samo da vam kazem da dzabe zovete na one telefone jer ce moja keva da se javi i oterace vas u pm

ona je sekretarica Nataliji...
...inace, rekla je da ce jos jedno povecanje biti u decembru...
P.S. verujte mi , oni su jos vise neobavesteni od vas...

ja kevu svaki dan pitam kad ce povecanje smucilo joj se, a sto je najgore ni ona ni direktorka Natalija ne znaju...
Auuu strasno, pretpostavljam da si ovo rekao tek onako u saljivom tonu, nadam se da nije stvarno, jer ljudi svakako snimaju razgovore, ovo je tezak prekrsaj, jer je i Natalija i tvoja majka drzavni sluzbenik, duzni su kao takvi da odgovore svakom gradjaninu, ne daj boze da neko nekog a ko je zaposlen u drzavnoj sluzbi otera u PM u sustini verovatno bi dobio otkaz kao onaj doktor u Urgentnom centru, ne bi imao pravo cak ni na otpremninu.
Cuj verovatno si ti mladja osoba, vecina nas ovde ima preko 34-35 godina a dosta nas je i preko 40, ne samo da smo punopravni gradjani vec smo u vecini i bogatiji srednji stalez , intelektualno potkovan, dosta nas je u advokaturi, pravima, tuzilastvu, raznim inspekcijama...
Zato savetuj majci, pamet u glavu, izuzetna ljubaznost i predusetljivost je kljuc uspeha.
Neljubaznost ce svakoga gadno kostati.
Ja licno jedva cekam da neko bude neljubazan, skratio bi nam muke, naravno taj bi bio zrtveno jagnje, bilo bi mi prosto uzivanje da prikazem snimke neljubaznosti nekog Ministra ili Direktora javnih preduzeca, pa boga mi i sekretarice koja ne bi bila bas tako interesantna za medije ali bi dobro dosla.
I da se razumemo svaka osoba ima pravo da snima svoj zivot a da li se u vasim zivotima kolateralno pojavi neka osoba licno ili putem nekih javnih komunikacionih sredstava, to je samo njihov problem.
Sud ne mora takav razgovor uzeti kao dokaz, ali je takav materijal izuzetno oruzje. Odnosno takav materijal moze ubediti Sudsko vece da jedna strana prica istinu dok druga ne prica.
Ona je placena upravo od tih ljudi koji joj se javljaju, sta vise upravo je budzet bas usmeren tacno iz tog sektora u kome su oni em korisnici em i potrosaci, a plus su i gradjani ove drzave kao i poreski obveznici.