesa visa kartica za internet placanje

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zar ne traže 20EUR minimum depozit za Visa internet karticu? Kad sam pitao pre godinu dana u Intezi, tako su mi rekli.

Za Raifaizen znam, koristim je 2 godine. Ali lično mi je službenik u onoj velikoj ekspozituri u Kralja Milana pre godinu dana rekao da treba izvod iz K.B. i 20 EUR depozita. Možda je pogrešio čovek...

Danas sam uzeo u intesi internet platnu karticu.Vec koristim intesa on-line za placanje,tu vec imam racun na koji primam platu.E sad me interesuje da li moze i kako sa ovog racuna na koji primam platu da prebacim koliko budem hteo na internet karticu?

Samo kroz menjacnicu.

Istice mi Internet kartica 28.2, a jos mi nisu poslali nikakvo obavestenje za novu, da ih zovem, il' da cekam jos...:)

Obično šalju sms mesec dana pre isteka kartice da dođeš i preuzmeš drugu. Sva je šansa da te već u matičnoj poslovnici čeka nova kartica.

U Piraeusu mi danas rece radnica da njima uvek knap stizu kartice ;) Meni istice krajem febraura a jos uvek nije stigla zamena ;)
(cisto pominjem usput, nema veze sa Intesom, oni cesto i prethodnog meseca daju karticu i aktiviraju novu umesto stare odmah)

Zvao sam Korisnicki servis platnih kartica, i rekose da je u "usla u proces" i da ocekujem sms do kraja nedelje...:)

Meni istice u martu, jos nema nove, a na ebay više neće da prodje

Stara treba da radi dok nova ne dodje, ili barem do datuma isteka!

Opet ja...:)
24.2 mi stigne sms od banke da preuzmem karticu, odem danas, kaze sluzbenica pa nije ti gotova, nisu poslali, reko' evo sms i pokazem joj, a pa to ti je za Visa Electron(prevideo sam to, samo "preleteo" preko sms-a i isp'o sam glup u drustvu...:D) koja istice 31.3 i bice aktivna tek od ponedeljka kako rece, a ova internet istice prekosutra, a kad ce stici nova, ne zna se...:trust:

Drugari, jel bi Paypal trebao da radi sa intesinom Visa Electron karticom? Iz dosadašnjih postova sam zaključio da bi trebao, ali dobijam "This card is not accepted. Please use a different card." poruku.
Mislim moguće je i da još nije aktivirana jer sam je uzeo u petak, ali mi je to čudno pošto je Visa Business Electron izdata istog dana bila aktivirana već u subotu ujutru oO

Pretpostavljam da na kartici imas barem 5000eur, mislim uzeo si je, zasto ne bi imao odmah?:)

Drugari, jel bi Paypal trebao da radi sa intesinom Visa Electron karticom? Iz dosadašnjih postova sam zaključio da bi trebao, ali dobijam "This card is not accepted. Please use a different card." poruku.
Mislim moguće je i da još nije aktivirana jer sam je uzeo u petak, ali mi je to čudno pošto je Visa Business Electron izdata istog dana bila aktivirana već u subotu ujutru oO

da, bas sam je aktivirao malopre a karticu sam podigao juce. jedino ako nemas nista na racunu, u suprotnom ih kontaktiraj

Da li se Intesa Visa karticom moze placati direkno na nekom sajtu ili ona radi samo preko PayPal-a? Kolike su provizije ako ide direkno, a koliko ako ide preko PayPal-a? I sta ako kupujem robu u dolarima, a na racunu imam evre koji kurs se racuna banke ili kartice?

1. Moze bilo gde gde se prima Visa
2. Jao, zasto modovi ne zatvore duple teme :D

Za prvi odgovor da ti se zavalim, a ovo drugo uopste neznam o cemu pricas.

Ma ima vise tema o karticama, i onda se ponavljaju pitanja ;)

Za Paypal, pogledaj PayPal temu, prvi post obavezno.
Za karticu - drzi evre samo, sve ostalo ce te vise kostati.

A jel banka uzima vise kada se placa direkno karticom ili kada se ide preko PP

Da se nadovežem na svoj post. Definitivno je poruka bila zbog toga što nisam imao sredstava na računu, ali ne zato što ja nisam uplatio već zato što su mi u Intezi linkovali karticu za drugi devizni račun, a ne za onaj koji sam do sada koristio za Vizu internet. :wall:

Axa, novi FAQ :D

Da li neko zna koliko dana treba da prodje da bi novac od refundacije legao na racun ? Kupio sam kurs na Udemy-ju direktno preko kartice ( Visa Elektron kartica ), pre par dana sam trazio refund, kod njih pise da je refund odradjen i da ocekujem novac za nekoliko dana. Da li se ceka isto kao kod povlacenja novca sa PayPala, tj, par dana ili duze?

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno