Šta je novo?

Internet Kladjenje?!?!?!

Učlanjen(a)
01.12.2004
Poena
319
Ukoliko ova tema ne pripada ovoj sobi, ili chitavom ovom forumu, iizvinjavam se moderatorima i ostalim userima, te cju razumeti zasto je nestala (ukoliko nestane). ;)

E sada da predjemo na stvar. Da li je iko od vas probao? Tj kako ste zadovoljni? Ja se nesto razmisljam ovih dana, da li da se registrujem ili ne, ali me jako interesuju misljenja ljudi koji se klade na ovaj nachin. Misllim da je pogodno, iz razloga, ako cujete neki dobar predlog, a nemate vremena, ili vam je uplatno mesto daleko, da je ovo pravo resenje. U svakom trenutu, mozes da uplatis tiket. E sada, sve je to tako na papiru, ali mene zanima, kako ide stvar sa isplatama, da li se cheka dugo, dok novac prebace na tvoj bankovni rachun?

Jeste li imali ikakvih komplikacija? Ili neprijatnosti?

U Srbiji znam da se preko interneta mozete kladiti OVDE . Te me zanima, koristi li neko njihove internet usluge.

pozdrav ! :)

Detaljnije na temu temu mozes naci na domacim kladionicarskim siteovima..
Medjutim, ja bih ti preporucio da odes na serbiancafe.com pa na diskusije/kladionica. (Izvinjavam se za reklamu-samo pomazem) Tu imash par ljudi koji se klade na razno raznim siteovima, i ako se dobro secam, postoji i topc i tome sta, kako, gde, koliko...A ako ga nekim slucajem ne pronadjes, slobodno pokreni topic sa pitanjima sta, kako, gde, iskustvo itd..i ljudi ce ti vrlo lepo i konkretno objasniti sve sta te zanima..
A sto se tice meridiana, ako se dobro secam, savetovali su, izmedju ostalog, da je bolje juriti npr 2 x 5000,6000 dinara, nego u komadu 10 000 i vishe, zbog poreza valjda..sta ja znam..;) Lepo sa njihove strane...
A pored meridijana imas i deltasportbet, ali licno sam pre za meridijan, jer to delta kad vidim/chujem- popeezdeem.. :mad:

Predpostavljam da su mislili na 15.000 dinara, jer se svaki dobitak preko toga oporezuje sa 10%, zato deo kladionica trazi update za svoje software-e da "cepaju" tikete :) kako bi izasliu susret igracima u slucaju dobitka.

Ako se ne varam, ovo za 15k vazi samo za kladjenje, a za ostale igre na srecu je porez 20% i placa se kada je dobitak veci od (mislim) 10 prosecnih plata na republickom nivou....to mu dodje 1500-2000 evra...

Inace, isti taj zakon ZABRANJUJE on line kladjenje...pitaj Boga zasto...odoh da pogledam navedene sajtove :)

devizno

Pogledaj na www.gamebookers.com ali prvo otvori VIZU VIRTUON u Raiffeisen banci. 20 eura ti je depozit(koji ti vracaju kad raskines ugovor)i onoliko koliko zelis da stavis na svoj racun. Onda samo izvrsis transfer na sajtu gamebookers-a, i kladis se. Bet ti je od 0.1 eura, pa do ... Pogledaj sam na sajtu kako se kladiti. Samo znam da imas livebetting i jake kvote. A nedeljna maksimalna isplata je 75000 eura !!! Srecno drugar...

To je za zagrizene kladionicare. Ovo je dobra fora za zezanje...dinarski :)

PJ je napisao(la):
To je za zagrizene kladionicare. Ovo je dobra fora za zezanje...dinarski :)

Apsolutno sam i ja na to mislio. Znaci nikakvo ludilo od kockanja, nego neki singlovi na 200-500din maximalno. Naterao sam sebe na to, iz razloga sto su kladionice postale bezobrazne, jer cim se cuje neka nazovi "sumnjva" utakmica, oni je sklanjaju... Dok na netu to ide dosta sporije... Uplatih danas, sada cekam taj identifikacioni broj pa cjemo videti...
:type:

