Svoju prvu poruku sam izmenio i izbrisao rečenicu koja je otprilike ovako glasila: Ako se neko od vas bude pitao "a šta će ti to?" - treba mi zbog web dizajna i provere izgleda sajta i u tom brosweru.Sta ce ti 6???
http://www.mydigitallife.info/2006/...with-ie6-application-compatibility-vpc-image/Da li je ikako moguće da se pored Internet Explorera 7 na Vistu instalira paralelno i IE6?
To u About malo zeza jer vuce neodgovarajuce DLL-ove, mada kod mene i pored toga ima neke sitne razlike u samom About dijalogu sto sam primetio tek kad sam se malo bolje zagledao, ali sustina je od IE6 sto je najbitnije 😉Crni, ako ovo radi (standalone sa evolt.org) i ako se ikad sretnemo - imaš pivo. Meni je za testove CSS kompatibilnosti ponekad važno da imam milion verzija IE-a i mučim se silno zbog toga.
Update: probao IE6, liči na IE6 ali u about kaže da je IE7, ostaje da testirtram pa ako mi se neki web design koji radi u IE7 raspadne - to je to. 😉
Update 2: zaista je IE6, neke stvari koje rade u IE7 totalno su raspadnute u njemu + PNG alpha transparency support ne postoji.
Može čim popuste ove vruTjine. 😀Nego, kad cemo na pivo? 😀
A sto ti ova druga varijanta ne radi posao?Bio sam već na ovim sajtovima, MSov Virtual PC radi samo Bussiness i Ultimate visti. :-/
Ništa, preostaje mi teže rešenje - dual boot.
Hvala na odgovorima.
Ma ova druga varijanta nema veze sa Virtual PC-jem, nego je to standalone lite verzija IE6 iliti Portable IE6 kako vise volis :eyebrows:Imam original Vistu Home Premium, a Virtual PC je samo za Bussiness i Ultimate verziju. Sigurno neću moći da pokrenem program bez nekih većih akrobacija, ako je to uopšte i moguće.
Video sam da vmWare sprema program koji radi i na Visti, pa kad se to pojavi, onda neću imati potrebe za dual boot-om.
Ja sam sasvim siguran da na Vistu neću nikad preći. Ja koristim hrpu programa od boga pitaj kad, meni su ti programi potrebni i 'fala ljepa (što bi rek'o the drug Tito), ne treba mi OS na kome bezmalo ništa starije od 3 meseca ne radi.
Ja sam sasvim siguran da na Vistu neću nikad preći.
Ja bezmalo uvek koristim najnovije verzije programa. Druga je stvar to što su, znaš, neki programi prestali da se razvijaju pre 2, 5 ili 10 godina, što ne znači da su beskorisni.Mislim da bi trebalo da potražiš novije verzije programa
Ne vidim ni jedan suvisli razlog da pređem na Vistu, pogotovu ne "čim prije". Ja sam na Win 2k prešao tek kad je izašao SP2, ja sam na XP prešao tek kad je izašao SP2. Ako pređem na Vistu to će biti tek kad izađe SP2.I da pređeš na Windows Vistu
Problem je što je Vistina kompatibilnost unazad katastrofalna. Za to jednostavno nema opravdanja. Sasvim je jasno da ne treba težiti kompatibilnosti po svaku cenu, ali nekompatibilnost Viste čak i sa programima koji su izašli koliko juče naprosto je nedopustiva.Problem je sto svi programi nemaju svoje verzije prilagodjene za Vistu.
Nadam se da ti znaš šta si hteo ovim da kažeš, još ako objasniš i meni da i ja znam - biće super. 😀Osim toga, ako covjeku sve radi kako treba, zasto bi se zezao i pokusavao da namjesti da mu radi na Visti ono sto ne inace na njoj ne radi?
Koji su ljudi pričali? To je mogao da priča samo neko ko dve predstave o tim stvarima nema. Porediti OS 9x sa OS NT klase naprosto je bespredmetno. Sama pojava XP-a bila je potvrda da je 9x serija jednostavno stranputica koja nikuda ne vodi, što je svima koji nisu čisti amateri bilo jasno godinama unazad.Isto su pričali ljudi kada za XP kada je Win 98 bio aktuelan
Kad se pojavio 2k bilo je jasno da je to nešto najbolje što je MS ikada proizveo na području OS-a. XP je u suštini samo ulepšana i poboljšana verzija 2k (uostalom 2k ima oznaku NT 5.0 a XP NT 5.1, što samo po sebi govori kako je MS postavio odnos ova dva OS-a). Prednosti Win XP u odnosu na bilo koji OS 9x klase su takve i tolike da je to lista bez kraja. Šta su pak suštinske prednosti Viste u odnosu na XP? Šta su praktične prednosti Viste u odnosu na XP? Lepši interfejs?
Naravno, ali zašto bi to trebalo da budu moji problemi?Pa svaki OS je pun problema kad se pojavi, to je sasvim normalno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari