Eto ja sam lepo ostavio brojeve, a niko od vas nece da zove
Uglavnom openadsl je novi brand Telekoma, a od 1. decembra za povecanja nema nista... mozda i ima, uglavnom od 1. januara bi trebalo da bude 2 4 i 8 megabita valjda. Tako kaze Natalija, cini mi se da su me kod nje prebacili iako sam zvao na drugom mestu.
Naravno to je ista gospodja koja mi je rekla da bi u martu trebalo da bude prvo povecanje, a u septembru drugo. Sada bi trebalo da imamo 6 megabita po njoj, a imamo 2. Ali nadajmo se da ce doci do neke promene. Steta toliko sam imao vere u Lucica, a izgleda da nista nece biti od 1. decembra
A zamislite ako je to iznenadjenje mozda stvarno bude cak i od decembra povecano.
Ja mislim da oni ne znaju sta rade uopste.
Kad bolje razmislim Telekom je ionako drzavno to jest nase preduzece. Ja hocu da vidim ove pakete... A nista im ne bi falilo da ponude, naprotiv zaradili bi.
Paketi za koje pretpostavljam da ce biti:
2/192 Mbit/s - 1400 din
4/384 Mbit/s - 2100 din
8/768 Mbit/s - 2800 din
A ovo su oni za koje bi bilo divno kada bi bili i jednostavno moraju da nam ih daju.
16/1.5 Mbit/s - 3500 din
24/3.0 Mbit/s - 4200 din
Znaci pored postojecih da ubace i ova dva brza. Ovo je samo primer cene.
U svakom slucaju bilo bi dobro da svi insisitiramo da uvrste i 16 i 24 megabita to jest maximalne pakete. E sad na cenu ne mozemo toliko da uticemo, ali paketi nam trebaju.
Eto sad pozovite svi nase prijatelje da im kazete kakvu divnu ideju svi imamo

Osim toga ne bi bilo lose da svi trazimo takodje da se napokon uvrste flat fixni paketi, nesto slicno kao ono sto Telekom vec nudi ali po povoljnijoj ceni. Naprimer:
1000 dinara pretplata za fixni za koju moze da se zove neograniceno ka svim fixnim brojevima u Srbiji i za tu istu pretplatu dobijate cenu od 3 dinara za pozive ka mobilnim mrezama dinara ka mobilnim mrezama
3000 dinara flat paket fixni plus mobilni zajedno neograniceni pozivi ka svim brojevima
Naravno moj favorit paket bi bio da se uz fixni doda i mobilni broj po zelji i da to onda izgleda ovako:
6000 dinara mobilni + fixni, neograniceni pozivi sa oba broja ka svim mrezama + 2500 dinara za svaki novi mobilni koji se ukljucuje u mrezu, naravno sms, mms i internet preko telefona moraju da budu neograniceni i na maximalnim brzinama ovo je vec 4in1 unlimited paket ali moracemo da ga dobijemo. Ja cu inace da sutra napisem detaljan mail u kome cu ove predloge da iznesem direktoru.
E sad ova nasa tema ima oko 7100 pregleda, zamislite ako bi svi koji su pogledali pozvali i trazili ovo sto sam sada napisao. Uostalom kao sto vidite oni ne mogu da nam ponude nesto dok mi to ne trazimo. Mislim da bi trebalo da pojacamo pritisak, naravno maximalno kulturno sa postovanjem prema svim zaposlenima.
Brojeve vec znate
P.S. Ja trenutno placam 2200 dinara za 2 megabita kod PTT-a zbog popusta posle godinu dana koriscenja njihove usluge, pre toga sam bio kod YUBC. Razlike u kvalitetu ne postoje tako da je jedino razlika u ceni, ne racunam pojedine lose provajdere.