Sa gamebookers Visa Virtuon radi odlicno. Znaci mozes i vrsiti povracaj novca sa klade direktno na karticu i pare legnu posle 2-5 radna dana... Ukoliko zelis neku drugu kladionicu, moras otvoriri nalog na moneybookers site-u, njima poslati kopije svojih dokumenta, ugovora vezanih za karticu i sl, i onda te nakon nakoliko dana (nedelja) ovlaste da mozes da vrsis novcane transakcije sa njihovog sajta. Sve velike online kladionice rade sa moneybookers servisom, pa cak i gamebookers. Svako ko zeli da se kladi preporucujem online kladjenje jer su margine manje, tj. kvote su mnogo vece, pogotovo nakon ovih lopovskih 5% sto su pojedine kladionice uvele kao neki porez na uplatu. Ja sam licno potpuno batalio lokal klade i koristim samo dve na netu i zadovoljan sam.
Toliko... ako zelis vise o ovome idi na www.betadv..e.net pa na forum i tamo ces naci sve potrebne info u vezi naloga i sl.
GL ;)

Da li neko zna moze li na nekoj on line kladionici da se igraju singlovi na nasu ligu (Serbia&Montenegro) ako moze i druga jos bolje.To bi mi mnogo znacilo pa neka i uzimaju porez

vule75 je napisao(la):
Da li neko zna moze li na nekoj on line kladionici da se igraju singlovi na nasu ligu (Serbia&Montenegro) ako moze i druga jos bolje.To bi mi mnogo znacilo pa neka i uzimaju porez

Imas na www.betandwin.com nasu prvu ligu...

Zahvaljujem Milanlj-u.Steta je sto nema Zeleznik ali treba probati OFK i Borac

vule75 je napisao(la):
Zahvaljujem Milanlj-u.Steta je sto nema Zeleznik ali treba probati OFK i Borac

mislim da ima kladionica koje nude i nasu drugu ligu, ali posto ja to ne igram ne znam koje su. Idi na kladionicarske sajtove pa proveri....
GL

iz razloga sto su kladionice postale bezobrazne, jer cim se cuje neka nazovi "sumnjva" utakmica, oni je sklanjaju

Eh slatko sam se ismejaona ovo,pa su još i bezobrazne,pa ajde otvori kladionicu pa da igram sve što mi na pamet padne,a ti keširaj iz dana u dan.Pa naravno da će da sklone utakmicu ako je sumnjiva neće čekati mene i tebe da uzmemo pare...Pa to je slučaj svuda u svetu...

Jer postoji mogucnost da se novac posalje na monebookers ali ne preko VISA kartice vec preko nekog racuna, ili tako nesto..?!

Ja sam se licno kladio na par sajtova, koji nisam siguran da vise rade,ali su davali nekih par dolara poklona za kladjenje.Medjutim nisam nikad uspeo nesto zaraditi.Osim gamebookers gde su davno za otvaranje racuna kod moneybookersa davali 5eura ili tako nesto.Uglavnom ja sam odigrao sa tih 5 eura tiket uzeo 50 i kasnije vise nisam pokusavao.Ako neko zna za jos neki sajt koji daje besplatno kladjenje neka napise ili neki sajt osim meridiana gde se mogu uplatiti pare ali ne kreditnom karticom vec na neki drugi nacin posto je nemam

@Rossi - Linkovi su extra! Ko je potpuni pocetnik neka ih procita..

Ali ne sadrze odg. na moje pitanje.. :(

Jer postoji mogucnost da se novac posalje na monebookers ali ne preko VISA kartice vec preko nekog racuna, ili tako nesto..?!

...ili pak preko VISA INTERNET kartice.. Znam da sa njom ne moze da se kladi, ali niko nije spominjao da li radi sa monebookersom..?!

Hvala... ;)

Evo ti adrese (naseg) najboljeg portala i foruma ... tamo imas SVE sto ti treba ... tu se okupljaju PROFI kladionicari sa ex-yu govornog podrucja i voljni su da pomognu ...

http://www.betadvice.net/ - portal

http://www.betadviceforum.net/ - forum

obaveno pogledaj ako mislis da pocnes sa on-line kladjenjem

p.s. gamebookers je najbolji izbor za pocetnike u on line kladjenju ;) ...

ajde neko neka preporuci on line kladzu, koju koristi, sa +/- zapazanjima....

legend je napisao(la):
ajde neko neka preporuci on line kladzu, koju koristi, sa +/- zapazanjima....

