delija_sever031 je napisao(la):Ima li neko da trenutno koristi gamebookers i da na njemu ima kesa?
imam ja
delija_sever031 je napisao(la):Ima li neko da trenutno koristi gamebookers i da na njemu ima kesa?
Gagy je napisao(la):Ja koristim vec par meseci on-line kladjenje preko meridiana, i globalno sam zadovoljan.
Za otvaranje naloga, potrebna je minimalna uplata od 500 dinara. Od troskova, placa se prilikom uplate 100 dinara, i po 100 dinara na godisnjem nivou. Nakon sto uplatis tu kintu, salju ti na mail password, a nakon par dana dobijas na kucnu adresu karticu sa user name i password. Prilicno su azurni sto se tice evidentiranja dobitnih tiketa, znaci nekih pola sata nakon zavrsetka utakmice se cifra povecava na kontu. Sajt je prilicno pregledan, skoro i redizajniran, a ponuda solidna.
Jedino sto mi se tice da ga malo dave sa kvotama, nekad su prilicno male,ali...
Bolje i to nego da se majem po kladionicama..![]()
U svakom slucaju, preporuka
delija_sever031 je napisao(la):Ajde da opet pitam ovde posto su moj topic izbrisali.Ima li neki dobar poznavalac sistema na kladionici da se javi na PM hteo bih nesto da pitam?
zeljkoBU je napisao(la):u petak dizem virtuonku i sad me zanima sledece...otvorim racun na recimo gamebookers-u i pocnem igrati...skupim 200e i zelim da ih vratim nazad na racun.saljem GB zahtev za slanje novca(widraw) i onda sta? pitam to posto mi je operater u rajfajzenu rekao da se na virtuonku novac ne moze poslati...
pTomic je napisao(la):Moze na karticu, ali ne moze sa kartice na ruke.
pTomic je napisao(la):Jeste ona vezana za devizni racun, ali problem je sto ne mozes da podignes novac sa tog racuna. Mozes samo da ga trosis dalje, da placas, kupujes i ostalo.
Ne mozes da dobijes kes od novca sa tog racuna.
delboy je napisao(la):A od kad to ? Ja sam par puta regularno podizao novac i nikada nisam imao problem.
zeljkoBU je napisao(la):a ko da je postupak vadjenja virtuonke tezak...
20e trebas da ostavis samo za depozit,svrljnes paraf na 2 mesta i sacekas petak da podignes![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari