Vuce, odlicno, ali nepotrebno

Zasto bi se mucili kad je dovoljno navesti Hrvatsku i Sloveniju, a ja bi kao poslasticu dodao Japan naprimer

Odlicne su ti ideje, ali bi se samo izgubili i zakomplikovali sve, nema potrebe za chartovima dovoljne su liste na kojima ce biti po ceni rasporedjeno sve.
Dovoljno je staviti brzine kod nas i navesti cene, i naravno posebno staviti cene tipa eunet nudi istu uslugu po ceni od 3400 do 6700 dinara, zatim sezampro nudi istu uslugu za 3300 dinara kao i verat i telekom za 2800, cemu tih dodatnih 500 dinara itd... pa onda adsl.beograd.com nudi to sve isto za 4300 i redom, da jednom za svagda ubijemo te pljackase, mesto da daju bolje cene oni hoce da pljackaju babe, devojcice, tetke i slicne, jel ne mogu one koji se razumeju. Da li je moguce da Telekom koji svi ovde kritikujemo ima skoro najjeftinije cene. Naravno ja moram da glasam za PTT, ja kod njih placam najbrzi paket 2200 dinara, jel daju popust 20 posto kada ste kod njih 12 meseci. Osim toga bio sam pre kod Yubc-a i naravno cim je ptt dao jeftinije presao sam kod njih i sad bi pobegao kod SBB-a ali evo cekam jos malo da vidim sta ce biti. I to je upravo ono sto zelim da svi zastupamo, a to je da idemo tamo gde je najjeftinije. I na neverovatnu srecu kojoj se svi cudimo adsl usluga stvarno svuda isto i fantasticno funkcionise prosto neverovatno

Ona prica o agregaciji je bila tako lazna, jedino jos eunet forsira tu pricu ali nije ni cudo kad i dalje prodaju sate za dial-up, stvarno bezobrazluk. E tome se mora stati na kraj.
P.S. Inace sto se tice gospodje Natalije evo jos jedne divne anegdote: naime pricam ja njoj jos pre godinu dana da Slovenia ima extra cene, da imaju do 60 megabita za oko 100 eura itd... da su fantasticni, da ima 20 megabita za 30 eura i tako dalje, a ona mi kaze kako su oni monopolisti i kako ne daju da niko pridje itd... a ja joj kazem pa da li shvatate da ste upravi rekli da su oni idealni monopolisti koji daju jeftine i maximalne usluge cak negde i bolje nego u ostatku Evrope, sto bi znacilo da su postigli poslednji stepen socijalizma na prelazu u komunizam, jos samo da ukinu i novac

Inace naravno da niko nije monopolista u Sloveniji, postoji nekoliko operatera