Bez mnogo razmisljanja to je gamebookers (najbolja za pocetnike ) ja se kladime vise od godinu dana on-line (a pre neta sam se kladio 5 godina u lokalu ) i imam accounte na dosta net kladionica ( gamebookers , betandwin , centrebet, pinnacle ... ) ... u svakom slucaju preporucujem gamebookers ( za NEprofesionalce ) to je jedna od najkomercijalnijih kladionica danas na netu (zajedno sa BAW-betandwin kladionicom ) imaju siroku ponudu sportova i vrsta igara , pa cak i live kladjenje , pare je lako deportovati na kladionicu i povuci ih nazad ( ja koristim visa virtuon raiffeisen banke ) moze direkt sa kartice a moze i preko moneybookers sajta . Kladionica je pouzdana sto je dosta bitno i imaju odlicnu podrsku sto je isto bitno ako nidjete na neki problem samo im pisete i odgovaraju najkasnije za 12 sati (u mom slucaju , a bilo ih je nekoliko ) , plus sto je to dosta koriscena kladionica tako da nemorati nista da istrazujete nego jednostavno pogledajte iskustva drugih na ovom forumu ( http://www.betadviceforum.net/ )
Lako se ulazi u fazon jer je ( po meni ) imaju NAJBOLJI ( citaj najjednostavniji ) sajt , veoma se lako snalazi ... na kraju krajeva pogledajte sami kladionicu http://www.gamebookers.com/

Ja sam se bio registrovao na neko englesko kladjenje, znam da su bile tu i konjicke trke i svakakva druga kladjenja. Poslali su mi besplatno neke prospekte postom i clansku karticu. Al nikad se nisam kladio, to sam uradio vise iz *******cije.

Sto se tice Voban Vise...mi nismo uspeli da je iskoristimo bilo na Moneybookersu, bilo na nekoj online kladionici. Iz nekog razloga to ne radi.

Sto se tice uplata iz banke direktnim bank transferom, isto mislim da nije izvodljivo...makar ne lako. Jos uvek proveravamo, ali cini mi se da aktuelni zakon (neki..devizno poslovanje npr) yabranjuje fizickim licima transfer novca u inostranstvo, osim za usluge lecenja i slicno tome, pri cemu treba da se dokaze razlog. Jedino ako isti nije ukinut, ali ne vidim ni jedan pametan razlog da se ljudi cimaju tako, kad imaju u Rajfajzen Visa Virtuon karticu kojom mogu da yavrse sve sto treba i mnogo brzo. Inace, start rada sa Moneybookersom je obicno mucan, ali se na kraju isplati.

Sto se tice online kladionica...Gamebookers jeste jedan od odlicnih izbora pogotovo za male igrace. Pored njih preporucujem jos betandwin pogotovo ako imate informacije iz manjih liga koje samo oni prate (makedonija, srbija, rumunija, kina....), doduse. Pinnacle je isto super, ali pre svega za velike igrace. Bet365 i WillHill su dobri, ali kvote su uglavnom manje nego na ovim gore pomenutim. Ja sam jos koristio i BetAtHome, SporsInteraction, Expekt i Ladbrokes, ali su po meni ispod ovih gore pomenutih (tj u rangu BetAndWin-a sa manjim izborom liga).

Preporucio bih jos i Betfair koji je drugaciji koncept kladjenja..i koji zahteva duzu pricu o kojoj cete uskoro moci citati vise na http://www.kladionicar.com. Pored Kladionicara koji se tek razvija kao ex-yu verzija http://www.freebetting.net, betadvice je definitivno odlican izvor informacija za nase govorne podrucje i manje vise jedini kvalitetan.

PJ je napisao(la):
Predpostavljam da su mislili na 15.000 dinara, jer se svaki dobitak preko toga oporezuje sa 10%, zato deo kladionica trazi update za svoje software-e da "cepaju" tikete :) kako bi izasliu susret igracima u slucaju dobitka.

Zar ne bese preko 10.000? Ili je to samo kad je u pitanju Meridian.....

p.s. gamebookers je najbolji izbor za pocetnike u on line kladjenju

Pazi ja nisam pocetnik.. ali kao sto znas (predpostavljam) virtuonka ima svoj 'rok trajanja', naime banka ti n@ pocetku kaze na koliko meseci je odobrena kartica.. e pa meni je bila odobrena na 12 meseci, to mi je isteklo i vise je nisam prodauzio.. prestao sam da se kladim iz licnih razloga i tako... Sada trazim drugi nacin da uplatim, posto necu da vadim virtuonku (znog neljubaznosti radnika u banci)..

Inace i moj glas za GAMEBOOKERS.. :)

Dovoljno je reci da je najjednostavniji sajt, vrlo zanimljiv koncept i interfejs..

