Šta je novo?

Internet Kladjenje?!?!?!

Jel moze 10e na zajam?
Ne mogu da idem do kladze jer mi jedna noga "nije u funkciji" pa da probam malo preko neta.Vracam sto pre.Imao sam 50EUR ali podigao sam sve....

Ja koristim vec par meseci on-line kladjenje preko meridiana, i globalno sam zadovoljan.

Za otvaranje naloga, potrebna je minimalna uplata od 500 dinara. Od troskova, placa se prilikom uplate 100 dinara, i po 100 dinara na godisnjem nivou. Nakon sto uplatis tu kintu, salju ti na mail password, a nakon par dana dobijas na kucnu adresu karticu sa user name i password. Prilicno su azurni sto se tice evidentiranja dobitnih tiketa, znaci nekih pola sata nakon zavrsetka utakmice se cifra povecava na kontu. Sajt je prilicno pregledan, skoro i redizajniran, a ponuda solidna.
Jedino sto mi se tice da ga malo dave sa kvotama, nekad su prilicno male,ali...
Bolje i to nego da se majem po kladionicama.. :p

U svakom slucaju, preporuka

Ajde da opet pitam ovde posto su moj topic izbrisali.Ima li neki dobar poznavalac sistema na kladionici da se javi na PM hteo bih nesto da pitam?

Gagy je napisao(la):
Ja koristim vec par meseci on-line kladjenje preko meridiana, i globalno sam zadovoljan.

Za otvaranje naloga, potrebna je minimalna uplata od 500 dinara. Od troskova, placa se prilikom uplate 100 dinara, i po 100 dinara na godisnjem nivou. Nakon sto uplatis tu kintu, salju ti na mail password, a nakon par dana dobijas na kucnu adresu karticu sa user name i password. Prilicno su azurni sto se tice evidentiranja dobitnih tiketa, znaci nekih pola sata nakon zavrsetka utakmice se cifra povecava na kontu. Sajt je prilicno pregledan, skoro i redizajniran, a ponuda solidna.
Jedino sto mi se tice da ga malo dave sa kvotama, nekad su prilicno male,ali...
Bolje i to nego da se majem po kladionicama.. :p

U svakom slucaju, preporuka

planirao sam da otvorim nalog u meridijanu, ali imam sledeci problem. sta god na njihovom sajtu da otvorim a da je vezano za kladjenje preko neta dobijem sledeci error:
Directory Listing Denied
This Virtual Directory does not allow contents to be listed.
koristim operu i firefox. sa druge strani nisam se registrovao na sajtu, pa je mozda i ovo problem, mada bilo bi glupo da je to...

p.s. kvote su im stvarno najgore...

ja se kladim preko meridijana...kvote su im ok,mislim nisu medju najvisima u gradu,ali sta je tu je... probaj da se reigistrujes,za dz je reigstracija i probaj onda kako ti izgleda...ja koristim maxthon i otvaram sve stranice bez problema

delija_sever031 je napisao(la):
Ajde da opet pitam ovde posto su moj topic izbrisali.Ima li neki dobar poznavalac sistema na kladionici da se javi na PM hteo bih nesto da pitam?

pitaj na PM

u petak dizem virtuonku i sad me zanima sledece...otvorim racun na recimo gamebookers-u i pocnem igrati...skupim 200e i zelim da ih vratim nazad na racun.saljem GB zahtev za slanje novca(widraw) i onda sta? pitam to posto mi je operater u rajfajzenu rekao da se na virtuonku novac ne moze poslati...

zeljkoBU je napisao(la):
u petak dizem virtuonku i sad me zanima sledece...otvorim racun na recimo gamebookers-u i pocnem igrati...skupim 200e i zelim da ih vratim nazad na racun.saljem GB zahtev za slanje novca(widraw) i onda sta? pitam to posto mi je operater u rajfajzenu rekao da se na virtuonku novac ne moze poslati...

ti operateri nemaju pojma. Samo posaljes zahtev za podizanje novca i isti ti legne u roku od oko 5 radna dana na tvoj devizni racun vezan za virtuon. Samo bez brige

to sam i pretpostavio :D znaci slobodno bez problema da radim to...

Moze na karticu, ali ne moze sa kartice na ruke.

Da li jos neka banka izdaje "virtuonku" osim Raiffaisen banke, koja se moze koristiti na GAMEBOOKERS (nema te velike banke u mom malom gradu :D:D:D)?

pTomic je napisao(la):
Moze na karticu, ali ne moze sa kartice na ruke.

kako ne moze kad je virtuonka kako rece milanlj vezana za devizni racun?

Jeste ona vezana za devizni racun, ali problem je sto ne mozes da podignes novac sa tog racuna. Mozes samo da ga trosis dalje, da placas, kupujes i ostalo.
Ne mozes da dobijes kes od novca sa tog racuna.

Poslednja izmena:
pTomic je napisao(la):
Jeste ona vezana za devizni racun, ali problem je sto ne mozes da podignes novac sa tog racuna. Mozes samo da ga trosis dalje, da placas, kupujes i ostalo.
Ne mozes da dobijes kes od novca sa tog racuna.

A od kad to ? Ja sam par puta regularno podizao novac i nikada nisam imao problem.

delboy je napisao(la):
A od kad to ? Ja sam par puta regularno podizao novac i nikada nisam imao problem.

hehehehe

Mene su na gamebookers.com iznervirali kada su ukinuli payfriends opciju.
Sada moram da otvaram virtuonku u rajfajzenu. That sux! Imam otvoren nalog na gamebookersu i obrtao sa lovu preko ortaka. Dam njemu kintu, on uplati i prebaci preko payfriends opcije, ja se kladim, uzmem pare, vratim ortaku ponovo preko payfriends opcije i onda on dize lovu. Kao sto rekoh, to vise ne moze jer ukinuse ovu opciju...i to jos u....cini mi se oktobru ili krajem septembra...

pih...ko ce se sad *****avati sa vadjenjem kartice :wall:

a ko da je postupak vadjenja virtuonke tezak...
20e trebas da ostavis samo za depozit,svrljnes paraf na 2 mesta i sacekas petak da podignes :D

zeljkoBU je napisao(la):
a ko da je postupak vadjenja virtuonke tezak...
20e trebas da ostavis samo za depozit,svrljnes paraf na 2 mesta i sacekas petak da podignes :D

ma znam ja to...ali...lakse bilo onako...
:d

Koristio sam Meridian jedno vreme i sve je bilo u redu, samo sto sam ja u jednom trenutku malo poludeo, pa sam poceo da se kladim po pet puta dnevno.Mislim, suvise je lako.Nesto ti padne na pamet, ukacis se i odigras.Kuci,iz fotelje.Bas jezivo. :mad: I tako i singlovi i bejzbol i svakakve gluposti. :-devil-: Tako da sam prekinuo sa tim.Mnogo je bolje ovako, moras da izadjes iz kuce, odes do kladionice i odigras

Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno