Šta je novo?

Interesantna flash igra

Ne znam, zvuci mi neverovatno 16 sec, ali onda opet sto kazes, ima zaludjenika.
Moji minimumu su:
5,3
3,2
4,8
3,9
sto mu u zbiru daje 17,2. Takvu turu jos nisam odvozio :) .
E sad verovatno da ima dosta ljudi koji mogu jos bolje, ali stvarno, 16 sec mi zvuci neverovatno.
Ali na kraju ja sam vozio mozda 2-3 sata sveukupno, ko zna sta drugima sve pada na pamet.
A ono sto je sikili rekao o 16,1 ... Gde je to video? Meni ti rezultati nigde ne izlaze.
Sve u svemu ako i jeste neko napravio 16,1 ona vremena sto je naveo su nemoguca:
prvi 3.5
drugi 2.7
treci 4.6
cetvrti 5.3
eventualno ako bi se istumbala vremena:
prvi 5,3
drugi 2,7
treci i cetvrti 3,5 i 4,6 ali opet, meni zvuci neverovatno

@universe - sad moram da vezbam jos!

Poslednja izmena:
I meni je zbir najboljih krugova 17.2, ali moram da priznam da me je gornji rezultat prilično smorio, pa se nosim mišlju da je ipak bolje da negde stanem, pre nego što se zabava, pretvori u mučenje.
Inače, poseban crnjak je da sam u stvarnosti, prilično slab vozač, čak i ne volim da vozim, i ko bi rekao da će mi se ova igra toliko dopasti. :)

ja sam uspio isto kao i miljan samo za jednu desetinku manje prvi krug. to je sve ukupno 17.1. kako se meni cini nema sanse da se tu jos mnogo spusti.

1: 5.2
2: 3.2
3: 3.9
4: 4.8

Poslednja izmena:
jel se to igra u mrezi ili moz da se skine ?

Evo ja sam uspeo da uradim za 14.6 sec. Igrao sam jedno dva-tri sata i uspeo sam da postignem ovaj rezultat. Nisam pamtio vremena svakog pojedinog parkiranja.

poz :)

Prilozi

• peugeot 14.6.JPG
    peugeot 14.6.JPG
    103.4 KB · Pregleda: 69
Ups, izvinite greska. Rekord je 14.4 sec., ja sam greskom stavio sliku od 14.9 sec.
Evo u attach 14.4 sec.

poz

Prilozi

• pezout 14.4.JPG
    pezout 14.4.JPG
    102.5 KB · Pregleda: 54
A da sad najbolje!!! Koristeci matematiku nekako se nikako neslazem sa ovim rezultatom. Da se nisi mozda teleportovao na parking??? :d

Ma moguce je dostici ovaj rezultat, treba dosta vezbati.Ja sam gotovo polomio tastaturu igraci ovo. Treba imati i dosta srece. Nije mi sinulo da koristim teleporting.:D

Ma moze to i brze od tvog vremena, mislim na ono vreme 2-3 sata. Moze za jedno 5min al ne u flash-u nego lepo Adobe PS :d .
Salu na stranu, taj tvoj rezultat mi izgleda kao nemoguc i obezvredjuje sav moj ulozeni trud u ovu igircu :D .

14.4 sec sam uradio samo jedan put do sada. A oko 15 sec mogu gotovo kada zelim. Ipak mislim da treba vise da vezbas.:D

poz;)

Izdrzi jos malo, ides sigurno ubrzo ispod 10', samo vezba, vezba, vezba..... :D :D

Poslednja izmena:
Kume,aj' u 50 maraka da ne moze manje od 10...
Ja zakuc'o na 25,mrzi me dalje :p

Vrh Dno