I sto je najbolje od svega, moze da se igra 1+ cela utakmica.. :)

@DJOCO - Imenjace da li bi hteo da mi spasis zivot i da se dogovorimo da ti posaljem novac.. a da mi ti ucinis uslugu i deponujes moj racun na GB kladionici.. Nista extra, nekih 10ak eura..?! Sta kazes.. Ajde ako ti nije frka, pa da se dogovorimo na privat..

ja koristim meridian online za kladjenje...uplatis soma dinara i preko njihovog sajta mozes da picis tikete,ako si ubo,automatski ti se povecavaju sredstva...ukoliko zelis da preuzmes kes,posaljes im samo mail da ti deponuju toliko i toliko para na tvoj ziro racun i to je to...

lakse reci nego uciniti :)

screenshot0014jp.jpg

Evo ovako, mali experiment..

Naime, svi pricaju o VISA karticama ali kad bi uspeli da deponujemo racun (moneybookers, posle lako klandza) preko banke, i poznatog SWIFT koda..

Ovo gore je slika racuna kako treba da izgleda..

A iz Voj. banke sam dobio sledeci mejl..

Poštovani,

preko Vojvođanske banke možete da pošaljete devizna sredstva na odgovarajući račun u inostranoj banci.

Za slanje sredstava u iznosu od 10 evra nisu Vam potrebni dodatni dokumenti. Podaci koje ste nam dostavili u attachmentu su dovoljni da biste poslali sredstva u inostranstvo.

Provizija slanja novca u inostranstvo iznosi 1% minimum 200 dinara, ukliko navodite opciju OUR prilikom slanja novca. Ova opcija znači da trošak isplatne banke pada na teret nalogodavca i da primalac sredtava dobija iznos koji je iz Srbije poslat, bez umanjenja za visinu provizije drugiih banaka.

Sa poštovanjem,

Info Centar
Vojvođanska banka a.d. Novi Sad

Danas ili sutra cu da vidim da posaljem 10ak eura, cisto za probu.. ;)

Gamebookers svakako pre svih. Ja sam probao nekoliko online kladionica i zadrzao se samo kod Gamebokers-a.

Sajt je veoma lak za snalazenje, ulog je najnizi moguci 0,1 Euro sto je super za kombinacije (za razliku od nekih drugih kao npr. Globet 1 Euro minimum, a ako je vikend onda 2,5 Eura. + Nisu zakerala po pitanju uslova. Uglavnom sve moze singl. Imaju cashback ako si redovna musterija. To znaci za 100 kladjenja (u zadnjih 6 meseci) od po 5 Eura postajes Silver member i vracaju ti 0.5% od svakog kladjenja. Za 250 (u zadnjih 6 meseci) Gold member i vracaju ti 1%. Kad se nakupi 5 Eura prebacuju ti na racun i mozes s njima sta hoces.

Kinta moze da se ubaci preko raznih kartica, VISA, MASTERCARD, VISA VIRTUON (Raiffaisen banka, bitno za nas iz Srbije), zatim preko banke, moneybookersa itd. Povlacenje od skoro moze direktno na VISA Virtuon karticu (moj slucaj ;o)

E sad, mozes tu i da zaradis ako na primer imas svoj sajt i reklamiras ih.

Primer: Moje referral link je http://www.gamebookers.com/cgi-bin/intro.cgi?rid=116899
E sad ako se neko uclani na gamebookers preko mog linka i uplati 50 Eura, na moj racun stize 20 Eura sa kojim ja mogu da se kladim. Dalje, ako taj ko se uclanio preko mene uclani jos nekog i njegov referal uplati 50 Eura, on dobija 20 a ja 5 Eura.

Prilicno lepa zarada samo za reklamiranje. Naravno treba se potruditi i napraviti sajt, sto opet mene mrzi...

Jedina stvar koja mi se ne svidja je sto nemaju moj omiljeni tip kladjenja 2+I tj dva gola u prvom poluvremenu, ali dobro imaju isvasta drugo.

Povremeno naprave neku akciju, npr. kladjenje u kome ne mozes izgubiti. Recimo BARCELONA - REAL M. Kladis se na igraca koji daje gol. Tesko za pogoditi ali ako promasis vracaju pare. Zadnja akcija je bila kad su delili 10 iPod-a. Trebalo je da se kladis sa bar 10 Eura da bi usao u bubanj.

Sve u svemu, stvarno sam zadovoljan sa njima.

Znaci sada opet mogu pare direktno da se povlace na karticu?Ne moram da koristim moneybookers koji me nervira zbog svog limita koji ima na 60-90 dana.Jel bi neko znao da mi objasni kako funkcionise uzivo kladjenje P2P?

Nazad
Vrh Dno