Šta je novo?

Internet Revolucija

STUPAR

Slavan
Učlanjen(a)
22.04.2008
Poena
320
Posto vidim da se po drugim temama o tome prica, evo otvoram temu u kojoj mozete da postujete brojeve telefona i mail adrese svih nadleznih ljudi. Molio bih da se tu prijavi svako ko zeli da pomogne na bilo kakav nacin. Napisite kako zelite da pomognete (zivkanjem telefonom, slanjem mail-ova, odlaskom u kabinet...) A moderatori mogu da edituju moj post, pa u njega stave sve vazne informacije, da ne bilo 10 stranica.

Evo par brojeva koji su postavljeni u drugoj temi:

Kabinet ministarke - 011/2020057 [email protected]
Mr Slobodan Laketa, pomoćnik ministra za telekomunikacije - 011/2020058 [email protected]
Telekom:
011/2244012 - Natalija
011/3341058 - Maja cini mi se, u svakom slucaju trazite nekoga za ADSL nadleznog
011/2078811 - ovo bi trebalo da je telefon ili direktora ili njegovog kabineta

Ucesnici:
STUPAR - telefon, mail,

Cilj se zna: bolji i jeftiniji internet u Srbiji
Nek se svako voljan prijavi, pa nek vidimo koliko nas ima. :wave:

Mejl.

Takodje spreman da se namontiram na sred Nemanjine ako se nesto organizuje (bar bi nas usnimilo par televizija a mozda bismo izdejstvovali neki poligraf/insajder). Mislim kad onih par pacijenata moze slicne stvari da radi zbog Dabe, onda to mogu i nezadovoljni net korisnici. Valjda bi mogla da se skupi kriticna masa (po meni dovoljno je bar 500 za Nemanjinu).

Samo ne blokirajte ulice, ko boga vas molim :d
Muka mi je vise od saobracajnog kolapsa, u ovoj zemlji kome god se digne ode i zablokira saobracaj :d

Ovako sad sam pricao sa direktorom Vladanom Lucicem (011/2078811) i bio je izuzetno ljubazan. Rekao mi je da ce od 1 decembra biti znacajno povecanje i da ce biti sigurno brzi od SBB-a. I da ce u ponudi biti brzine do 8 megabita i znatno veci upload. Sad treba sacekati i verovati....

Vlado jel ti reko cika koje godine ?

Pa se nadam da će na to i SBB da odgovori, pa da bude dobro svima .... neka se malo jure, a ne da jedu i piju zajedno, i da prckaju korisnike .....

Racunajte na mene za bilo kakvu akciju, pogotovo za neko blokiranje ulica i sl.
PS. dovodim cetvoricu koji ni neznaju sta je internet :)

Racunajte na mene za bilo kakvu akciju, pogotovo za neko blokiranje ulica i sl.
PS. dovodim cetvoricu koji ni neznaju sta je internet

A jel bar znaju da se deru i da urlaju na ulici? :)

Ovako sad sam pricao sa direktorom Vladanom Lucicem (011/2078811) i bio je izuzetno ljubazan. Rekao mi je da ce od 1 decembra biti znacajno povecanje i da ce biti sigurno brzi od SBB-a. I da ce u ponudi biti brzine do 8 megabita i znatno veci upload. Sad treba sacekati i verovati....

hah podseti me sada:

Kakva je razlika između dame i političara!
Ako dama kaže ne, misli možda. Ako dama kaže možda misli da, ako dama kaže da, nije dama!
Ako političar kaže da, misli možda, ako kaže možda misli ne, a ako kaže ne nije političar.

Sve bi ti taj obecao samo da prekines vezu :d

Spreman sam da spamujem samo tako! :smoke:
Da sam blize Beogradu, isao bih i na "konstruktivnu blokadu ulica", ali posto nisam, ogranicicu se na "kulturnije" metode. :whip:

Mislim da on nije politicar i ne vidim razlog da mi obecava, mogao je da kaze da nisu u mogucnosti i to je sve. A i moram da budem optimista. Ali zato vi pozovite na sve brojeve pa da ih podsetimo;)

Taj ce uskoro biti pozvan kod ministra zdravlja na kafu, a doci ce novi koji ima bolju krvnu sliku :)

*** od ovog lelekoma smo svi postali PESIMISTI.
Pazi ovo sto je gore napisao ortak
sam i ja nacuo ... bice u ponudi mnogo jaci paketi ... e sada ja sam za REVOLUCIJU
moramo od necega poceti ;)

I onda je mrmot zavio čokoladu u foliju... :D

ne bi bilo loshe da neko snimi po koji razgovor sa njima,chisto da vidimo kako to ''uzivo" zvuchi, shta oni to obecavaju preko telefona,lol

Mislim da je ovo zadnje veoma dobar predlog Mares. U stvari odlican je. Svi bi trebalo da snimamo razgovore i da ih cuvamo. I da se objave ovde na forumu.

Ja sada na SBBu imam 5Mbit/2Mbit a postoji i paket 10Mbit/5Mbit tako da cisto sumnjam da ce Lelekom sa svojih 8Mbit biti brzi. U ostalom, nije poenta toliko u brzini koliko u samim cenama interneta. 20e za osnovni paket je za nase uslove mnooooooogooooooooo. ***, a traze racunarsko opismenjavanje...

PAL-MAL, mislte o tome. :D

Poslednja izmena:
Najozbiljniji kandidat za predsednika Upravnog odbora „Telekoma“ je Miloš Selić, kadar SPO, inače trenutno jedan od direktora u ovom preduzeću, saznaje „Novac“ u vladajućoj koaliciji. Selić će tako, kao kadar SPO, doći na tu funkciju umesto Danice Drašković, koja već nedeljama insistira da to mesto pripadne njoj.

Bitku za mesto predsednika Upravnog odbora „Telekoma“ rešio je da okonča Boris Tadić i to tako što je, kako saznajemo, ostao pri dogovoru da ovo mesto pripadne Srpskom pokretu obnove, ali uz uslov da njihov izbor ne bude Danica Drašković. Inače, njenom imenovanju protivili su se mnogi, od menadžmenta „Telekoma“ (budući da to mesto zahteva veliku stručnost), preko DS-a, pa do, kako saznajemo, i mlađih kadrova u samom SPO-u. Zbog svega toga, poslednjih dana DS i SPO približili su se kompromisnoj varijanti da Selić, čovek iz struke koji je trenutno direktor Sektora za brigu o korisnicima u Direkciji za komercijalne poslove u „Telekomu“, bude novi predsednik UO ovog preduzeća. On bi na toj funkciji trebalo da zameni Dragora Hibera, koji je u dva navrata vodio ovo telo, od 7. februara ove godine i ranije od 2001. do 2004. godine.

Izvor BLIC

Evo ga Lucic kod Mire Adanje Polak u emisiji....15 minuta demagogije i dovidjenja.

custe li ovo ljudi,Vladan Lucic progovori i osta ziv,telekom nema monopol,cene interneta u Srbiji na nivuo cena u regionu,covek iz sremcice 4 godine ceka da dobije fiksni telefon,i sad mu Lucic obecao do NG dobice,ja sad ne znam sta da mislim,dal sam prirodno glup ili sam uzimao dodatne casove a da to i neznam,ali meni se cini da ja po ovome gore recenom zivim u nekom zemaljskom telekomuniokacionom raju,a to i ne znam.

Poslednja izmena:
Lol, al ovaj Lucic izlupeta i osta ziv (mada imao sam utisak da mu je neprijatno, vi?).
Lepa prica za penzionere.

Vidi se da se covek razume u lazi.

Vrh Dno