Šta je novo?

Interesantni linkovi

• Začetnik teme Začetnik teme zzarko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hahah kakva je ovo tragikomedija ali ništa se drugo nije ni očekivalo od onog YouTube klovna Perifractic-a koji je ljudima prodao priču o Commodore-u. Sa druge strane sve se mislim da on lično a i njegovi advokati i savetnici nisu znali za postojanje Commodore Industries-a koji po priči drži dobar deo Commodore prava.

Situacija je izuzetno ozbiljna i komplikovana i može se veoma lako desiti da ovi koji su kupili C64 u pre-orderu isti ne vide uopšte kao ni svoje pare tako lako jer su iste utrošene u proizvodnju. Kako vidim biće ovo jedna španska serija u najavi 🥳

Ako vam odavno, a i odnedavno nedostaje MTV - ne očajavajte. Neko je obnovio stari MTV i zaboravio da ga upropasti. Ova stranica strimuje 27.000 muzičkih spotova, 24/7, tokom sedam decenija. Nema algoritma. Nema prijave. Nema gluposti "zato što ste ovo gledali". Uđete i vidite šta će biti sljedeće, baš kao što smo svi nekada radili. I umjesto reklama, nasumično ubacuje vintage reklame - Blockbuster, Mentos, GAK. Izvor: Damir Nikšić/FB

www.jmail.world

Someone saved all of the Epstein emails from the releases and set up a Gmail clone site that you can scroll as if you were in Jeffrey's Gmail. You can search by contacts, photos and even flight history.

Odlican video.
Moja Amiga 2000 je vec mesec dana kod lokalnog elektronicara, nikako da dodje na red da je pogleda.
Ako je ne sredi mogu tebi da je posaljem, bice i odlican materijal za kontent.

www.worldmonitor.app

Real-time global intelligence dashboard — AI-powered news aggregation, geopolitical monitoring, and infrastructure tracking in a unified situational awareness interface

MOS today unveiled VIC-II, the company’s most significant breakthrough in computer graphics since the debut of pixels.

VIC-II introduces a real-time sprite rendering model that infuses sprite pixels with background. Bridging the divide between movement and color-clashing, VIC-II empowers game developers to deliver a new level of movable computer graphics previously only achieved in Hollywood visual effects.

VIC-II Enhancment.jpg

Obsolete Sounds is the world’s biggest collection of disappearing sounds and sounds that have become extinct – remixed and reimagined to create a brand new form of listening.

Sega Saturn je bila prilično egzotična konzola ovde kod nas, ali je ostavila određeni trag i ima neke jako lepe igre.
Mene je kao velikom ljubitelju Tomb Raider serijala i posebno starih nastavaka, privukla vest da su fanovi napravili neke jako lepe stvari, pre svega kompletan "Unfinished business" dodatni disk za TR1 i preview kompletnog prvog nivoa za TR2, koji su na žalost otkazani u svoje vreme, ali evo posle toliko godina, možemo da vidimo kako bi to izgledalo na Saturnu.
Inače, ko ne zna, Tomb Raider se prvo pojavio u verziji za Saturn, ali ga je kasnije zasenio PS1, a novih nastavci su otkazani.
Grafički je veoma sličan PS1 verziji, koja ima malčice glatkiju animaciju i bolji kvalitet zvuka, dok Saturn verzija ima bolje urađene delove u vodi, zbog specifičnosti hardvera.
Koga zanima da proba ove fanmade verzije na emulatorima, ovde su linkovi, ja sam uživao kao i uvek, prva dva nastavka su mi svakako ubedljivo najomiljenija, nisam preveliki fan onoga što je kasnije radio Crystal Dynamics:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno